Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 26, 22:53)

o va aš galvoju padaryt tokį tortą kaip dekorą, o po to išdalint svečiams ten saldainių įdėt ar dar ko. Gal gali paklaust kiek kainuotų tokio padarymas mąstysiu ar pačiai užsiimt pasidaryt ar geriau įsigyt apsimoka biggrin.gif

Aš vis mąstau mūsų scenarijų ar tas mano vaiks ištvers tiek. Jai tada bus 8,5 mėn. Jei mes norim krikštyt Pakutuvėnuose tai kelionė iki ten valanda laiko, mišios ten dvi valandas, jei dar fotkintis apie valanda ir iki baliaus grįšt valanda kažin kaip manot ar ištvers tiek vaikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 23:04)
o va aš galvoju padaryt tokį tortą kaip dekorą, o po to išdalint svečiams ten saldainių įdėt ar dar ko. Gal gali paklaust kiek kainuotų tokio padarymas mąstysiu ar pačiai užsiimt pasidaryt ar geriau įsigyt apsimoka biggrin.gif
Aš vis mąstau mūsų scenarijų ar tas mano vaiks ištvers tiek. Jai tada bus 8,5 mėn. Jei mes norim krikštyt Pakutuvėnuose tai kelionė iki ten valanda laiko, mišios ten dvi valandas, jei dar fotkintis apie valanda ir iki baliaus grįšt valanda kažin kaip manot ar ištvers tiek vaikas  g.gif

Nebent kelionėje vaikas pamiegotų.. Nes tikrai vaikui per sunku, ypač 2val bažnyčioje ohmy.gif Maniškiui bus 8mėn, brt stengiamės taip derinti, kad vaikas nepavargtų ir nebūtų piktas unsure.gif
Atsakyti
Ir as planuoju viska taip, kad kuo maziau streso ir nuovargio vaikui butu. Todel ceremonija planuoju tik po miego. Ir jokiu tolimu kelioniu. Nors siaip mes jau dideli busim- 1m ir 8 men
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 26, 21:19)
Pumpuryte, sauni svente  4u.gif bet rimtai visas saltas liko  g.gif ? Kiek laiko jus sventete? Mes tik pora trejeta val. planuojam pasedet, tai gal ir neverta persistengt?

Mes sėdom už stalo 18val, išėjome 23val. Liko viskas, kažkiek tik pagnaibyta...

QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 22:04)
* o va aš galvoju padaryt tokį tortą kaip dekorą, o po to išdalint svečiams ten saldainių įdėt ar dar ko. Gal gali paklaust kiek kainuotų tokio padarymas mąstysiu ar pačiai užsiimt pasidaryt ar geriau įsigyt apsimoka biggrin.gif
**Aš vis mąstau mūsų scenarijų ar tas mano vaiks ištvers tiek. Jai tada bus 8,5 mėn. Jei mes norim krikštyt Pakutuvėnuose tai kelionė iki ten valanda laiko, mišios ten dvi valandas, jei dar fotkintis apie valanda ir iki baliaus grįšt valanda kažin kaip manot ar ištvers tiek vaikas  g.gif

*tai mūsų beveik taip ir buvo, atnešė ant stalo kaip dekorą, vėliau visi pasiėmė po "gabaliuką", ai tiesa, ten buvo viduje ne tik saldainis, bet ir žodis, su kuriuo reikėjo pasakyt palinkėjimą smile.gif
** važiuokite per vaiko miegą.
Atsakyti
Mums ceremonija 15val. Tai bandysiu kad vaikas 12val gautų košės porciją ir tada užmigdyti miego (jam panašiu laiku miegas ir gaunasi), bus tada ne piktas, geros nuotaikos ir dar nelabai alkanas. O po ceremonijos turėsiu kokios tyrelės ar varškytės wink.gif Gerai kad mums bažnyčia netoli ir sodyba. Pradžioje kitaip planavau, bet paskui keičiau, nes kai pasižiūrėjau koks gali būti atstumas doh.gif Tai tiesiog pagailo man vaiko ir savęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 22:25)
bigsmile.gif  ideja bigsmile.gif O tai kokiam tikslui sakyt, kad reikia g.gif Juk nesakysi, kad krikstynom sirsiu medu daryt reikia blush2.gif

kompresam ax.gif sakyk degtine teptis nenoriu, o spiritukas but gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 22:25)
bigsmile.gif  ideja bigsmile.gif O tai kokiam tikslui sakyt, kad reikia g.gif Juk nesakysi, kad krikstynom sirsiu medu daryt reikia blush2.gif

Jai draugiska gyd., tai taip ir sakyciau biggrin.gif

QUOTE(Kirila @ 2011 06 26, 22:39)
Sakyk patepti iš vidaus noriu gerklę, ko tai bais skauda  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 23:04)
Aš vis mąstau mūsų scenarijų ar tas mano vaiks ištvers tiek. Jai tada bus 8,5 mėn. Jei mes norim krikštyt Pakutuvėnuose tai kelionė iki ten valanda laiko, mišios ten dvi valandas, jei dar fotkintis apie valanda ir iki baliaus grįšt valanda kažin kaip manot ar ištvers tiek vaikas  g.gif

unsure.gif maniskei bus ~1.4 metu, bet as labai glaustai viska planavau, kad nepervargstu. Baznycia netoli, kavine t.p. ir tai pasedejimas tik kelias valandeles, nes ji prisiduksta ir pavargsta greit, tada nei valgo nei nieko doh.gif Kazkaip svente vaikui, tai ir norisi, kad ji komfortiskai jaustusi blush2.gif
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 26, 23:17)
Mes sėdom už stalo 18val, išėjome 23val. Liko viskas, kažkiek tik pagnaibyta...

doh.gif tai mums net nezinau ar verta ka rimto dar uzsakineti, jauciu kokiu uzkandeliu prie vyno uzsisakysiu ir tiek g.gif
Atsakyti
kaunietes mamytes, gal zinote kur rasti paprastu popieriniu maiseliu nedideliu ir nedideliais kiekiais, nes kur juos gamina tai maziausias kiekis kiek radau 100vienetu, o man max 20 tereikia g.gif o maxese ir kitose pardese tokio kiekio nerandu g.gif
Atsakyti
gal kuri zino, kiek cm saldainiu popieriukas turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 27, 10:48)

Ar ne 8.5 ant 10 arba atvirksciai g.gif Bet galiu ir klysti, pati kai nesimaketuoju, tai tiksliai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 26, 20:13)

Va cia jau turetu atidaryti ax.gif
Kas del saltu uzkandziu,tai mes tik atvaziave i kavine,uzsisakem karstus,o salti jau buvo padeti ant stalu,tai kol gamino karstus,visi uzkandziavo saltais,tai ju liko labai nedaug mirksiukas.gif Aisku,jau po karstu,visi buvo pasisotine,tai jau tada saltu ir nebevalge ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 27, 09:48)

10 ant 8,5 4u.gif
Atsakyti
Labas visom
As kaip ir viska baigiu susipirkti, ax.gif padariau pasizadejimu gele,dar kaspinelius visiems prisisekti,nupirkau seneliamsdovana dovana ,kriksto teveliams negaliu apsispresti ar puodelius ar marskinelis su uzrasu g.gif kaip galvojat jus g.gif
o veliau ikelsiu nuotraukas savo darbeliu 4u.gif
geros dienos visoms besiruosiancioms 4u.gif
Atsakyti