Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 21, 16:11)
Zinok net nezinau dar ka uzsakinesiu. Vaziuosiu ateinanciu metu ir ziuresiu ka cia nuspresim. Vesiuos pluosta nuotraukyciu, nes nezinau ka jie pasirinkimo turi, o siaip jau esam nusprende kokio modelio noretumem.
Pas mus dabartiniais skaiciavimais jau zmoniu apie 30 telike, tai zadu 4 kg imti. Ziuresiu ka kepykloj pasiulis.
---
as uzsakinejau degintus saukstus ir plaktuka.
---
As mastau issitraukusiam zmogui pasiulyt persiskaityt pazada sau ir garsiai skaityt tik tokiu atveju jei jis galvoja kad sugebes tai ivykdyt. Jei ne tai duoti uzsirasyti sava pazada ant tuscios korteles

Nu papasakosi įspūdžius mirksiukas.gif .Aš irgi artimiausiu metu planuoju vykti.Šiandien skambinausi,tai sakė padarys liepos 17 d.ir galėsim pasiimti sekmadienį.Vat dėl tos priežasties atsisakiau vienos sm mamytės nuostabios tortų kepėjos paslaugų,mat torta bučiau gavusi pasiimti penktadieni arba šeštadienį.
O kažin kaip geriau vežtis tortų pavyzdžius - pačias nuotraukas ar pakaks įsirašyti į flešiuką g.gif ?

Kur pas ką užsakinėji tuos daikčiukus ir primink,kam juos dovanosi mirksiukas.gif ?
Ką dovanosi krikšto tėveliams mirksiukas.gif ?

Dėl pažadų - aš tai jau neleisiu rinktis ir galvoti - kokį pažadą išsitrauks,tokį ir turės tęsėti biggrin.gif .Gal blogai mąstau,gal ne taip šis žaidimas turi būti žaidžiamas g.gif .

Gal galit rekomenduoti kur,kas nebrangiai dekupažuoja g.gif ?Noriu tokios dovanėlės būsimiems krikšto tėveliams rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 21 birželio 2011 - 16:35
QUOTE(Gilaja @ 2011 06 21, 03:54)
labai lauksiu atsiliepimų iš verkių malūno  bigsmile.gif O sakykit ar labai brangiai ten gaunasi? Ar atskirai jūs būsit kažkokioje pobūvių salėje?
Ačiū už pasiūlymus, pasidmėsiu būtinai  drinks_cheers.gif

Kiek kainuos neskaiciavau, bet mes ir baliaus nedarom schmoll.gif , tiesiog ateisim pavakarieniauti po ceremonijos rolleyes.gif Valgysim karstus patiekalus, kuriuos praso is anksto issirinkti, dar gal kokiu salotu truputi uzsakysiu, gers kas ka nores. Torta leido savo atsinesti, tik turi buti gamintas imoneje, kad butu cekis ir galiojimo data. Na ir viskas, kiek kainuos tiek, nesuku galvos cool.gif Po sventes galesiu parasyti konkreciau. Beje pas mus sveciu irgi apie 20 4u.gif Dar uz papildoma mokesti jie siulo paserviruoti stala su baltomis staltiesemis, 1 staltiese 12 lt, 20 zmoniu-mazdaug 3 satltieses sake, tai as uzsisakiau. Kur dengs stala priklausys nuo oro, bet siaip uzsirezervavau stala bendroje terasoje, kad vaikai galetu laisvai begioti iki upes. Pas juos yra labai faina terasa prie to rato kur sukas (pamirsau kaip vadinas), ten galima rezervuotis visiskai vieniems, labai ji faina wub.gif , bet i lauka vaikams per vidu vaikscioti reikia, tai man netiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 11:23)
gimines medziu maketu kazin yra kur? g.gif  nu maziuku kad ir  ax.gif

va cia vienas yra
http://www.supermama...?...4225&st=384
386 zinute
Atsakyti
Klausiu jusu nuomones jei prie visu dovaneliu sveciams padaryti ir prideti raktu pakabuka is raideliu dideliu pvz uzrasyti Kumai, tetai ir taip toliau kazi ar tinka taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2011 06 16, 23:14)
oho kaip greitai jau nauja temuke  drinks_cheers.gif
mes leisime prie baznycios helio balionus  ax.gif
mes irgi turim R tai bus razinos  tongue.gif o J tai gali buti pvz javainiukas  tongue.gif

kadangi as siuti, nerti, megzti nemoku tai teko uzsakyti suknyte, kad nunertu, nes labai norejau. kainuos 80 lt (su viskuo) + 20 lt kepuryte. Ir cia manau prasisukau pigiai, nes kainos ziauros situ grozybiu  doh.gif

Del kunigo laukneselio...tikrai nieko nenesiu, nes manau baznyciai uztenka aukos  blush2.gif

liko mums menesiukas, o jau daug ka turiu, prizai supirkti beveik visi ir supakuoti, krikstukai jau irgi iristi, padekos, isakymai, diplomai ireminti, dovanos supirktos ir uzsakytos kai kurios  thumbup.gif
liko drabuzeliai, papuosimai stalo, na ir siaip smulkme.

Tik turiu bedele, nes nzn kur uzsakyti torta, 2 SM mamytes atsisake, nes negali, o daugiau nieko nzn. Gal kas zinote kur daugiau naturalus tortai ir grazus buna???  verysad.gif Parasykite prasau i az  blush2.gif  wub.gif busiu is anksto dekinga

O kokiam mieste tau reikia? As kaune dar zinau kelias vietas
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 21, 16:04)
Vilmux,papasakok,kokį tortą , kokio skonio planuoji užsisakyti pas Baranauskienę?
Visgi aš taip pat liksiu ištikima Baranauskienei,nes ten kur žadėjau užsisakyti neišeis.Ir kažin kokio svorio reikėtų 30 žmonių?

Ir dar noriu paklaust,ar kas užsisakot dekupažuotas dovanas?Gal galit ką nors rekomenduoti mirksiukas.gif .
Papildyta:
Viktorija,papasakok,kaip tą žaidimą žaisit mirksiukas.gif ?
Aš mąsčiau,kad duosiu išsitraukti.Ir kas jau ką ištrauks,tą turės, turės perskaityt garsiai ir užtvirtinti širšių medumi.Gal blogai galvoju,pataisykite mane mirksiukas.gif .

kas liecia tortus tai mums sake,kad reikia skaiciuoti 150-200 gr vienam zmogui.Pas mus buvo 15 zmoniu,turejom truputi virs 2 kg torta,tai dar nemazai jo liko doh.gif ,tiesames ilgai nevakarojom ax.gif .
Mes dekupazuotus remelius ememe seneliams,kumams uzsisakem is cia http://sites.google....azas/remeliai-1
ememe tuos su angeliuku ir su zydrais batukais wub.gif
idejom vaikiuku nuotraukas ,remeliai realiai tai labai labai grazus wub.gif dabar mastau,kad gal patiem uzsisakyti tokius. ax.gif

o seneliui dovanojom toki dekupazuota plaktuka medini user posted image
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 21 birželio 2011 - 19:07
Nupirkau siandien is Tiimar serveteles thumbup.gif tikrai labai grazios, o dar 50% nuolaida joms dabar. Plunksnos man ten nepatiko g.gif rozines spalva per daug intensyvi ir per stambios ryt keliausiu i siaures miesteli i senukus, floristiko salononus ir t.t
Kriksto dukrytei jau nupirkau kryziuka, zinau is kur pirksiu grandinele, dar noriu nupirkti rinkini, kur galima padaryti rankyciu ir pedu antspaudus, kur patartumet isigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 21, 00:30)
Vakaru salune nesu rengusi sventes

aišku tada,neisiu ir aš biggrin.gif

QUOTE(Gilaja @ 2011 06 21, 00:54)
kažkaip noriu jaukesnės salytės, nes mūsų žmonių daug nebus, iki 20 tai ten man kažkaip per daug erdvės atrodo  doh.gif  biggrin.gif

va prisiminiau doh.gif kai čia temoj skaitinėjau,tai senesnėse radau,kad gyrė vieną kavinę mamytė,ten krikštynas šventė-yra nedidelė salytė,sakė viskas patiko,bet man netiko,nes žmonių pas mus dvigubai buvo... -čia Užupį prie angelo,kavinės rūsy salė ta,bet pavadinimo neprisimenu doh.gif ,man atrodo taip ir vadinasi g.gif ''Prie angelo''

QUOTE(Danielitaa @ 2011 06 21, 13:36)
o kur pirkot etiketes sampanui ? 4u.gif

yra balionų šalį,bet identiškos maksimose gerokai pigesnės mirksiukas.gif

QUOTE(bio @ 2011 06 21, 21:47)
noriu nupirkti rinkini, kur galima padaryti rankyciu ir pedu antspaudus, kur patartumet isigyti? blush2.gif

aš Thomas ph. pirkau,bet ten vienai nuotraukai ir vienam atspaudui..., dar Mothercare (panoramos) mačiau ir žirmūnų hyper rimi
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 21, 17:04)

Viktorija,papasakok,kaip tą žaidimą žaisit mirksiukas.gif ?
Aš mąsčiau,kad duosiu išsitraukti.Ir kas jau ką ištrauks,tą turės, turės perskaityt garsiai ir užtvirtinti širšių medumi.Gal blogai galvoju,pataisykite mane mirksiukas.gif .

butent taip ir darysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2011 06 21, 17:21)
is sito tinklapio nuo remeliu galima nuimti uzrasus g.gif

nu ten kur su rusiskais uzrasais tai nzn kaip isredaguot, tokiu nesisaugojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielitaa @ 2011 06 21, 12:36)
o kur pirkot etiketes sampanui ? 4u.gif

Mes neturėjom etikečių ax.gif
Atsakyti
siaip plunsneliu yra cupe ketvirtame aukste esancioje parduotuveje "viskas mano hobiui" ar kazkaip ten taip , taip pat toje parduotuveje prie asorti, bei siaures miestelyje, setelinge, nezinau kaip pavadinimas rasosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2011 06 21, 13:12)
Ten taip pat ir yra roziniu bei violetiniu ir kitokiu plunksneliu(pati ten pirkau) smile.gif

Ten apskritai visokių nuostabių smulkmenėlių yra smile.gif Ir gražaus popieriaus įsakymams ir tt, ir lipdukų-vaikiškų buteliukų, skaidrių dėželių su rožinėm arba žydrom soskytėm, ir maišiukų cukrui, kruopom, druskai... Pirmosiom krikštynom nemažai ką iš ten pirkau, dabar taip pat perkuos.
O dėl servetėlių, tai ten yra rožinės arba žydros su pavaizduotu meškučiu ir batukais, bet ne prie visų servetėlių, o prie gimtadinio aksesuarų 4u.gif
Atsakyti