Sveiki, na štai mes ir po Krikštynų
Ačiū Jums už linkėjimus, manasis krikštukas neapsirgo ir jau tapo naujuoju krikščioniu
Jei smulkiai tai buvo taip: atvažiavo svečiai pas mus į namus, fotografai taip pat. Buvo švediškas stalas (sumuštinių ir salotų, krias gaminau neštis į gamtą likučiai), tai kol vieni vaišinosi mes su krikšto tėvais aprengėm krikštuką.
Tada važiavome į bažnyčia, pasikrikštinome, mano krikštukas laikėsi didvyriškai kol nereikėjo pilti vandenuko ant galvos. Tada pradėjo verkti, užsimanė kakų, rėkia ant visos bažnyčios A-A ir verkia
O filmuoja.....juoko buvo
Po krikšto pasifotografavom prie bažnyčios, tada važiavome į gamą prie marių. Ten buvo fotosesija. Kol vieni fotkinosi kiti užkandžiavo. Krikšto mama atnešė spalvoto popireiaus tad lankstėm ir leidom į marias laivelius su linkėjimais. Gaila vėjas putė grynai į mūsų pusę tai laivelius nešė į krantą. Galų gale jie sušlapo, skendo ir teko ištraukt
Tada važiavome į kavinę, iš karto atnešė karštuosius, tada užvalgę jau pradėjome žaisti žaidimus, dalinti įsakymus ir kt.
krikšto mama buvo prigalvojusi įvairių atrakcijų, aš irgi tai tapruose tarp užkandžiavimų ir žaidėm.
Nežinau kaip pas kitus, bet pas mus viskas ką užsakinėjom iš šaltų liko. Niekas nieko nevalgė. Viską parsinešėm namo. Tad liko šiandienai nes svečiai iš kito miesto tai liko nakvoti.
Gavo mano krikštukas labai gražią krikšto dežę, į kurią dedam visus atsiminimus.
Labai patiko krikštamotės dovanotas "tortas"- į popierines dežutes labai gražiai dekoruotas įdėtas saldainis su krikštuko nuotrauka
Tos dežutės trikampio formos ir sudėtos gaunasi kaip tortas. Labai gražiai ir skoningai padaryta, patys darė.
Beje jei kam reikia galėtų padaryt. Ten jų sūnus tuom užsiima.
Dar gavome dovanų viskio butelį, kuris dekupažuotas taip kad liko vietos linkejimams, tai visi parašė ir padėjome saugojimui iki 18metų.
Šiandien numatoma buvo sodinti ąžuoliuką, bet orai sutrukdė. Gaila vakar neleidom vandens žibintų, nes jau vaikas norėjo miego.....
Tai tokie įspūdžiai..
Moralinė užknisinėtoja...