Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 15:05)
  na ir aisku didziausias turbut likes darbas, kuris man neduoda ramybes visdar nerastos dovanos mociutems  bash.gif kiek galima  umn.gif

mes mociurem dovanojom sausaineliu kepimo formeles ,kad su anukyte kartu keptu ,o seneliam krepsiukus -kad kartu uogautu ,grybautu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 27, 15:10)
mes mociurem dovanojom sausaineliu kepimo formeles ,kad su anukyte kartu keptu ,o seneliam krepsiukus -kad kartu uogautu ,grybautu  4u.gif

musu mamos nekepejos visai blush2.gif ten visokiu saukstu /lenteliu nesinori dovanot, zodziu issvarstyta n... variantu ir galutinis greiciausiai bus kokie suvenyriniai angeliukai, kuriu dievagojausi, kad nemegstu dovanot, bet va spjauni, o paskui srebi zmogus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 27, 14:03)
MAN TAIP PAT IDOMU rolleyes.gif
KOKIOS 1 KG KAINOS? IR BEJE IKELSIU FOTO,KAZI AR PAS BARANAUSKIENE PADARYTU SITOKI TORTA?
user posted image

Iš foto Baranauskienė padaro,bet gali pasakyti kg. kaina 30 litų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Bet man atrodo kilogramo kaina uz puosta torta ir pagal pageidavima 30Lt yra labai normali kaina 4u.gif Ir sita tortuka su meskuciais as irgi buvau nusizejus, bet uzsakytas yra kitoks wub.gif

Va mano korteles ir saldainukai, korteliu isviso 50, vienos ir kitos rusies po 25 ir saldainiu bus apie 100vnt doh.gif biggrin.gif

user posted image

Gaila popieriaus grozio nuotraukose nematyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 27, 15:14)
Iš foto Baranauskienė padaro,bet gali pasakyti kg. kaina 30 litų mirksiukas.gif .

DABAR ESU LABAI PASIMETUSI unsure.gif
NZN KURI TORTA IS SIU DVIEJU DARYTI? PADEKITE MAMOS verysad.gif
AS SI IS BARANAUSKIENES

user posted image

AR SI IS MAXIMOS?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 27 birželio 2011 - 14:25
escada, nzn kas ta Baranauskiene, bet as uz pirma mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 27, 10:26)
Labas visom
As kaip ir viska baigiu susipirkti, ax.gif padariau pasizadejimu gele,dar kaspinelius visiems prisisekti,nupirkau seneliamsdovana dovana ,kriksto teveliams negaliu apsispresti ar puodelius ar marskinelis su uzrasu  g.gif kaip galvojat jus  g.gif
o veliau ikelsiu nuotraukas savo darbeliu 4u.gif
geros dienos visoms besiruosiancioms 4u.gif

As tai uz puodelius drinks_cheers.gif .manau,labaiu bus naudojami pagal paskirti g.gif . Cia kalbu is savo patirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 27, 15:25)

man jie abu grazus, maniskis panasus i antra, ir seip manau kad visai cia pikei jei kg/30 lt, nes man tikrai daugiau kg kainuos, bet aisku priklauso ir nuo vidaus.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 14:05)
visdar nerastos dovanos mociutems  bash.gif kiek galima  umn.gif

O mes vos ne paskutine diena pries krikstynas uzbegom atsitiktinai i knygyna,tai ten pamatem mazas knygutes su paciais graziausiais zodziais apie mociutes.Pavadinimas Paciai nuostabiausiai mociutei thumbup.gif ,tai paemem jas. Abiems mociutems labai patiko,sako taip tie grazus zodziai sirdeles pagloste ax.gif
Atsakyti

Man pirmas grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 27, 15:03)
MAN TAIP PAT IDOMU rolleyes.gif
KOKIOS 1 KG KAINOS? IR BEJE IKELSIU FOTO,KAZI AR PAS BARANAUSKIENE PADARYTU SITOKI TORTA?

As vis labiau gundausi uzsakinet is cia http://www.pasaka.lt/krikst.html Ju filialas saules mieste yra. Kg kaina 29. Sako daro is nuotrauku
Siaip grazu nusiziurejus tortuka. O mes apsisprendem, kad norim va tokio
user posted image
Tik paciam virsui daryt tortuka, o ne figureles ax.gif

QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 15:05)
palinkekit gero oro  4u.gif

Kuo geriausio oro 4u.gif

QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 15:23)
Va mano korteles ir saldainukai, korteliu isviso 50, vienos ir kitos rusies po 25 ir saldainiu bus apie 100vnt  doh.gif  biggrin.gif

Labai grazu

Pirmas grazesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 27, 15:37)
As vis labiau gundausi uzsakinet is cia http://www.pasaka.lt/krikst.html Ju filialas saules mieste yra. Kg kaina 29. Sako daro is nuotrauku
Siaip grazu nusiziurejus tortuka. O mes apsisprendem, kad norim va tokio
user posted image
Tik paciam virsui daryt tortuka, o ne figureles ax.gif
Kuo geriausio oro 4u.gif
Labai grazu
Pirmas grazesnis 4u.gif

SAULES MIESTE? LABAI IDOMU rolleyes.gif O DEL SKONIO ZINAI KANORS?KUR CIA TIKLSIAU RANDASI?IR KUR KUR GALECIAU FOTO PASIZVALGYTI?
MAN LABAI PATINKA PIRMAS KUR AS IKELIAU.BET NERANDU KAS PADARO.RASIAU RUTAI ( IS RUTOS GAMYKLOS) TAI MINEJO KAD TOKI TORTA KUR SU MESKIUKAIS GALIMA PADARYTI TIK NUO 4 KG unsure.gif )TAI BISKI DAUG GAUSIS unsure.gif

BEJE JUSU ISSIRINKTAS TORTAS LABAI GRAZUS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 27 birželio 2011 - 14:46