Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(sidrulka @ 2011 06 25, 14:41)

šiam ,,Tavo vaiko" nr aprašytos mūsų krikštynų idėjos ax.gif - bet tai jums čia besilankančiosms jos visos žinomos ax.gif ... o žurnalistė buvo ,,apakus". bigsmile.gif ..

skaiciau ir supratau kad ten tu rasius 4u.gif
Atsakyti
merginos, aš jau vėl persigalvojau su profesijų ir pasižadėjimų žaidimais doh.gif thumbup.gif
gal žinot kur rasti tokių pieštų, vaikiškų profesijų paveiksliukų??????

darysiu korteles su profesijos foto (jei pavyks rasti) ir tai bus kaip sufleris ...

o krikštatėviams nerašysim ,,gatavų" įsakymų- išsitrauks po daiktą ir patys sufantazuos, ką pasižada ir surašys ant ,,pergamento"
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 25, 19:45)
merginos, aš jau vėl persigalvojau

g.gif a ne po svarstyklių ženklu gimus būsi?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 06 25, 19:36)
g.gif a ne po svarstyklių ženklu gimus būsi??  biggrin.gif

nea lotuliukas.gif tobulinu... na, kad jau pernai buvo ir tos profesijos su daikčiukais, ir ištraukiami iš gėlės pasižadėjimai... o svečiai praktiškai tie patys, tai sakys ,,ir vėl tas pats..."...

o vat mane sudomino čia kažkurios mamytės mintis su tuom modelinu... nu bet aš kai tokia meninkė, tia pati tik kokį baiboką nulipdyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
na, jau MB užvežė profesijų kortelių gaminimas thumbup.gif - prideda įvarių daiktų paveikslėlių susijusių su tam tikrom profesijom thumbup.gif einu, dar aš jam ,,sufleriukų" surašysiu
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 24, 16:10)
Mergaičiukės,gal turit saldainiu popieriukų maketų,parašykit mirksiukas.gif .

Parašyk meilą, atsiūsiu smile.gif

Radau gražių servetėlių, iš kurių gaunasi nuostabios rožės. Rimi yra nemažas pasirinkimas, ale 3 sluoksnių, bet žinokit man ten daugiau gaunasi biggrin.gif Ir spalvų kokių tik noriu. 20vnt - 1.99 kainą mirksiukas.gif

Baiginėju ir aš viską ruošti, norėčiau įkelti ką pasidariusi, bet čia lankosi krikšto būsima mama, nenoriu kad pamatytų, bet po krikštynų būtinai viską parodysiu. Jos jau greitai - liepos 2d. smile.gif

Lyg Vilma planavai sakytis tortą pas Baranauskienę, tu nelauk paskutinės minutės, nes būna, jei turi daug užsakymų - nebepriima, ypač jei lieka kokia savaitė smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

labvai tikiuosi, kad siandien svenciantiems krikstynas niekas nesutrukde, oras lyg ir nieko buvo 4u.gif
lauksim pasakojimu...
o as va nusprendziau bandyti keisti laika baznycioje (tikiuosi bus dar galimybe), nes mano mergiote nusprende miegoti 1 miega dabar ir kaip tik per ta laika baznycioje, tai bus sakutes, jeigu nepamiegos. Reik jauciu daryt iki miego kokia 11-12 val, poto numigs, tada fotosesija ir pati svente.
Taigi pirmadieni bandysiu vaziuoti i baznycia rolleyes.gif

Tiesa jau pradejau daryti rozytes, bet pagalvojau, kad biski per anksti doh.gif apdulkes lotuliukas.gif
Ryt vaziuoju pabaigti supirkti seimai rubeliu ko truksta, tikiuosi viska gausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 25, 22:44)
Lyg Vilma planavai sakytis tortą pas Baranauskienę, tu nelauk paskutinės minutės, nes būna, jei turi daug užsakymų - nebepriima, ypač jei lieka kokia savaitė smile.gif

Nu musu krikstynos Liepos 23. Pirmadieni skambinsiuos, ziuresiu ka sakys, ar dar galiu luktelt ar jau reikia uzsakinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 24, 15:25)
tik va viena problemele turiu verysad.gif  niekur nerandu zydru serveteliu,gal kas kur matete,ar zinote kur galeciau uzsisakyti? nesuprantu yra visokiu spalvu,o butent zydru ir nerandu sad.gif
jei kas zinote parasykite i AZ 4u.gif

ir as ieskau ju visur doh.gif IKi radau,bet tokiu papigiaisku....kur rast normaliu,zydru servieteliu ?????
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 25, 21:18)
o vat mane sudomino čia kažkurios mamytės mintis su tuom modelinu... nu bet aš kai tokia meninkė, tia pati tik kokį baiboką nulipdyčiau lotuliukas.gif

o šiaip tai nebūtina lipdyt kažką-ten yra rėmelis su dviem langeliais biggrin.gif ,į vieną vaiko foto,į kitą dedasi rankytės arba kojytės atspaudas -pastatai vaiką ant paruoštos masės,išdžiūsta po to ir psio-dovana krikštatėviams,seneliams mirksiukas.gif ,gražiai atrodo

QUOTE(Nike @ 2011 06 26, 00:44)
ir as ieskau ju visur  doh.gif IKi radau,bet tokiu papigiaisku....kur rast normaliu,zydru servieteliu ?????

geresnių ieškokit interjero ,puošmenų salonuose....,tik va ar vienspalvių bus tai nepasakysiu...
vilniuj ermitaže pamėginkit,ten antram aukšte.... ir balionų šalis servetėlių turi
velnias ta sklerozė doh.gif mačiau kažkur,o va kur...?
su batukais buvo,o man su angeliukais reikėjo....
Atsakyti
pasidlainu savo ant greituko primesta pasižadėjimų idėja (viskas pirklausys nuo to,ką rasiu iš daiktelių savo ,,archyvuose", kai ką papirksiu ...):

Maišeliai, daikteliai, 4 tušiniai, pergamentai su antspaudais

Daiktai su kortelėm maišeliuose- rašo patys krikštatėviai (liks mums)
Aš rašau ant pergamentų (liks krikštatėviams)

Galite imti salės pagalbą- susirinkti pagalbos komandą

Užtvirtinimas- buteliukai su dilight alumi, mišinuku...

Aš, ......., šviežiai iškeptas Dovilytės krikštatėvis, per artimiausius 18 metų pasižadu, (kasmet, kas mėnesį ar net kasdien)

1. vaistukai, termometras
2. gaubliukas
3. autobusiukas/ mašinytė/ lėktuvukas
4. knygelė
5. gumytės, šukos
6. muiliukas, rankšluostukas
7. pinigėliai
8. žvakelė, balionas
9. parfumerija, papuošalai
10. saldainiai, sausainėliai
11. aukštakulniai, suknele
12. pamperas, šikpuodukas
13. plaukmenys
14. kalėdinis kažkas, dovanytė
15. dantų pasta šepetukas
16. mokykliniai reikmenys
17. žirafa
18. dviratukas
19. namelis
20. studijos (???)
21. seilinukas, šaukštukas
Atsakyti
Aš bent Kaune, Megos RIMI mačiau įvairių spalvų servetėlių bigsmile.gif Mėlynos spalvos bent keli atspalviai buvo smile.gif
Atsakyti