Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(sidrulka @ 2011 06 27, 15:02)
sudomino kortelės su maldele wub.gif  kur jas užsakėte? kokie maldelės žodžiai? kaip jas panaudosite?

korteles su maldele is www.dovanera.lt tuo paciu siuntimu kartu su kriksto zvake nugriebsiu smile.gif nors seip cia gana nesudetinga,kas dirba su fotosopu smile.gif
maldele galima pasirinkt is duotu arba manau irasytu ir betkokia nusiusta.
zodziu sumaketuoja vaiko nuotrauka(-s),paraso maldele,atspauzdina kiek supratau ant kietesnio nei paprastai popieriaus.beje maketus padaro kelis-leidzia issirinkti.
as tokias korteles dovanosiu po sventes sveciams kaip krikstynu prisiminima smile.gif
beje kaina vienos-3lt
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 06 27, 16:49)
Nėra už ką, ryt arba poryt pati žadu važiuoti pasidairyti gyvai ko ten turi.
O jūs kokios šventimo vietos ieškot- kavinės ar sodybos ir kiek žmonių ir kokiai datai? Mes tai švęsim sekmadienį, vien dėl to, kad sodybų, kavinių ir fotografų kainos šeštadieniais kaip vestuvių  doh.gif Bet mums irgi bus neblogai, pirmadienis po krikštynų laisvadienis.

Bus 20-25 zmones. Planuoju tik sventine vakariene, tad reikalinga kavine.
O krikstynos rugsejo 10, bus sestadienis. Fotografa jau turiu. Likes galvos skausmas- kavine.
Atsakyti
Klausėt manęs dėl bažnyčios tai čia Pakutuvėnų vienuolyne krikštija per mišias ir tai užtrunka dvi valandas. Aš mąstau apie tai kad realiai ji kelionėje miegos nes dažniausiai ir miega bet vis dar nežinau kaip čia padaryt ir noriu ir bijau kad iš gražios šventės nebūtų nervų daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 27, 17:02)
Bus 20-25 zmones. Planuoju tik sventine vakariene, tad reikalinga kavine.
O krikstynos rugsejo 10, bus sestadienis. Fotografa jau turiu. Likes galvos skausmas- kavine.

Sfinksas ,Gralis ,Perkuno namai ,Portofino,Pompeja 4u.gif Turetu labai nenuvilti ,bet aisku viskas susiveda i tai kiek galite skirti zmogui .Mum Gralyje gavosi 120 ,bet likau patenkinta ir stalas papuostas ir pupos kedute papuosta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 27, 17:11)
Sfinksas ,Gralis ,Perkuno namai ,Portofino,Pompeja  4u.gif Turetu labai nenuvilti ,bet aisku viskas susiveda i tai kiek galite skirti zmogui .Mum Gralyje gavosi 120 ,bet likau patenkinta ir stalas papuostas ir pupos kedute papuosta  wub.gif

Pagal amziu sprendziant turejo but maitinimo kedute. Kaip konkreciai papuosta buvo. Mat mum patiem reiks puostis ax.gif Mastau veztis maitinimo kedute sava, tik dar nesumasciau kaip puost ja reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 27, 17:33)
Pagal amziu sprendziant turejo but maitinimo kedute. Kaip konkreciai papuosta buvo. Mat mum patiem reiks puostis ax.gif Mastau veztis maitinimo kedute sava, tik dar nesumasciau kaip puost ja reiks g.gif

smile.gif puosta kaip ir visu dalyvavusiu kedziu atlosai dengti balu audiniu ir peristi baltu kaspinu ,o maitinimo kedute -baltai ir perista ruzavu kaspinu 4u.gif.Standartinis kedziu puosimas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 27 birželio 2011 - 16:42
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 27, 17:38)
smile.gif puosta kaip ir visu dalyvavusiu kedziu  atlosai dengti balu audiniu i ,peristi baltu kaspinu ,o maitinimo kedute -baltai ,perista ruzavu kaspinu  4u.gif.Standartinis kedziu puosimas .

Aisku. 4u.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau nelabai vienuolynuose krikštija.Bent jau prie Šiaulių esančiame Kryžių kalno vienuolyne tokia situacija yra.Gal kitur kitaip.Bet tikrai neįsivaizduoju,kaip vaikas išbus 2 valandas,kol sulauks savo krikšto akimirkos.Lauksim įspūdžių,kaip seksis jums krikštynos vienuolyne wink.gif.

Mes vešimes vežimuką skėtuką,nelabai kada turėsim laiko puoštis karietos,nors ir žinant kiek tame vežime tesėdės irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
man pernai pasiuvo draugė tokį ale papuošimą maitinimo kėdutei iš tiulio ir taip pat perrišom baltu kaspinu wub.gif ir dar turėjom skėtuką, kur pupa ir miegojo... šįkart imsim tik vežimaitį, nes mažė bus dar nesėdinti... o žindyti tai teks ko gero mašinoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 15:05)
Labai pergyvenu del blogo oro, o savaitgali pagal prognozes lietus, lietus, lietus....  verysad.gif  bet si savaitgali irgi turejo taip but, o buvo lb grazu, gal ir mums pasiseks  bigsmile.gif
Kitas dalykas del ko labai pergyvenu tai yra maistas  ax.gif  na ir aisku didziausias turbut likes darbas, kuris man neduoda ramybes visdar nerastos dovanos mociutems  bash.gif kiek galima  umn.gif

Va aš ir to bijau sad.gif Nu gal labai nesulisim ir nebus šalta unsure.gif Bet reikia pagalvoti man pačiai apie švarkelį, kurio šviesaus neturiu.. unsure.gif
Man ir suka galvą maistas, na gal susigalvosiu ir spėsiu pasidaryt.

Dabar liko paskutiniai darbeliai, nes išvažiuojam į tą miestą kur švęsime. Tai beliko atsispauzdinti. Dovanas jau turiu, beliko supakuoti smile.gif

Va kokį grožį šiandien nusipirkau Širšių medui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 27, 22:37)
Va aš ir to bijau sad.gif Nu gal labai nesulisim ir nebus šalta unsure.gif Bet reikia pagalvoti man pačiai apie švarkelį, kurio šviesaus neturiu.. unsure.gif
Man ir suka galvą maistas, na gal susigalvosiu ir spėsiu pasidaryt.

Dabar liko paskutiniai darbeliai, nes išvažiuojam į tą miestą kur švęsime. Tai beliko atsispauzdinti. Dovanas jau turiu, beliko supakuoti smile.gif

Va kokį grožį šiandien nusipirkau Širšių medui  biggrin.gif
user posted image

kokie grazus wub.gif
Kur pirkot, kiek mokejot, nors ir nedarau sirsiu medaus, bet lb smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 22:39)
kokie grazus  wub.gif
Kur pirkot, kiek mokejot, nors ir nedarau sirsiu medaus, bet lb smalsu  biggrin.gif

Kaune, Pramonės Maximoje. To mažiuko kaina lyg 1,99lt, o tų didesnių iki 3lt buvo smile.gif Sakyčiau visai padoru smile.gif
Parodau toms, kurios ieško kažko kitokio ir neranda biggrin.gif
Atsakyti