Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(witi @ 2011 06 22, 20:38)
sweikos.as daug skaiciau sia tema del profesiju linkejimu ir pasizadejimu korteliu nusprendziau i wiska padaryti paprasciau tiesiog pririnkau akmenuku didesniu ir duosiu ant ju uzrasyti po silta zodeli (linkejima) ant salto akmenelio smile.gif o profesija islibdyti is modelino smile.gif o pasizadejima ant baliono ir ji paleisti i dangu. o wisiems dalywiams uz pastangas nulibdziau is teslos po medali (meskiuka-meskiuku swente)
konfiti ir burbulai siaip pasismaginti.manau wisai bus neblogai.kazkas naujo bet tuo paciu ir tradiciska. thumbup.gif

labai patiko idėja su akmenukais, as irgi galvoju daryt tema meškiukai

skaičiau kažkas su senais papročiais darot nesupratau ar šermūkšnio šakelią ar vaiką reik virš stalo pakelt ir perleist per rankas? blush2.gif

Viktorija tu sakei išsiuntei viską ką dėjai į laikraštuką o kur siuntei?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 15:12)

Viktorija tu sakei išsiuntei viską ką dėjai į laikraštuką o kur siuntei?

i pastukus kas prase mirksiukas.gif tai jei nori, parasyk man ji i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, merginos, kas atsimena mano ideja apie grybukus, tai rodausi savo pirma blyna blush2.gif Sekantys manau jau butu daug padoresni, nes cia nedaug suopracio dar turejau apie ju gamyba biggrin.gif Kaip manot ar negeda pavaisinti visus prie baznycios? blush2.gif
user posted image
Kas liecia skoni, tai mmm... thumbup.gif puikus biggrin.gif
Atsakyti
oho na tavo pirmas blynas tikrai neprisvilo thumbup.gif
Atsakyti
Megi Simpson, OHO bigsmile.gif
Liuks. Kur jau cia "negeda", vaisink ir kiekvienam aiskink, kad pati kepei biggrin.gif
Atsakyti
pagaminau pirma blyna, laikrastuka thumbup.gif tik dar gal kai ka dadet reik g.gif Zodziu gal kam idomu ir nori kad atsiusciau kad ivertintut? blush2.gif lotuliukas.gif

O jau grybukai tai super bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 26, 18:53)
pagaminau pirma blyna, laikrastuka  thumbup.gif  tik dar gal kai ka dadet reik  g.gif  Zodziu gal kam idomu ir nori kad atsiusciau kad ivertintut? blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu zinok man bais idomu blush2.gif
Atsakyti
Megi Simpson, pasidalinkit prašau receptėliu 4u.gif
Atsakyti
Nu super grybukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 26, 15:18)
gal turit kokius grazius zodzius padekai sveciams  ax.gif ?

gugliuj paskaitinėkit,gaug radau thumbup.gif ,o savo jau lyg ir buvau įkėlus?

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 15:19)
Nu jo blink.gif  doh.gif O buvau uz keliu ideju uzsikabinus ten. Bet nakti per daug nesigilinau ax.gif  doh.gif

įdomu kodėl blokuoja? gal laikinai...

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 26, 18:22)
Nu va, merginos, kas atsimena mano ideja apie grybukus,Kas liecia skoni, tai mmm... 

ateinu grybukų ragaut ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, mergaites, aciu jums labai uz tokius ivertinimus 4u.gif blush2.gif , net nuotaika pakilo, tikrai upas dar didesnis ju prikepti biggrin.gif

QUOTE(Loora @ 2011 06 26, 19:12)
Megi Simpson, pasidalinkit prašau receptėliu  4u.gif

Stai sis, pats pirmas skirtas kepti su senovine keptuve 4u.gif
http://www.supermama...?...&p=43708902
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 12:14)
Koki skoni uzsisakei uzsisakei? Ar rinkaisi is ju siulomu modeliu? Didelis pas juos pasirinkimas?

Užsisakiau vaisinį skonį mirksiukas.gif .
O pasirinkimas nemažas,bet jau toks schmoll.gif cool.gif biggrin.gif ...Visa laimė,kad buvau nusivežus foto,tai sakė padarys,ko aš norėsiu.Iš pradžių bandė sakyti,kad jei mano foto,tada kg. kaina 30 litų.Ale pamatė,kad mano norimas nesudėtingas,tai paliko 25 lt/kg.
Tiesa,užsisakiau 3 kg. 30 žmonių.Tikiuosi nebus per daug ar nepritrūksim biggrin.gif .

Grybukai - fantastiški wub.gif ...

Papildyta:
Į kokius indus gaminat širšių medų?Domina didesnis indas,bet norėčiau kažko originalesnio rolleyes.gif .
Atsakyti