Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Danielitaa @ 2011 06 21, 12:36)
o kur pirkot etiketes sampanui ? 4u.gif

As pirkau maximoje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(s.saulute @ 2011 06 21, 13:12)
Ten taip pat ir yra roziniu bei violetiniu ir kitokiu plunksneliu(pati ten pirkau) smile.gif
Musu darbai jau irgi i pabaiga.Pries pora dienu karpiau gal 100 popieriniu roziniu drugeliu. Paskui klijavau ant ju karoliukus-noriu salyte papuosti jais ir stala-tai rankas paskui ojojo kaip skaudejo doh.gif
Dovaneles irgi beveik visiems gatavos:kriksto tevams ranksluosciai, bet ju nesiuvinejau(norejau kad naudotu pagal paskirti, o ne graziai pasidetu), o idejau i siuvinetus maiselius su uzrasais kriksto tevams. Mociutems pasiuvo tasytes(i parduotuve anukams lauktuviu biggrin.gif ) su uzrasais PATI GERIAUSIA MOCIUTE, o seneliams turetu tuoj atkeliaurti deginti atidarytuvai taip pat su uzrasu PATS GERIAUSIAS SENELIS.Sveciams -angeliukai i atlapus ir sirsiu medus stiklaineliuose.
Siandien vaziuosiu pasiimti suknytes nunertos su drugeliais is drauges.Zodziu nedaug beliko pasiruosti iki Liepos 9d. rolleyes.gif

Aciu labai uz nurodyma, kur nuvykti smile.gif ir kokia saunuole, tiek daug jau padarete! Musu krikstynos liepos 16d. bet dar daug darbeliu liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2011 06 21, 12:38)

oi, kaip gražiai sugalvojot, šauni mintis dėl vertų iš karoliukų angeliukų  wub.gif Aš galvojau juosteles-angeliukus duot įsisegt, radau, kuri mamytė jas daro  bigsmile.gif o kur jūs darysit, jeigu nepaslaptis?

Cia buvo sitoj temoj idetas puslapiukas www.toast.lt .. Tai ten pagal uzsakyma veria Kaune ir siuncia i visus miestus ... Kaina 2.50-3.50 Lt/vnt.
Man nebeatidaro sito puslapio kazkodel g.gif
Parasykit kaip jums - atidaro ar ne? Siaip turiu tos merginos e-pasta, tai jei ka atsiusiu
Atsakyti
O kaip atrodo juostelės-angeliukai?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 20, 18:30)
Ir dar, kodel niekas neikelia krikstuku nuotrauku pasirodyt, man taip smalsu ir taipgrazu ziuret i tuos baltucius angeliukus  wub.gif

buciau idejus, bet fotografa samdem, o su savo fotiku taip nei 1 nuotraukos ir nepadarem, tai dabar lauksim ~3sav doh.gif
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 20, 18:49)
matau pasizadejimai kaip mano krikstasuniui padaryti thumbup.gif  o buvau niekur nemacius tokiu  lotuliukas.gif

rimtai? blink.gif As kazkaip maciau tokia vizija, jau is anksciau zinojau tuos puslapiukus, tai ir pasidariau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 20, 19:15)
Tai kunigas sako - imkit sales pagalba lotuliukas.gif

Sitoj vitoj ir as susizvengiau biggrin.gif thumbup.gif
Saunios labai krikstynos. Viskas ideliai gerai manau niekada nevyksta ir reikia nusiteikti i neigiamus netiketumus tiesiog nekreipti demesio. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 21, 14:32)
buciau idejus, bet fotografa samdem, o su savo fotiku taip nei 1 nuotraukos ir nepadarem, tai dabar lauksim ~3sav doh.gif

rimtai? blink.gif As kazkaip maciau tokia vizija, jau is anksciau zinojau tuos puslapiukus, tai ir pasidariau rolleyes.gif

is http://www.kinderyata.ru/ gal paveiksliukai ane? bigsmile.gif kiek daret? as 37 padariau tai kol atrinkau, kol sugalvojau kam koks tekstas tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Planuotojos, turiu pasiulyma. Gal kam reikia ale tokios dekoracijos?
user posted image
Trafaretai kiek kitokie, yra tiute, vezimelis, buteliukas, meskutis, barskutis ir dar kazkoks. Spalvos, melyna, zalia, raudona, geltona, morkava. Trafaretas imtas is musu pastuko. Didzioji dalis jau atspausdinta ant kietesnio spalvoto popieriaus, dalis sukarpyta, taip pat yra popieriaus lapu pirktu siam reikalui.
Atiduodu, nes nebepanaudosiu pati. Sumasciau kitaip dekoruot ir jau butu per daug. Tereiktu susimoket siuntimo islaidas.
Jei atsiras susidomejusi, galesiu padaryt ir atsiust realias foto.
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 21, 11:25)
Cia buvo sitoj temoj idetas puslapiukas www.toast.lt .. Tai ten pagal uzsakyma veria Kaune ir siuncia i visus miestus ... Kaina 2.50-3.50 Lt/vnt.
Man nebeatidaro sito puslapio kazkodel  g.gif
Parasykit kaip jums - atidaro ar ne? Siaip turiu tos merginos e-pasta, tai jei ka atsiusiu

Raso nerastas serveris.
As tai baigiu irgi viska susipirkti,liks tik i savo vietas viska sudelioti as i suvenyrus irgi drauges paprasiau kad padarytu angeliukus is karoliuku maziukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 21, 13:43)
Planuotojos, turiu pasiulyma. Gal kam reikia ale tokios dekoracijos?
user posted image
Trafaretai kiek kitokie, yra tiute, vezimelis, buteliukas, meskutis, barskutis ir dar kazkoks. Spalvos, melyna, zalia, raudona, geltona, morkava. Trafaretas imtas is musu pastuko. Didzioji dalis jau atspausdinta ant kietesnio spalvoto popieriaus, dalis sukarpyta, taip pat yra popieriaus lapu pirktu siam reikalui.
Atiduodu, nes nebepanaudosiu pati. Sumasciau kitaip dekoruot ir jau butu per daug. Tereiktu susimoket siuntimo islaidas.
Jei atsiras susidomejusi, galesiu padaryt ir atsiust realias foto.

Pas mus mieste pirkti yra tokiu nebereikia vargti ir daryti 2 svarai viena dekoracija kainuoja ax.gif
Atsakyti
Vilmux,papasakok,kokį tortą , kokio skonio planuoji užsisakyti pas Baranauskienę?
Visgi aš taip pat liksiu ištikima Baranauskienei,nes ten kur žadėjau užsisakyti neišeis.Ir kažin kokio svorio reikėtų 30 žmonių?

Ir dar noriu paklaust,ar kas užsisakot dekupažuotas dovanas?Gal galit ką nors rekomenduoti mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 15:22)
is http://www.kinderyata.ru/ gal paveiksliukai ane? bigsmile.gif kiek daret? as 37 padariau tai kol atrinkau, kol sugalvojau kam koks tekstas tiktu  biggrin.gif

Viktorija,papasakok,kaip tą žaidimą žaisit mirksiukas.gif ?
Aš mąsčiau,kad duosiu išsitraukti.Ir kas jau ką ištrauks,tą turės, turės perskaityt garsiai ir užtvirtinti širšių medumi.Gal blogai galvoju,pataisykite mane mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 21, 17:04)
Vilmux,papasakok,kokį tortą , kokio skonio planuoji užsisakyti pas Baranauskienę?
Visgi aš taip pat liksiu ištikima Baranauskienei,nes ten kur žadėjau užsisakyti neišeis.Ir kažin kokio svorio reikėtų 30 žmonių?
---
Ir dar noriu paklaust,ar kas užsisakot dekupažuotas dovanas?Gal galit ką nors rekomenduoti mirksiukas.gif .
---
Aš mąsčiau,kad duosiu išsitraukti.Ir kas jau ką ištrauks,tą turės, turės perskaityt garsiai ir užtvirtinti širšių medumi.Gal blogai galvoju,pataisykite mane mirksiukas.gif .

Zinok net nezinau dar ka uzsakinesiu. Vaziuosiu ateinanciu metu ir ziuresiu ka cia nuspresim. Vesiuos pluosta nuotraukyciu, nes nezinau ka jie pasirinkimo turi, o siaip jau esam nusprende kokio modelio noretumem.
Pas mus dabartiniais skaiciavimais jau zmoniu apie 30 telike, tai zadu 4 kg imti. Ziuresiu ka kepykloj pasiulis.
---
as uzsakinejau degintus saukstus ir plaktuka.
---
As mastau issitraukusiam zmogui pasiulyt persiskaityt pazada sau ir garsiai skaityt tik tokiu atveju jei jis galvoja kad sugebes tai ivykdyt. Jei ne tai duoti uzsirasyti sava pazada ant tuscios korteles
Atsakyti
As tai uzsakiau 21 suaugusiam ir 4 valnatiems vaikuciams 4kg, gal ir per daug bus, bet turint mintyse , kad visi sveciai kils ryte tai prie kavos manau bus pats tas, bet jei balius planuojamas iki vidurnakcio kokio tai manau perpus mazesnio reiketu arba jau tada dalint lauktuviu sveciams, kas taip pat yra grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 13:22)

is sito tinklapio nuo remeliu galima nuimti uzrasus g.gif
Atsakyti