Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Jolete @ 2011 06 19, 23:23)
O ne spiritas geriau????

Gal geriau bet ka gavau ta pyliau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

manau jau kunigai prisižiūrėję visokių vaikų biggrin.gif juk būna , kad ir vyresni iškeikia kunigą doh.gif

sugalvojau per naktį lotuliukas.gif - kaip pateikti pasižadėjimus kr tėvams, tai pasidalinsiu su jumis:
gaus balionų puokštę, o kiekviename po pasižadėjimą įdėta- suspprogdins ir perskaitys pakaitom, o aš tuo tarpu turėsiu ,,,pergamentą" su tais pačiais pasižadėjimais ir greitia surašysiu prie kikevineo, ką pasižada kr tėtis, o ką mama- pergamentas liks mums į kr dėžę, o kr tėvams tie lapeliai0

000
0kaip ums tokia mintis? jei nebus kada pūsti balionų, tuomet tenkinsimės tik pergamentu ax.gif
gal galit papasakot, kaip namų sąlygom pasigaminti tą pergamentą blush2.gif - ir dar noriu susukti ant kokio bambuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 20, 09:26)
sugalvojau per naktį lotuliukas.gif - kaip pateikti pasižadėjimus kr tėvams, tai pasidalinsiu su jumis:
gaus balionų puokštę, o kiekviename po pasižadėjimą įdėta- suspprogdins ir perskaitys pakaitom, o aš tuo tarpu turėsiu ,,,pergamentą" su tais pačiais pasižadėjimais ir greitia surašysiu prie kikevineo, ką pasižada kr tėtis, o ką mama- pergamentas liks mums į kr dėžę, o kr tėvams tie lapeliai0

Visai nieko ideja, bet as taip negaleciau. mazasis bijo balionu sprogimo.
---
As vakar pasimeciau visai. Nebezinau kokio torto noriu doh.gif Jau ir nebepatinka toks, kur issirinkau. Vienu zodziu ax.gif
Atsakyti
[quote=lilget,2011 06 20, 08:50]
sveikos 4u.gif
as ir del savojo suku galva kaip jis isbus visa ceremonija, bet si savaitgali dalyvavom krikstynose tai baznycioje visai ramiai sedejo ir viska stebejo, tik kai kunigas skaite evangelija pagal Mata tai ir jis buvo pradejes burbeti, o tikrai galvojau kad rekaus, nes baznycioje geras aidas, o jam tai labai patinka, vien isejus i laiptine jau sukauja.

seniau buvo kalbeta ar vienas helio balionas pakelia paprastus. tai savaitgali pakuoddama dovana isbandziau. ar didelius balionus pakelia tai nzn, bet 5 mazucius dar pakelia. ir labai graziai atrodo, tai manau ir i dangu galima tokius paleisti smile.gif
user posted image]balionai[/URL]
o taip jau atrode supakuota dovana (pinigai),
user posted image]dovana[/URL]
po to jais papuose stala, man tai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gravkyte: 20 birželio 2011 - 12:52
Siandien nupirkau balionu su uzrasais mano krikstynos ir etikete sampanui, ieskojau plunksneliu (reikia roziniu ir violetiniu), bet niekur nemaciau, gal kur nuzmatete?
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 19, 21:06)
As dar kaip busima kriksto mama noreciau jog dar teveliai pasodintu liepaite prie savo namo, nenoriu klausti mamytes, nes noriu padaryti staigmena, bet jei nepatiks blush2.gif ir tai reiketu padaryti pries baznycia, nes po jos vaziuosime svesti i sodyba

QUOTE(Jolete @ 2011 06 19, 22:23)
Mes planuojam sodinti liepaitę dukrytei, auga jau sūnaus ąžuoliukas, krikštasūnio ąžuoliukas pas mus auga, aš būčiau labai patenkinta tokia dovana  4u.gif  liuks idėja, darykit  mirksiukas.gif

QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 23:34)
Mes irgi sodinsim liepaite dukrai per jos krikstynas .. O kadangi sunus per savo krikstynas liko be medelio, tai tuo paciu jam ir azuoliuka galvojam pasodint ...

merginos, jau rašiau, bet pasikartosiu- medeliai pasodinti vidury vasaros neprigija. Pati galvojau tai daryti, skambinau į girininkiją kad leistų tam tikroje vietoje pasodinti tai man gražiai paaiškino kad reikia medį sodinti arba ankstį pavasarį arba vėlai rudenį, kitaip jei neprigija.
Pati esu mačiusi du pasodintus ąžuoliukus vidurvasarį kurie iš tikrjųjų numirė unsure.gif
Nenorečiau kad ir mano vaiko medis numirtų...kažkaip iš karto nelinksmos mintys galvoje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 20, 14:22)
merginos, jau rašiau, bet pasikartosiu- medeliai pasodinti vidury vasaros neprigija. Pati galvojau tai daryti, skambinau į girininkiją kad leistų tam tikroje vietoje pasodinti tai man gražiai paaiškino kad reikia medį sodinti arba ankstį pavasarį arba vėlai rudenį, kitaip jei neprigija.
Pati esu mačiusi du pasodintus ąžuoliukus vidurvasarį kurie iš tikrjųjų numirė  unsure.gif
Nenorečiau kad ir mano vaiko medis numirtų...kažkaip iš karto nelinksmos mintys galvoje... doh.gif

Mes sodinsim rugpjucio gale, bet girdejau, kad reikia vazoninius medzius sodint, tada prigyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 20, 13:35)
Mes sodinsim rugpjucio gale, bet girdejau, kad reikia vazoninius medzius sodint, tada prigyja  g.gif

Nežinau apie vazoninius nieko, man pasake kad neprigija, o apie vazoninius neminėjo. Sake jei norite sodinkite rudenį- spalį.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 20, 13:22)
Pati esu mačiusi du pasodintus ąžuoliukus vidurvasarį kurie iš tikrjųjų numirė  unsure.gif

Visai nebutinai, savo krikstasuniui sodinome azuoliuka birzelio gale-jau keturi metai kaip puikiai auga, o kriksto dukrai sodinome pusaite liepos vidury-taip pat jau penki metai puikiai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2011 06 20, 13:51)
Visai nebutinai, savo krikstasuniui sodinome azuoliuka birzelio gale-jau keturi metai kaip puikiai auga, o kriksto dukrai sodinome pusaite liepos vidury-taip pat jau penki metai puikiai auga smile.gif

Pasiseke bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien drauge uzrode gera puslapiuka, tai gal is cia sveciams lauktuvems dezutes atsisiusiu - i jas ir saldainiuku prideda, va cia galima pazet, gal pasisemsit ideju 4u.gif
http://www.bbbonbon....boxes-c202.html

Vat kol kas galvoju, gal va tokias dezutes uzsakyt savo kiekvienam sveciui - jas atsiuncia jau iskart su saldainiukais ir kalendoriukais su zodziais apie jubiliates krikstynas ..
http://www.bbbonbon....avour-p721.html

Tose dezutese va taip mazdaug atrodytu ideti saldainiai, man labai grazu, kai i tiuli buna suvyniota - krikstynu akcentas toks gaunasi wub.gif
http://www.bbbonbon....avour-p642.html
Padeti kiekvienam prie lekstes, tai ir stala papuostu tokios dezutes, ir lauktuves kiekvienam butu ax.gif

Dar esu macius, kai ant viso stalo patiestas gabalas tiulio ir visokiu spec. stikliniu akmenuku prideliota ant jo ... nerealiai atrodo bigsmile.gif Ir pati esu puosus taip stala vienoms krikstynoms wub.gif Reiketu ir man tiulio pasidairyt, balto arba rozinio, gal kavines darbuotojai papuostu stala, nes mums nebus kada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 20 birželio 2011 - 17:33
kažkaip neprisisegė cituojama žinutė doh.gif ......

tiesiog pagalvojau, kad gal būt bus įdomu mamytėms, kuriom sreikia daiktelio žaidimui iš R raidės smile.gif , taigi tai galėtų būti rozetė, bet ne ta rozetė, kurią sukam prie sienosm o rozetės, kurios teikiamos kokių varžybų nugalėtojams, jos yra gražios spalvingos, o į vidurį galima įklijuoti ( ten paprastai buna renginys užrašytas ir pan...) krikštuko (vardas) krikštynos biggrin.gif kažkam galbūt liktų gražus prisiminimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 20 birželio 2011 - 17:56