Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 11:37)
Daivuta, tikiuosi klebonas neuzpageidaus pakartoti aukojima blush2.gif  rolleyes.gif

Hm... pas mus kadangi vyra visi ratuoti, tai paemem 2 (1atsargai) bonkes puototo vyno, 2 bonkes raudono vyno ir 1 brendzio. Zmoniu 11  4u.gif Jai kas nores, tai uzsisakys alaus. Manau normaliai, juk ruosiames svesti kelias valandeles tik  g.gif

Tai ir as labai tikiuosi, kad bus uzfiksaves kur nors ta auka biggrin.gif Krikstynu diena, kaip jau kalbejom anksciau, duosim lauktuviu laukneseli su priminimu, kad cia "prie aukos" ar kazka panasaus, tai gal liksim suprasti lotuliukas.gif

Na, jei vyrai ratuoti, tai turetu but pakankamai gerimuku 4u.gif Pas mus bus apie 18 zmoniu, aisku, ir vairuojanciu yra, bet turbut dauguma vairuojanciu liks nakvynei, tai ir gerimai kitaip gersis smile.gif bet mes dar tikimes, kad ir sveciai atsines po buteliuka, tai turetu uztekt blush2.gif dabar turimo viso alkoholio iseina po 0,5 l zmogui (cia jau kaip rimtam baliui visai doh.gif ), o kadangi sventes laikas neribojamas, tai manau, visas ir sueis g.gif aisku, tik dziaugsimes, jeigu atliks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 28, 11:39)
Kad butu tik kelios valandzikes at galimybe uzsisakyt papildomai, taip nestresuociau. O daba svesim sodyboj, su nakvyne ir visas pusdienis antros dienos. Na antrai dienai, kaip ir nebelabai reiks, nes vyrai tai vairuos, bet moterys lieka ax.gif

Tai va, ta antra diena kiekius padidina drinks_cheers.gif Gal tada lengvesniu gerimu daugiau turet tiesiog ir viskas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 28, 11:39)
Kad butu tik kelios valandzikes at galimybe uzsisakyt papildomai, taip nestresuociau. O daba svesim sodyboj, su nakvyne ir visas pusdienis antros dienos. Na antrai dienai, kaip ir nebelabai reiks, nes vyrai tai vairuos, bet moterys lieka ax.gif

Ai, tai pas jus jau rimtas baliu skaitos biggrin.gif Tada skaiciuojama 1 butelys lengvo gerimo (moteriai) ir 1 butelys stipraus gerimo vyrui 4u.gif Bet aisku buna moteriskiu, kurios mieliau vartoja stipresnius geriomus, tada primetat kiek tokiu yra (jai yra jusu kompanijoje) ir lengva pakeiciat i stipresni gerima. Jai svesite ir antra diena, tai atsargai dar kelis lengvus primeskit. Net jai liks truputis, tai neproblema, gi nesuges, kitai progai panaudosit, svarbu, kad nepritruktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 28, 11:01)
Teoriskai pagal paprocius krikstateviai duoda auka baznyciai, bet praktiskai turbut tai susitarimo reikalas  mirksiukas.gif Pas mus, pvz., kaip jau anksciau rasiau, mano mama besitardama su kunigu auka is anksto dave doh.gif Tai taip iseina, kad pas mus aukoja seneliai  lotuliukas.gif Davem 100 Lt miestelio baznyciai, manau, pakanka, O siaip dideliuose miestuose turbut auka siekia 200 lt, gal ir daugiau, o kaimuose gal ir 50 lt zmones aukoja
Manau, priklauso nuo galimybiu
Man krikstynos po dvieju savaiciu, o jau nervai nebelaiko irgi 

aciuks.gif jooo stafkės, tai žudančios blink.gif (galvojau 50-100Lt, bet jaučiu reiks bent jau dalį krikšto tatai įbrukt)

ir mes krikštysim po kelių sav. (liepos 9), tai jau taip pat nervinuosi, nes iš pradžių norėjau mini programos, o dabar noriu daug biggrin.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 11:11)
Siaip tai susitarimo reikalas, bet pagal senas tradicijas, tai krikto tevas duoda auka, o kriksto mama aprengia vaika.
Mes pasiruose patys moketi uz viska, nes kriksto tevai jaunimelis akademinis, bet jai netycia kriksto tevas nores paaukoti, tai neprestarausim ir patys tada neaukosim. O del dydzio ir as suku galva, nes tiek kiek negaila, siuo metu sau leisti negalim 
ooo... na mes kad ir Vilniuje, bet abejoju, kad tiek galesim paaukoti 

aciuks.gif jo, mūsų, nors ir neakademinis jaunimas, bet jaučiu reiks prisidėt

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 28, 11:30)
berods turetu aukot krikstatevis, bet mes patys duosim. Tik dar neapsisprendziu 50 ar 100  krikstysim kaimo baznytelej

na ir aš apie tokais sumas galvojau g.gif

QUOTE(neriba @ 2011 06 28, 11:31)
Mums irgi reiketu batuku ar basuciu krikstynoms mergaitei 24 d., berniukui 20d.
Mamytes ar galit kas nors atsiusti tuos prisijungimus prie fotki ir gmail.
Buciau labai dekinga

Panos, nepykit, kad trupučiuką komerciškai gali pasirodyti, bet perleidžiu baltas basutes sandaliukus, vidpadukas 12cm, mano kinderiui spaudžia. Kreiptis až mirksiukas.gif

...

Ką aš čia meluot dar norėjau g.gif ai, mūsų bažnytinis laikas labai jau ankstyvas, tai vat dėl to labiausia nervas ima doh.gif 10:30 ceremonija (ir neaišku kiek vaikų bus). nežinau ar spėsiu susiruošti, pasipuošti, susirinkti visus daiktelius. o išvakarėse esam pakviesti į vestuves lotuliukas.gif nu taip magi nuvažiuot assa.gif
Atsakyti
sveikos, ruosiuosi ir as po truputi krikstynoms, iskilo vienas klausimukas, tiksliau rupi pasaline nuomone.
sakykim darau sirsiu medu. Bet mano mergyte tik MP valgo, tai koks tada tikslas to sirsiu medaus, jei jis vadinamas vaiko kosele, kurios ji net akyse nera maciusi? nesijuokit tiktai.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 06 28, 11:54)
sveikos, ruosiuosi ir as po truputi krikstynoms, iskilo vienas klausimukas, tiksliau rupi pasaline nuomone.
sakykim darau sirsiu medu. Bet mano mergyte tik MP valgo, tai koks tada tikslas to sirsiu medaus, jei jis vadinamas vaiko kosele, kurios ji net akyse nera maciusi? nesijuokit tiktai.

Ejej, vaiko kosytes vaikui jokiu budu negalima, ju skirta TIK suaugusiems biggrin.gif I ja dedasi alkoholis, tad bukit rami, kad jusu vaikas jos neparagaus 4u.gif biggrin.gif Sirsiu medus, t.p. su alkoholiu (cioa gal tas pats, kaip ir kosyte g.gif ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 12:00)
Ejej, vaiko kosytes vaikui jokiu budu negalima, ju skirta TIK suaugusiems  biggrin.gif  I ja dedasi alkoholis, tad bukit rami, kad jusu vaikas jos neparagaus  4u.gif  biggrin.gif  Sirsiu medus, t.p. su alkoholiu (cioa gal tas pats, kaip ir kosyte  g.gifsmile.gif

as suprantu, kad maniske jos neragaus, ragaus suauge ja kaip mano vaiko kosyte. Bet klausimas tas, ar tikslinga ja daryt ir vadint kosyte, jei maniske dar nera apskritai jokios kosytes ragavusi? ar supratot ka norejau pasakyt? pav. butu gerai, kad vadintusi pvz. Onutes pienelis ar pan?
Atsakyti

O Jūs svečiams sakykit, kad vat neužilgo dukrytė pradės valgyti košeles. Sakykit, - pamėginau išvirti, įvertinkit ar pavyko, ar jau pakankamai pasiruošus, pasipraktikavus ir ar galiu tokią duoti dukrelei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 06 28, 12:05)
O Jūs svečiams sakykit, kad vat neužilgo dukrytė pradės valgyti košeles. Sakykit, - pamėginau išvirti, įvertinkit ar pavyko, ar jau pakankamai pasiruošus, pasipraktikavus ir ar galiu tokią duoti dukrelei?  biggrin.gif

aciu, puiki ideja!!!
Atsakyti
Megi Simpson, jei dar apie aukas- pagalvojau, kad ankstesniam poste turbut turejot galvoj, kad butent is JUSU kunigas nepareikalautu papildomai paaukot ax.gif tai tiesiog uzklijuokit vokeli su auka, jei bijot, kad kunigas paziurejes i vokelio turini nepagalvotu, jog jis mazokas lotuliukas.gif Nors is principo kunigai turetu dziaugtis bet kokia auka 4u.gif

Del sirsiu medaus- o ar butina ji daryt, jei nera tikslo mirksiukas.gif Nesijuokiu, tik siaip mastau 4u.gif O siaip juk sitas reikalas vadinamas "vaiko kosyte" tik zaidimo sumetimais, tad giliu prasmiu ieskot nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 06 28, 12:04)
as suprantu, kad maniske jos neragaus, ragaus suauge ja kaip mano vaiko kosyte. Bet klausimas tas, ar tikslinga ja daryt ir vadint kosyte, jei maniske dar nera apskritai jokios kosytes ragavusi? ar supratot ka norejau pasakyt? pav. butu gerai, kad vadintusi pvz. Onutes pienelis ar pan?

Manau, kaip pavadinsit, taip nesugadinsit biggrin.gif O siaip juk neuzilgo ir valgys.
Mes tai nieko tokio nedarom, tad ir galvos nesukam blush2.gif

O Jūs svečiams sakykit, kad vat neužilgo dukrytė pradės valgyti košeles. Sakykit, - pamėginau išvirti, įvertinkit ar pavyko, ar jau pakankamai pasiruošus, pasipraktikavus ir ar galiu tokią duoti dukrelei?  biggrin.gif

Va, labai ciotkai sumastyta thumbup.gif
Atsakyti

Tikrai puiki mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 27, 17:10)
Klausėt manęs dėl bažnyčios tai čia Pakutuvėnų vienuolyne krikštija per mišias ir tai užtrunka dvi valandas. Aš mąstau apie tai kad realiai ji kelionėje miegos nes dažniausiai ir miega bet vis dar nežinau kaip čia padaryt ir noriu ir bijau kad iš gražios šventės nebūtų nervų daug  unsure.gif

Ką ten taip ilgai daro??? bigsmile.gif g.gif
QUOTE(adiavl @ 2011 06 28, 08:25)
o sakykit kokia kaina kur jinai praso, visu tu grybuku, zirniuku ir panasiai  4u.gif  as kedainiuose susiradau kas daro ir mastau ar ne per brangiai, tik tiek kad jinai daro ne is meduolines teslos o is sakocio  ax.gif

Turiu keptuvę, receptą gerą, galiu pasidalinti, manau esi pati puiki šeimininkė ir pasigaminsi pati mirksiukas.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 10:53)

Jai kam neidomu, prasau neskaityti mano monologo, turejau kazkam issakyti mintis  4u.gif

Vat todėl ir nuspręndėm daryti namuose ir patys, kiemas didelis, palapinę išsinuomosim, o maistą pasigaminsim su mama pačios.

Koše vaišina močiutė pagal senovės papročius, o čia tas širšių medus SM paprotys nieko bendro neturintis su krikštynomis, nesukit galvos mirksiukas.gif

Apie medelius 000059.gif medelynai turi vazonuose, savo mieste radom liepaitę vazone, ir kalbėjau su girininku, sakė tikrai iš vazono prigyja.
Atsakyti