Laba mamytes
Planuoju ir as savo abieju vaikuciu krikstynas: mergaite 2,5m, berniukui 1,2m. Turiu dar menesi, bet jau nervai ima. O dar kai pasiskaiciau kiek cia jus organizuojat tai is viso nebezinau nuo ko pradeti. Turiu pora klausimu. Gal esate mate kokiu gipiuriniu kriksto marskinuku? Nenoriu vaikams pelerinu, galvoju kad kokie surisami lengvi marskineliai butu graziau.
Ir gal patartumet kur kaune kavinej ar restoranely po sventes jaukiai pasisedet, pavakarieniaut kad kokia terasa butu?
Aciu labai
QUOTE(Kirila @ 2011 06 26, 00:30)
Aš bent Kaune, Megos RIMI mačiau įvairių spalvų servetėlių Mėlynos spalvos bent keli atspalviai buvo
Va kaip tik siandien kilnojau serveteles RIMI siauliuose. Ieskau tokio melynumo (akcentuosiu ne iprasta zydra spalva, o balta ir melyna )
Radau tinkamas bet tik is bedos. Tokiu konkreciai ne
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 26, 01:02)
Va kaip tik siandien kilnojau serveteles RIMI siauliuose. Ieskau tokio melynumo (akcentuosiu ne iprasta zydra spalva, o balta ir melyna )
Gal yra mamyčių kurios galėtų padaryti keletą saldainių popieriukų krikštynoms. Atsilyginčiau.
QUOTE(Nike @ 2011 06 25, 22:44)
ir as ieskau ju visur IKi radau,bet tokiu papigiaisku....kur rast normaliu,zydru servieteliu ?????
Prieš porą metų pirkau labai gražias žydras servetėles Kaune, Šilainiuose, priešais maximą senąją, nežinau kaip vadinasi ta parduotuvė Žodžiu ten kur yra viščiukų kioskas, neseniai pastatytas daugiabutis, ir kažkoks stiklinis pastatas, tai tam stikliniam pastate yra ta parduotuvė (gal kas šilainiuose gyvenat, pasufleruosit) . Ten visokiu smulkmenu ir visokiu groziu buvo tuo metu, tame tarpe ir floristikos prekių, statulėlių. Tam krašte seniai esu be buvusi, tai net nežinau ar išlikusi ta parduotuvė, pačiai vėl reikia ruoštis antros dukrytės krikštynoms, tai kada prie progos važiuosiu pasižiūrėti.
Gana didelis servetėlių pasirinkimas Šiaulių Akropolio Timari parduotuvėje .
Buvau dėl torto pas Baranauskienę,užsakymas padarytas .
Einu mokytis lankstyti servetėles .
Jau palengva ima baimė,kad iki mūsų šventės liko 3 savaitės ....
Einu mokytis lankstyti servetėles .
Jau palengva ima baimė,kad iki mūsų šventės liko 3 savaitės ....
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 26, 13:03)
Koki skoni uzsisakei uzsisakei? Ar rinkaisi is ju siulomu modeliu? Didelis pas juos pasirinkimas?
sveikos
aš po visų mėtymosi pagaliau nusprendžiau pas dukryte bus šilkinė suknutė šiek tiek patapyta.
Gal kuri žinot kokią gerą siuvėją Klaipėdoje, kuri galėtų pasiūti suknelę?
Taip pat gal galit ką parekomenduot kokia vietą Kalipėdoje arba netoli jos pasisedėt po krikštynų?
Papildyta:
kazko neina ieit i ta puslapi
aš po visų mėtymosi pagaliau nusprendžiau pas dukryte bus šilkinė suknutė šiek tiek patapyta.
Gal kuri žinot kokią gerą siuvėją Klaipėdoje, kuri galėtų pasiūti suknelę?
Taip pat gal galit ką parekomenduot kokia vietą Kalipėdoje arba netoli jos pasisedėt po krikštynų?
Papildyta:
QUOTE(into*in @ 2011 06 25, 16:57)
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 14:29)
aga,jau matau... vakar dar rodė man išvis neleidžia įeit net į patį mamyčių klubą...
o skaitinėjau tiesiog gugle įvedus -spalvotos plunksnos krikštynoms- ir ten yra tema -mūsų gabutės krikštynos- ,tai ten mamytė tiek visko pridėjus,kad gerą valandą studijavau
bet kodėl neįsileidžia? ir per ''operą'' tas pats
gal turit kokius grazius zodzius padekai sveciams ?
QUOTE(archeologe @ 2011 06 26, 13:29)
Nu jo O buvau uz keliu ideju uzsikabinus ten. Bet nakti per daug nesigilinau
QUOTE(Jolete @ 2011 06 25, 00:13)
Čia kažkuri mergaitė rašė apie medelius,kad neprigyja, reikia sodinti iš vazono , jau išbandytas reikalas.
O kur tokiu medeliu galima gaut, vazonuose? Mums reiketu azuoliuko ir liepaites
Ir pries kiek laiko uzsakinejat tortus? As dar vis neapsisprendus, kokio noreciau ...
QUOTE(Domke @ 2011 06 26, 14:24)
Manau medelynuose sau netrukus ieškosiu, tai jeigu pavyks - parašysiu
Štai, rašo apie vazono dydį, tai manau yra ir pirkti http://www_medelynas...puociai/azuolai