QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 28, 10:23)
30-60 Lt uz kg
. Kokios kainos kedainiuose.
ojejku... nors aisku, kai pati pabandziau, tai darbelio su jais, tai ojoj nemazai, bet 60lt cia juk brangiau, negu tortai
Nu ka, musu svente jau SI sestadieni, buvau atsiputus, bet dabar ziauriai nervojuos (einu lasiuku ikalt
)
Ir del oru, nu kodel butent siai dienai tokiu bjaurius pranasauja
Jai bus S...as oras, tai nuotraukytes tik is baznycios turesim
Kiras dalykas, neesu parupinus vaikui siltesnio rubo, nes gi liepa visad puikus orai budavo, o cia se tau
Trecias dalykas, vakar isvede kavines seimyninke is kantrybes, jau norejau pareikalauti avansa atgal ir jeskoti kitos vietos sventimui
Jau ne syki pasigailejau, kad uzsisakem buten ten, nes ji pasiulyti gali VISKA, ka mes pageidautume, bet padaryti NEGALI
kosmaras kazkoks, net nesugebejo atsakyti i mano paprasciausius klausimus apie patiekalu sudeti, porcijos dydi ir kaina
Domke, sorry, nuosirdziai gailiuosi, kad parodziau tau nuoroda sios vietos
Labai norisi tiketis, kad vis tik sventes diena nuotaikos niekas nesugadins, nes vis tik si bei ta uzsisakem, gal nebus tuscias stalas
vienintelis pliusas, kad alkoholi savo leido atsinesti, tai nors pagersim is nevilties
Jai kam neidomu, prasau neskaityti mano monologo, turejau kazkam issakyti mintis