QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 21:38)
Domke, o nenorit pati iškepti lengvų sausainiukų be jokių glaistų... aš kad ir kokia prasta kepėja, bet kepiau dukros gimtadieniui visokių formelių- grybukai, eglutės, meškiukai ir t.t.
Nenoriu
Mes griztam i LT grynai ant sventes, ir taip kruvos darbu ir lekimu laukia - kepimams jau tikrai nebus laiko ..
QUOTE(into*in @ 2011 06 19, 21:54)
sausainių be kremų radau ''Maisto fabriko'' meniu ir ''Daukšiagirės'' įm.-o čia dar ir tortai įspūdingai atrodantys
,vat kažkaip praleidus šituos buvau kai rinkomės
kadangi gražiai dėkojot ,tai dar paguglinėjau,tik nežinau koks miestas,bet gal siunčia?
pamėginkit čia:
http://www.skelbiu.l...ai-6587945.html
Nu va va, sito ir norejau, koookios braskes
Aciu aciu aciu
Tikiuos, kepeja gyvena ne Klaipedoj, kaip visos, kurias tik radau pries tai
QUOTE(bio @ 2011 06 19, 22:06)
As dar kaip busima kriksto mama noreciau jog dar teveliai pasodintu liepaite prie savo namo, nenoriu klausti mamytes, nes noriu padaryti staigmena, bet jei nepatiks
ir tai reiketu padaryti pries baznycia, nes po jos vaziuosime svesti i sodyba
Mes irgi sodinsim liepaite dukrai per jos krikstynas .. O kadangi sunus per savo krikstynas liko be medelio, tai tuo paciu jam ir azuoliuka galvojam pasodint ...
QUOTE(laurinute @ 2011 06 19, 22:30)
Mamytes ar tikrai Lietuvoj uzdraude degancius zibintus?
reik tada van
dens pirkti
Nu kiek zinau, tai taip - kiek rinkomes kaviniu - visur buvo prierasas: dangaus zibintai uzdrausti ...
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 19, 23:31)
Jei gali,nuspasakok,kokius maišelius planuoji ruošti?Į ką talpinsi?
Šaunuolė,kad taip organizuotai viską planuoji
.
Įdomi mintis dėl kreminio likerio
.Reikės pamąstyti.Tik įdomu iš tikrųjų,į ką tu viską sudėsi,į kokius maišelius,krepšelius?
Šiaip labai gera mintis yra iš anksto pasiruošti įdėjimui lauktuves,kad paskui nereikėtų blaškytis...
Del maiseliu dar nezinau ... Ieskau intensyviai dabar - galvoju arba dezutes, arba maiselius, arba krepselius ...Zodziu, ka pamatysiu patrauklia kaina, ta ir jamsiu
Butinai namie paruosiu lauktuves is anksto - ir planuoju ant kiekvienos dezutes/maiselio/krepselio uzrasyti - Krikstukes lauktuves .. Kremini likeri supilsiu i Hipp bonkutes, tai jos labai mazytes 125 g talpos, neuzims daug vietos ...
QUOTE(Gilaja @ 2011 06 19, 23:44)
Aš tai labiausiai vargstu su krikštynų baliaus vieta
Gal vilnietės pasidalintų, kur žada švęsti?
Su bažnyčia tai jau aišku buvo dar nuo pilvuko laikų
Kada jusu krikstynos?
Man viena forumiete sitoj temoj pasiule, aciu jai labai labai
- nes baliaus vieta buvo 3 menesius galvos skausmas, kol radom
Tiesa, cia butu Avizieniuose, 11 km uz Vilniaus ... Mamos virtuve vadinasi .. Siaip as nebuvus tenai, uzsakiau telefonu, net nemaciau kaip sale atrodo ir etc. Bet is foto atrodo visai nieko ..
As norejau kad butu nuosaly miesto, su kiemu, kadangi bus vaiku, gales zaist kieme, nes vaikai, kaip zinia, neissedes uzstalej ilgai