Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

Laba mamytes
Planuoju ir as savo abieju vaikuciu krikstynas: mergaite 2,5m, berniukui 1,2m. Turiu dar menesi, bet jau nervai ima. O dar kai pasiskaiciau kiek cia jus organizuojat tai is viso nebezinau nuo ko pradeti. Turiu pora klausimu. Gal esate mate kokiu gipiuriniu kriksto marskinuku? Nenoriu vaikams pelerinu, galvoju kad kokie surisami lengvi marskineliai butu graziau.
Ir gal patartumet kur kaune kavinej ar restoranely po sventes jaukiai pasisedet, pavakarieniaut kad kokia terasa butu?
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 26, 00:30)
Aš bent Kaune, Megos RIMI mačiau įvairių spalvų servetėlių bigsmile.gif Mėlynos spalvos bent keli atspalviai buvo smile.gif

Va kaip tik siandien kilnojau serveteles RIMI siauliuose. Ieskau tokio melynumo (akcentuosiu ne iprasta zydra spalva, o balta ir melyna ax.gif )
user posted image
Radau tinkamas bet tik is bedos. Tokiu konkreciai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 01:02)
Va kaip tik siandien kilnojau serveteles RIMI siauliuose. Ieskau tokio melynumo (akcentuosiu ne iprasta zydra spalva, o balta ir melyna ax.gif )
user posted image
Radau tinkamas bet tik is bedos. Tokiu konkreciai ne schmoll.gif

Gal yra mamyčių kurios galėtų padaryti keletą saldainių popieriukų krikštynoms. Atsilyginčiau.
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2011 06 25, 22:44)
ir as ieskau ju visur  doh.gif IKi radau,bet tokiu papigiaisku....kur rast normaliu,zydru servieteliu ?????

Prieš porą metų pirkau labai gražias žydras servetėles Kaune, Šilainiuose, priešais maximą senąją, nežinau kaip vadinasi ta parduotuvė blush2.gif Žodžiu ten kur yra viščiukų kioskas, neseniai pastatytas daugiabutis, ir kažkoks stiklinis pastatas, tai tam stikliniam pastate yra ta parduotuvė (gal kas šilainiuose gyvenat, pasufleruosit) . Ten visokiu smulkmenu ir visokiu groziu buvo tuo metu, tame tarpe ir floristikos prekių, statulėlių. Tam krašte seniai esu be buvusi, tai net nežinau ar išlikusi ta parduotuvė, pačiai vėl reikia ruoštis antros dukrytės krikštynoms, tai kada prie progos važiuosiu pasižiūrėti.
Atsakyti
Gana didelis servetėlių pasirinkimas Šiaulių Akropolio Timari parduotuvėje mirksiukas.gif .

Buvau dėl torto pas Baranauskienę,užsakymas padarytas rolleyes.gif .

Einu mokytis lankstyti servetėles biggrin.gif .

Jau palengva ima baimė,kad iki mūsų šventės liko 3 savaitės doh.gif ....
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 26, 13:03)
Buvau dėl torto pas Baranauskienę,užsakymas padarytas rolleyes.gif .

Koki skoni uzsisakei uzsisakei? Ar rinkaisi is ju siulomu modeliu? Didelis pas juos pasirinkimas?
Atsakyti
sveikos

aš po visų mėtymosi pagaliau nusprendžiau pas dukryte bus šilkinė suknutė šiek tiek patapyta.

Gal kuri žinot kokią gerą siuvėją Klaipėdoje, kuri galėtų pasiūti suknelę?
Taip pat gal galit ką parekomenduot kokia vietą Kalipėdoje arba netoli jos pasisedėt po krikštynų?

Papildyta:
QUOTE(into*in @ 2011 06 25, 16:57)

kazko neina ieit i ta puslapi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 14:29)

aga,jau matau... vakar dar rodė doh.gif man išvis neleidžia įeit net į patį mamyčių klubą...
o skaitinėjau tiesiog gugle įvedus -spalvotos plunksnos krikštynoms- ir ten yra tema -mūsų gabutės krikštynos- ,tai ten mamytė tiek visko pridėjus,kad gerą valandą studijavau biggrin.gif
bet kodėl neįsileidžia? ir per ''operą'' tas pats blink.gif
Atsakyti
gal turit kokius grazius zodzius padekai sveciams ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 13:29)

Nu jo blink.gif doh.gif O buvau uz keliu ideju uzsikabinus ten. Bet nakti per daug nesigilinau ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 25, 00:13)

Čia kažkuri mergaitė rašė apie medelius,kad neprigyja,  reikia sodinti iš vazono  mirksiukas.gif , jau išbandytas reikalas.

O kur tokiu medeliu galima gaut, vazonuose? Mums reiketu azuoliuko ir liepaites 4u.gif

Ir pries kiek laiko uzsakinejat tortus? As dar vis neapsisprendus, kokio noreciau ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 26, 14:24)
O kur tokiu medeliu galima gaut, vazonuose? Mums reiketu azuoliuko ir liepaites  4u.gif

Manau medelynuose mirksiukas.gif sau netrukus ieškosiu, tai jeigu pavyks - parašysiu 4u.gif

Štai, rašo apie vazono dydį, tai manau yra ir pirkti mirksiukas.gif http://www_medelynas...puociai/azuolai
Atsakyti