Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(bio @ 2011 06 20, 13:54)
Siandien nupirkau balionu su uzrasais mano krikstynos ir etikete sampanui, ieskojau plunksneliu (reikia roziniu ir violetiniu), bet niekur nemaciau, gal kur nuzmatete?

Senukuose būna 4u.gif Galbūt ir floristikos parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 20, 23:30)
Siandien dar maximoj ziurejau serveteles ir nuliudino pasirinkimas rozines tik vienas atspalvis ir tas pats man nepatiko verysad.gif

Gražių servetėlių yra Tiimari parduotuvėje (Panoramoje) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal zinot kas is super mamu uzsiima sampano etikeciu ir saldainiu maketavimu su nuotraukytem ax.gif

Parasykit i az

Aciu ax.gif
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus dėl akinukų, manau nenuiminėsiu, lai būna toks, koks yra. Mes su vyru irgi su akiniais ir net minties nėra nusiiminėti, tai ir vaiko neliesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile84 @ 2011 06 21, 09:50)
Sveikutes  4u.gif
Gal zinot kas is super mamu uzsiima sampano etikeciu ir saldainiu maketavimu su nuotraukytem  ax.gif

Parasykit i az

Aciu  ax.gif

Bandyk čia žiūrėti:
http://public.fotki....tyn-atributika/
Atsakyti
is mamyciu gal kas zino kokio mazdaug svorio gaminami tortukai va tokie jauciu po koki 200 g ar daugiau g.gif gal kas susidure su tokiu tortu
Atsakyti
gimines medziu maketu kazin yra kur? g.gif nu maziuku kad ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 11:23)
gimines medziu maketu kazin yra kur? g.gif  nu maziuku kad ir  ax.gif

klausima atsiimu, radau biggrin.gif kitas klausimas, mano tetis, Eimantes senelis, mires, ar det jo nuotrauka i gimines medi? verysad.gif medis maziukas, tevai, seneliai, cia i laikrastuka
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 11:57)
klausima atsiimu, radau  biggrin.gif  kitas klausimas, mano tetis, Eimantes senelis, mires, ar det jo nuotrauka i gimines medi? verysad.gif  medis maziukas, tevai, seneliai, cia i laikrastuka

gali tiesiog parasyti varda pavarde gimimo -mirimo metus ir uzdeti juoda juostele. as tai tik varda pavarde parasiau ir juostele uzdesiu.
Atsakyti
QUOTE(Zum_zum @ 2011 06 21, 10:05)
Senukuose būna  4u.gif  Galbūt ir floristikos parduotuvėse.

o kur pirkot etiketes sampanui ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielitaa: 21 birželio 2011 - 11:37
QUOTE(Domke @ 2011 06 21, 00:48)
Zodziu, vaiku gimtadieniams man ten vieta nr.1 Bet krikstynoms noretusi kazko iskilmingesnio truputi  ax.gif

Musu dukrytes krikstynu simbolis irgi bus baltas angeliukas  drinks_cheers.gif Uzsakysiu, kad nuvertu is karoliuku kiekvienam sveciui, ir isdalinsiu prie baznycios, kad kiekvienas isisegtu ..

visiškai pitariu drinks_cheers.gif

oi, kaip gražiai sugalvojot, šauni mintis dėl vertų iš karoliukų angeliukų wub.gif Aš galvojau juosteles-angeliukus duot įsisegt, radau, kuri mamytė jas daro bigsmile.gif o kur jūs darysit, jeigu nepaslaptis? blush2.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 21, 10:57)
kitas klausimas, mano tetis, Eimantes senelis, mires, ar det jo nuotrauka i gimines medi? verysad.gif  medis maziukas, tevai, seneliai, cia i laikrastuka

aš dėčiau ir net nesvarstyčiau, juk jis vistiek senelis wub.gif , tik kad iš dangaus globoja anūkėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zum_zum @ 2011 06 21, 08:20)
Gražių servetėlių yra Tiimari parduotuvėje (Panoramoje)  4u.gif

Ten taip pat ir yra roziniu bei violetiniu ir kitokiu plunksneliu(pati ten pirkau) smile.gif
Musu darbai jau irgi i pabaiga.Pries pora dienu karpiau gal 100 popieriniu roziniu drugeliu. Paskui klijavau ant ju karoliukus-noriu salyte papuosti jais ir stala-tai rankas paskui ojojo kaip skaudejo doh.gif
Dovaneles irgi beveik visiems gatavos:kriksto tevams ranksluosciai, bet ju nesiuvinejau(norejau kad naudotu pagal paskirti, o ne graziai pasidetu), o idejau i siuvinetus maiselius su uzrasais kriksto tevams. Mociutems pasiuvo tasytes(i parduotuve anukams lauktuviu biggrin.gif ) su uzrasais PATI GERIAUSIA MOCIUTE, o seneliams turetu tuoj atkeliaurti deginti atidarytuvai taip pat su uzrasu PATS GERIAUSIAS SENELIS.Sveciams -angeliukai i atlapus ir sirsiu medus stiklaineliuose.
Siandien vaziuosiu pasiimti suknytes nunertos su drugeliais is drauges.Zodziu nedaug beliko pasiruosti iki Liepos 9d. rolleyes.gif
Atsakyti