Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

[quote=sidrulka,2011 06 22, 17:40]
o jūs nenorit užsisakyti Jums patinkančios etiketės pas mamytes, kurios maketuoja ir turi n gražių pavyzdėlių..... tai kad ir 5 lt sumokėsit, bet turėsit gražią, pagal Jūsų norus ir skonį.... kitos mamytės, net pačios išmoksta maketuoti beisruošdamos krikštynoms biggrin.gif

na as ir jau daug ka ismokau krikstynoms besiruosdama, tai kad as nenoriu kad butu vaiko foto, gal net nelabai ir reikia man tu etikeciu, bet galvoju pora buteliu gal butu nieko papuosti. o kazkaip pasidaryti su vaiko foto tai poto isgerus sampana nei buteli ismesti nei pasideti, tai man nei sis nei tas, jau ir taip nemazai turiu saldainiu su krikstynu ir vestuviu foto, tai taip ir nuna jie be vietos nes ismesti kazkaip ranka nekyla, zmones dirbo stengesi, pinigus leido...o ka su jais veikti?
Atsakyti
[quote=gravkyte,2011 06 22, 19:40]
[quote=sidrulka,2011 06 22, 17:40]
o jūs nenorit užsisakyti Jums patinkančios etiketės pas mamytes, kurios maketuoja ir turi n gražių pavyzdėlių..... tai kad ir 5 lt sumokėsit, bet turėsit gražią, pagal Jūsų norus ir skonį.... kitos mamytės, net pačios išmoksta maketuoti beisruošdamos krikštynoms biggrin.gif

na as ir jau daug ka ismokau krikstynoms besiruosdama, tai kad as nenoriu kad butu vaiko foto, gal net nelabai ir reikia man tu etikeciu, bet galvoju pora buteliu gal butu nieko papuosti. o kazkaip pasidaryti su vaiko foto tai poto isgerus sampana nei buteli ismesti nei pasideti, tai man nei sis nei tas, jau ir taip nemazai turiu saldainiu su krikstynu ir vestuviu foto, tai taip ir nuna jie be vietos nes ismesti kazkaip ranka nekyla, zmones dirbo stengesi, pinigus leido...o ka su jais veikti?
[/quote]

tai juk galima ir be foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 22, 19:53)
tai juk galima ir be foto  smile.gif

tai uztat ir galvoju gal maximoje visai nieko jie buvo, tik gaila neradau ir nzn kaip atrodo, na bet dar pagalvosiu ar man ju tikrai reikia, jei taip tai tada teks pasigaminti.
Atsakyti
Aš seneliams dovanosiu mažus brendžio buteliukus, padariau etikėtę "vaistai nuo reiumato": ant storo rausvo popieriaus padariau užrašą, iškirpau. Ant buteliuko kaklelio užrišau margą virvutę, jos galus surišau mazgu ir ant jo prisegiau šią kortelę, gavosi kaip vaistų buteliukas su etikete.
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 22, 18:00)

ir dar.... kokius senoviškus ,,zababonus" darot? na, iš tų , kur ten pastovėt ant akmens, važiuot tiesiausiu keliu, įermukšnio šakelė, palaikyt vaiką virš stalo, įdėt į batuką pinigėlį ir t.t. jau čia sakiua tikrai liepsiu krikšto mamai pasidomėt...
per pirmosios dukros krikštynas kr tėvai aplamai atvažiavo tik į ceremoniją, o virš vaičiš stalo palaikiau mergaitę pati (bet neleidau svečiams per rankas biggrin.gif )

buvom tipo gamtoj (prie "kryziu", ramybes parkas ar kas ten, ant slaito Sesupes uz senu kapu), ten buvo kamneu tai liepiau uzlipt kriksto mamai su Eimante biggrin.gif virs stalo laikem, sermuksni gavom (kriksto tevai organizavo viska ) o reik leist ir aplink stala? nezinojau bet praleidom nes visi norejo palaikyt tai taip ir gavos kad apejo aplink stala kol grizo pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 22, 12:39)
kaip toks puslapiu isdestymas Seimos laikrastukui  g.gif
Siulytkit mintis, pakeitimus ir zodziu viska, nes niekad nedarius o noriu kad tiktu ir vaikui ir teveliams del dvigubos sventes  rolleyes.gif

aš dar dėjau puslapius su juokeliais ir į laikraštuką rašėm palinkėjimus-nebuvo atskiros knygos...,o šiaip viskas gerai sudėliota manau thumbup.gif

QUOTE(irmusia @ 2011 06 22, 16:14)
man deja Vilniuje reik  blush2.gif
Jauciu teks uzsakineti kokioj Bojoloj ar dar kur, bet taip norejosi naminio  unsure.gif

bijoloj rinkomės iš 7 skonių ir nei vienas,nei vienai nepatiko schmoll.gif skonio reikalas žinoma,bet ragainėj man skanesni,bet va irgi pasišiukšlino doh.gif
atsiliepimai neblogi apie ''maisto fabriko'' tortus ir dar man patiko ''daukšiagirės''tortų foto (skonio nežinau,bet renkantis paragauti galima)
prasidės jubiliejai-reikės išmėgint šitas kepyklas....

QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 22, 16:42)
Merginos gal turite kuri padėką Krikšto tėvams?  g.gif

turiu,jei tiks..

Būkite tiesa,kad Jumis tikėčiau,
būkite geri ir nuoširdūs,kad Jus labai mylėčiau.
Būkit ugnimi,kad per šaltą lietų,
prisiglaudusi-sušilti galėčiau.

Nuoširdžiai dėkoju Jums,kad sutikote būti mano krikšto tėveliais. Kad šią svarbią man dieną laikėte mane savo rankose,tvirtai glaudėte prie krūtinės ir leidote pajusti saugumą,užuovėją ir meilę,kurie lydės mane dar daugelį metų. Ačiū Jums už tai,kad esate.
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 06 22, 21:44)
turiu,jei tiks..

Būkite tiesa,kad Jumis tikėčiau,

ačiū, ką tik tą pati radau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kaunietes, o kur be senamiesčio popieriaus parduotuvės galima nusipirkti gražių lapų spausdinimui? Dar buna tokie a la diplomams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 22, 17:13)
Gal darbo nori, bo aš apsirkovus jais  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif padariau rozyte pabandymui superine gavosi, todel jau nuspresta daryti jas biggrin.gif .Dar sakiau padesiu dickes kriksto mamytei padaryti rozytes blush2.gif

QUOTE(into*in @ 2011 06 22, 22:44)

bijoloj  rinkomės iš 7 skonių ir nei vienas,nei vienai nepatiko  schmoll.gif skonio reikalas žinoma,bet ragainėj man skanesni,bet va irgi pasišiukšlino  doh.gif
atsiliepimai neblogi apie  ''maisto fabriko'' tortus ir dar man patiko ''daukšiagirės''tortų foto (skonio nežinau,bet renkantis paragauti galima)

o kaip pasisiukslino ragaine???? rolleyes.gif
tie maisto fabrikas ir dauksiagire tai kas? internete juos galima rasti ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 23, 00:48)
Merginos kaunietes, o kur be senamiesčio popieriaus parduotuvės galima nusipirkti gražių lapų spausdinimui? Dar buna tokie a la diplomams  g.gif

Cia idomiu maciau
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prasau pagalbos as worde darau pasižadejimus ir kaip man zinote kad jis tinkamo formato,kad nuejus atsispauzdinti neliktu puse pazado arba kad nenusikirptu kas nors g.gif

Ir dar is kur imat paveikslelius nesšito man neatidaro g.gif g.gif
Ačiu
Atsakyti
Jus mane apsvieskite, o kaip ten kas lipdosi is to modulino, kazkaip nesuprantu as blush2.gif
Atsakyti