Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 19, 19:52)
google randu kad tik nori, ketina ir pan uzdrausti dangaus zibintus unsure.gif
Papildyta:

nu bent drugeliu nieko nedidinau nemazinau, kosytei etikete pati dariausi

Kas dare sampanui etiketes nereikejo didinti mazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 19, 19:34)
as su samagonu darau  ax.gif

O ne spiritas geriau????

QUOTE(bio @ 2011 06 19, 22:06)
As dar kaip busima kriksto mama noreciau jog dar teveliai pasodintu liepaite prie savo namo, nenoriu klausti mamytes, nes noriu padaryti staigmena, bet jei nepatiks blush2.gif ir tai reiketu padaryti pries baznycia, nes po jos vaziuosime svesti i sodyba

Mes planuojam sodinti liepaitę dukrytei, auga jau sūnaus ąžuoliukas, krikštasūnio ąžuoliukas pas mus auga, aš būčiau labai patenkinta tokia dovana 4u.gif liuks idėja, darykit mirksiukas.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 19, 22:08)
del akinuku manau galima ir taip ir taip pafotografuoti, bet realiai gal tiesiog akytes graziau matytusi be akinuku  ax.gif bent tiek mano artimieji suauge fotografuodamiesi dazniausiai nusiima akinius  ax.gif

Niekada nenusiimu akinių schmoll.gif biggrin.gif man jie neatskiriama kūno dalis. Aš už akinukus.
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 13:56)
aš pasižadėjimus dariau visiems ant vienodų kortelių ax.gif  gal trūksta minčių, tai galiu persiųsti savas...  ax.gif

Labai norėčiau tų pasižadėjimų,vis gaudausi dar.
Sidrulka,jei nebūtų sunku,įmesk man į paštuką kristinamik@gmail.com
Ačiuks 4u.gif .
Beje,pamačiau,kad turim dukrytes Dovilytes wub.gif ...Ir tarp sesyčių,kos nedidelis skirtumas wub.gif ...Ir jau kaip smarkiai ruošiesi antrosios mergaitės,šaunuolė mama 4u.gif .
Aš galvoju,kad būsiu susivėlinusi su krikštynomis,mat panelė pasidarė labai įnoringa,pas bet ką ant rankų neina,nuo mamos rankų nenulipa,kažin kaip čia bus su mano panele per krikštynas unsure.gif ...

QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 15:03)
O iseinant kiekvienas gaus po krikstynu lauktuviu maiseli ..

Jei gali,nuspasakok,kokius maišelius planuoji ruošti?Į ką talpinsi?

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 19, 16:29)
uch, pasizadejimai padaryti, galetu zmoniu nepadauget  karsta.gif  biggrin.gif  nu dabar profesijos korteles nat greicio, tada eile aikrastukui, scenarijuj susideliot kad bent didzioji dalis nesutaptu su tuo kas per musu buvo, kazka teveliams manau padarysiu, ir tada jau sarasa pirkiniu desiuos  biggrin.gif

Šaunuolė,kad taip organizuotai viską planuoji thumbup.gif .
Ar dar daug prigalvojai pasižadėjimų?Jei gali,įmesk man į paštuką,jei ką naujo turėsi.Ačiū tau labai!Jei domina,aš tau galėčiau atsiųsti dar šio bei to,ką pati turiu pasirinkusi mirksiukas.gif .

QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 16:37)
o supilsiu balto kreminio likerio - bus moterims prie kavos  smile.gif, gal dar ir kavos mazucius maisiukus idesiu ) ...
Tiesa, vaikams sventeje (o ju pas mus bus apie 6) dovanosiu muilo burbulus.. galvoju va tokius
http://www.cuk.lt/pr...?id_product=424
Bet paduosiu juos sventes pradzioje, kad turetu ka veikt  biggrin.gif

Įdomi mintis dėl kreminio likerio rolleyes.gif .Reikės pamąstyti.Tik įdomu iš tikrųjų,į ką tu viską sudėsi,į kokius maišelius,krepšelius?

Šiaip labai gera mintis yra iš anksto pasiruošti įdėjimui lauktuves,kad paskui nereikėtų blaškytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 19 birželio 2011 - 22:55
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 19, 23:31)
Aš galvoju,kad būsiu susivėlinusi su krikštynomis,mat panelė pasidarė labai įnoringa,pas bet ką ant rankų neina,nuo mamos rankų nenulipa,kažin kaip čia bus su mano panele per krikštynas unsure.gif ...

As ta tema domejausi nemazai, nes mano vaikas ant ranku buna tik pazistamiems zmonems, o busimus krikstatevius jis mato labai retai ir jam jie kaip svetimi. Tai kunigai paprastai leidzia ir mamai ar teciui vaikeli laikyti, tik reikiamu momentu krikstatevis/krikstamote turi bent rnka vaikeliui ant peties padeti smile.gif
Siaip del visa ko del to pakalbek su savo kunigeliu smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

kai krikštijom vidurinėlę, tai visiems svečiams prie lėkštutės dėjom po maišelį su lauktuvėmis. maišelius siuvau, viena gera teta su specialiu markeriu ant jų užrašė kad tai yra krikštukės (vardas) krikštynų lauktuvės ir datą, o į vidų dėjau po tris saldainiukus, įsuktus į popierėlius su krikštukės foto. wub.gif

Aš tai labiausiai vargstu su krikštynų baliaus vieta doh.gif Gal vilnietės pasidalintų, kur žada švęsti? ax.gif

Su bažnyčia tai jau aišku buvo dar nuo pilvuko laikų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 19, 20:36)
As ta tema domejausi nemazai, nes mano vaikas ant ranku buna tik pazistamiems zmonems, o busimus krikstatevius jis mato labai retai ir jam jie kaip svetimi. Tai kunigai paprastai leidzia ir mamai ar teciui vaikeli laikyti, tik reikiamu momentu krikstatevis/krikstamote turi bent rnka vaikeliui ant peties padeti smile.gif

Jo ir mum si tema aktuali as is kambario iseit negaliu pradeda verkt,o krikstatevius pazins tik pries krikstynas nu tikiuosi kad nebus bedu smile.gif

Labanakt visoms 4u.gif kad ryte nubustumet su daug ideju ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 19, 22:36)

Mūsų vaikiukai bendraamžiai,tai atėjo dabar mūsiškiams toks amžius,kad svetimų neprisileidžia nei per kur schmoll.gif ...
Eisiu pakalbėti tikrai dar su kunigu dėl šio dalyko.
Dar mane neramina toks dalykas - pas mus bažnyčioje krikštynoms yra skirta tam tikra patalpa,bet ji nėra didelė.Pas mus žmonių bus virš 20,tai sunkiai manau ten tilpsim.Tai prašysiu,kad krikštytų bažnyčioje.Tikiuosi,kad išeis man pasikalbėti rolleyes.gif ...

Dėl muilo burbulų kas čia davėt gerą mintį thumbup.gif ,bet kaip supratau tų burbulų šiuo metu nėra,arba aš nemoku užsisakyti unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 19 birželio 2011 - 22:54
QUOTE(Esha @ 2011 06 19, 23:36)

O ką kunigėlis gali pasakyt? biggrin.gif Kai krikštijom savo sūnų, jis neidavo nei pas nieką, tik pas tėtį. Tai ir krikšto metu pabuvo pas tėtį. Ką jau ten su jais padarysi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 19, 23:45)
Dėl muilo burbulų kas čia davėt gerą mintį thumbup.gif ,bet kaip supratau tų burbulų šiuo metu nėra,arba aš nemoku užsisakyti unsure.gif ...

maciau buvusiam buratine ju pirkt, ir kazkuriam prekybcentri po 6 lt
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 21:38)

Domke, o nenorit pati iškepti lengvų sausainiukų be jokių glaistų... aš kad ir kokia prasta kepėja, bet kepiau dukros gimtadieniui visokių formelių- grybukai, eglutės, meškiukai ir t.t.

Nenoriu blush2.gif Mes griztam i LT grynai ant sventes, ir taip kruvos darbu ir lekimu laukia - kepimams jau tikrai nebus laiko ..
QUOTE(into*in @ 2011 06 19, 21:54)
sausainių be kremų radau ''Maisto fabriko'' meniu ir ''Daukšiagirės'' įm.-o čia dar ir tortai įspūdingai atrodantys  blink.gif ,vat kažkaip praleidus šituos buvau kai rinkomės 
kadangi gražiai dėkojot  ,tai dar paguglinėjau,tik nežinau koks miestas,bet gal siunčia?
pamėginkit čia:

http://www.skelbiu.l...ai-6587945.html

bigsmile.gif Nu va va, sito ir norejau, koookios braskes thumbup.gif Aciu aciu aciu 4u.gif Tikiuos, kepeja gyvena ne Klaipedoj, kaip visos, kurias tik radau pries tai biggrin.gif

QUOTE(bio @ 2011 06 19, 22:06)
As dar kaip busima kriksto mama noreciau jog dar teveliai pasodintu liepaite prie savo namo, nenoriu klausti mamytes, nes noriu padaryti staigmena, bet jei nepatiks blush2.gif ir tai reiketu padaryti pries baznycia, nes po jos vaziuosime svesti i sodyba

Mes irgi sodinsim liepaite dukrai per jos krikstynas .. O kadangi sunus per savo krikstynas liko be medelio, tai tuo paciu jam ir azuoliuka galvojam pasodint ...

QUOTE(laurinute @ 2011 06 19, 22:30)
Mamytes ar tikrai Lietuvoj uzdraude degancius zibintus?  g.gif reik tada van biggrin.gif  dens pirkti

Nu kiek zinau, tai taip - kiek rinkomes kaviniu - visur buvo prierasas: dangaus zibintai uzdrausti ...

QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 19, 23:31)

Jei gali,nuspasakok,kokius maišelius planuoji ruošti?Į ką talpinsi?
Šaunuolė,kad taip organizuotai viską planuoji thumbup.gif .

Įdomi mintis dėl kreminio likerio rolleyes.gif .Reikės pamąstyti.Tik įdomu iš tikrųjų,į ką tu viską sudėsi,į kokius maišelius,krepšelius?

Šiaip labai gera mintis yra iš anksto pasiruošti įdėjimui lauktuves,kad paskui nereikėtų blaškytis...

Del maiseliu dar nezinau ... Ieskau intensyviai dabar - galvoju arba dezutes, arba maiselius, arba krepselius ...Zodziu, ka pamatysiu patrauklia kaina, ta ir jamsiu smile.gif
Butinai namie paruosiu lauktuves is anksto - ir planuoju ant kiekvienos dezutes/maiselio/krepselio uzrasyti - Krikstukes lauktuves .. Kremini likeri supilsiu i Hipp bonkutes, tai jos labai mazytes 125 g talpos, neuzims daug vietos ...
QUOTE(Gilaja @ 2011 06 19, 23:44)
Aš tai labiausiai vargstu su krikštynų baliaus vieta  doh.gif Gal vilnietės pasidalintų, kur žada švęsti?  ax.gif

Su bažnyčia tai jau aišku buvo dar nuo pilvuko laikų  bigsmile.gif

Kada jusu krikstynos?
Man viena forumiete sitoj temoj pasiule, aciu jai labai labai 4u.gif 4u.gif - nes baliaus vieta buvo 3 menesius galvos skausmas, kol radom
Tiesa, cia butu Avizieniuose, 11 km uz Vilniaus ... Mamos virtuve vadinasi .. Siaip as nebuvus tenai, uzsakiau telefonu, net nemaciau kaip sale atrodo ir etc. Bet is foto atrodo visai nieko .. smile.gif As norejau kad butu nuosaly miesto, su kiemu, kadangi bus vaiku, gales zaist kieme, nes vaikai, kaip zinia, neissedes uzstalej ilgai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 19 birželio 2011 - 23:36
QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 23:34)
Kada jusu krikstynos?
Man viena forumiete sitoj temoj pasiule, aciu jai labai labai  4u.gif  4u.gif  - nes baliaus vieta buvo 3 menesius galvos skausmas, kol radom
Tiesa, cia butu Avizieniuose, 11 km uz Vilniaus ... Mamos virtuve vadinasi .. Siaip as nebuvus tenai, uzsakiau telefonu, net nemaciau kaip sale atrodo ir etc. Bet is foto atrodo visai nieko ..  smile.gif As norejau kad butu nuosaly miesto, su kiemu, kadangi bus vaiku, gales zaist kieme, nes vaikai, kaip zinia, neissedes uzstalej ilgai

Mūsų krikštynos rugsėjo 10 dieną mirksiukas.gif
Ačiū bigsmile.gif būtinai pasižiūrėsiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Jus pasakojates, kad vaikuciai neprisileidzia svetimu, bet kaip suprantu mielu noru buna pas mama ar teti, o ka daryt man, maniskis ant ranku nebuna ne 2 minuciu, jam reikia begt lekt ir kokia nauda is to kad ne vieno svetimo nebijo, bet ir reikalu pas ji n.., viliuosi, kad baznycia jam pasirodys kazkokia keista vieta ir jis isbus amus, o nepuls lakstyt ratais , kaip iprastai buna, nes kaip tada pakrikstys toki vaika unsure.gif doh.gif
Atsakyti