Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 24, 16:00)
pas mane bus kudikio monologas, pasaka is kur atsiranda vaikai, laiskas nuo tevu, ka kalbetu jei turetu savo foruma, zodiako zenklu analitika.
Norfoj amciau Kolumbo saldainius su blizguciu  bigsmile.gif

o kas rašoma tame kūdikių monologe ir laiške nuo tėvų?

aš saldainių popierukus spausdinsiu ant paprasto popieriaus ir vyniosim į folijos gabalėlį, kad nepersisunktų, ne sjau turėjau bėdos per pirmos dukros krkštynas, kai persisunkė riebalasi ne tik saldainiukai, bet ir dėželės doh.gif ir vyniosim dėl tos priežasties manau paskutinėm dienom...
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 24, 16:23)
OI ACIU LABAI 4u.gif  ieskojau visur ir internete bet niekur man nemete.
as zadu daryti i viena lekste deti zydra servetele su baltu kaspiniuku,i kita balta servetele su zydru kaspiniuku rolleyes.gif  nzn kazkaip isivaizduoju gal visai grazu bus smile.gif
Papildyta:
ziurekite o kiek is sito recepto iseina to sirsiu medaus? kox kiekis bendras? ir kox turi buti tas spiritas? as turiu medicinini netoli 100% rolleyes.gif

Kiaušinių tryniai 5 vnt.
spiritas 100 ml
Cukrus 5 valg. šaukšt.
Kondensuotas pienas su cukrumi 1 ind.

man isejo gal daugiau nei 0,5 ml stiklainio mirksiukas.gif
o cukrus nesideda, cia ta prasme kad saldus kondensuotas, nes yra nesaldaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 24, 18:10)
o kas rašoma tame kūdikių monologe ir laiške nuo tėvų?

isisiunciau beveik viska ka desiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 24, 19:10)
aš saldainių popierukus spausdinsiu ant paprasto popieriaus ir vyniosim į folijos gabalėlį, kad nepersisunktų, ne sjau turėjau bėdos per pirmos dukros krkštynas, kai persisunkė riebalasi ne tik saldainiukai, bet ir dėželės doh.gif  ir vyniosim dėl tos priežasties manau paskutinėm dienom...

g.gif o kodėl nenorit tiesiog nupirkt saldainių kur į foliją jau įvynioti būna? taigi vargo žymiai mažiau,o kaina ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 24, 18:25)
isisiunciau beveik viska ka desiu  mirksiukas.gif

O gal butu galima ir man atsiusti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 24, 17:47)
Kiek esu dariusi ta sirsiu medu,tai niekada nededu cukraus,nes man jisai nuo kondensuoto pieno ir taip labai saldus. ax.gif Spiritas tai geras su tiek laipsniu.Ir siaip as ji dedu siek tiek daugiau,na pagal skoni ziuriu.Nes pagal spirito kieki ir tirstumas priklauso,jei ipili daugiau,tai kietesnis gaunasi.
As dariausi is triju siu normu,tik dedu 4 kiausiniu trynius ir kaip minejau nededu cukraus,tai man gavosi 8 didesnieji milupos indeliai (ten kur kosytes nuo 8 men) ir 1 maziukas indelis nuo Gerber slyvu:mirksiukas: Tai jei is vienos dozes tai kazkur apie 3 indelius turetu gautis,dar priklausomai nuo to,kokio dydzio indeliai mirksiukas.gif

aiskulis.dekui labai.
na pas mane bus nuo hipp tyreliu tie mazesni indeliai smile.gif idomu kiek ju gausis g.gif .Bus apie 20 zmoniu(tai vel mastau,ar po viena indeli porai? g.gif ar kiekvienam po viena? ) padekite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 06 24, 17:43)
aiskulis.dekui labai.
na pas mane bus nuo hipp tyreliu tie mazesni indeliai smile.gif idomu kiek ju gausis g.gif .Bus apie 20 zmoniu(tai vel mastau,ar po viena indeli porai? g.gif  ar kiekvienam po viena? ) padekite blush2.gif

as tai lauktuves dejau seimai po viena dezute,tai tada gavosi po viena indeli seimai.
Tai jei tie patys maziausi indeliai nuo Hippo tai mazdaug per puse dalinkit,kad orentuotis bent mazdaug.
Atsakyti
Isiterpsiu, gal kas zinot ar galima vienu metu krikstyti savo vaika ir buti savo vaiko kriksto tevu krikstateviais? biggrin.gif Ta prasme vienu metu mes ju ,jie musu vaika krikstina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmilagre: 24 birželio 2011 - 19:08
QUOTE(Marmilagre @ 2011 06 24, 20:08)
Isiterpsiu, gal kas zinot ar galima vienu metu krikstyti savo vaika ir buti savo vaiko kriksto tevu krikstateviais? biggrin.gif Ta prasme vienu metu mes ju ,jie musu vaika krikstina?

Tikrai taip 4u.gif Dalyvavau tokiose sveciu teisem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmilagre @ 2011 06 24, 20:08)

Pavasari mano drugai butent taip krikstijo- vieni kitu vaikucius smile.gif
Atsakyti
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o kokia reiksme to sirsiu medaus? g.gif kaip paaiskinti sveciams iteikiant?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 24, 21:42)
sakykit, o kokia reiksme to sirsiu medaus? g.gif kaip paaiskinti sveciams iteikiant?

kad vaišinat vaiko košele, kurią jis kasdien labai skaniai valgo lotuliukas.gif thumbup.gif

o gal galit pasufleruoti, kokie saldainiai būna iš kart su ta ,,folija"? nelupsiu juk Maxėj visų iš eilės, ieškodama kurios sublizgučiu, kurios be lotuliukas.gif
Atsakyti