Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(Esha @ 2011 06 19, 20:38)
Cia maciau tokiu isskirtiniu yra, gal kas patiks http://www.tortai.eu...sausainiai.html

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 19, 20:23)
o as vis galvojau, kur per krikstynas ta sirsiu medu deda...bet pas mus nera tradicijos sveciams kazka ideti ax.gif

šiaip dauguma jį naudoja, kaip ,,užtvirtinimą" svečių pasižadėjimams 4u.gif

na, estete, aš ir būčiau Jūsų nuomonės- lai vaikas būna toks, koks yra... nieko juk blogo ir negražaus tie akinukai biggrin.gif o galit ir taip ir taip pafotografuot biggrin.gif

Domke, o nenorit pati iškepti lengvų sausainiukų be jokių glaistų... aš kad ir kokia prasta kepėja, bet kepiau dukros gimtadieniui visokių formelių- grybukai, eglutės, meškiukai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 19 birželio 2011 - 20:40
QUOTE(estetė @ 2011 06 19, 21:24)
Kaip jūs galvojate, ar verta per Krikštynas fotosesijos metu juos nuimti, ar fotografuoti su akinukais?

ar fotografuoti su akinukais ar be,tai manau darykit kaip norit-juk jie nieko blogo nedaro g.gif mano sūnus irgi nešioja,bet kažkaip niekad tokių minčių nebuvo... kartais fotografai prašo nusiimti (ypač patamsintais stiklais),nes atspindys ar dar ten kas,o ir akių nesimato,bet šiaip jei jau nešioja-tegul būna,nes vaikas gali pagalvoti ,kad akinukai negražu jei jau fotkinant nuima mirksiukas.gif

QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 21:32)
Aha, as ir pagooglinejau, bet Vilniuj nieko neradau  doh.gif Atrodo, kad visos kepejeles Klaipedoj tiktai  smile.gif
Dekui kad atsaket,

sausainių be kremų radau ''Maisto fabriko'' meniu ir ''Daukšiagirės'' įm.-o čia dar ir tortai įspūdingai atrodantys blink.gif ,vat kažkaip praleidus šituos buvau kai rinkomės doh.gif
kadangi gražiai dėkojot blush2.gif biggrin.gif ,tai dar paguglinėjau,tik nežinau koks miestas,bet gal siunčia?
pamėginkit čia:

http://www.skelbiu.l...ai-6587945.html
Atsakyti
estete, jei tik dabar paskyre tuos akinukus tai vaikutis dar labai gal nepriprates ir as manau , kad nuimciau, na as ziuriu is tos pozicijos, kad pati dabar uzaugusi ir ziuredama i save su akiniais nebuciau patenkinta, gal cia tik mergaitems, o gal tik as tokia keista blush2.gif juk net ir lazerine op esu pasidariusi del akyciu, nors cia nevisai ir i tema 4u.gif
Atsakyti
As dar kaip busima kriksto mama noreciau jog dar teveliai pasodintu liepaite prie savo namo, nenoriu klausti mamytes, nes noriu padaryti staigmena, bet jei nepatiks blush2.gif ir tai reiketu padaryti pries baznycia, nes po jos vaziuosime svesti i sodyba
Atsakyti
del akinuku manau galima ir taip ir taip pafotografuoti, bet realiai gal tiesiog akytes graziau matytusi be akinuku ax.gif bent tiek mano artimieji suauge fotografuodamiesi dazniausiai nusiima akinius ax.gif
Atsakyti
tai kuri ten kalbejo apie serveteliu islankstymus drugeliais, kodel neimete pavyzduko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytes ar tikrai Lietuvoj uzdraude degancius zibintus? g.gif reik tada van biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif dens pirkti g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 19, 22:30)
Mamytes ar tikrai Lietuvoj uzdraude degancius zibintus?  g.gif reik tada van biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif dens pirkti g.gif  cool.gif

Va ir as ju noreciau, bet dar nesiaiskinau iki galo ar uzdrausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 19, 19:42)
Va ir as ju noreciau, bet dar nesiaiskinau iki galo ar uzdrausti g.gif

Ebay yra pirkti, man dar vienas klausimas iskilo tos visos grozybes visi remeliai, etiketes,juos kai atspauzdini buna reikiamo dydzio ar dar reikia didinti kaip tai padaryti?
Atsakyti
google randu kad tik nori, ketina ir pan uzdrausti dangaus zibintus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2011 06 19, 22:48)
Ebay yra pirkti, man dar vienas klausimas iskilo tos visos grozybes visi remeliai, etiketes,juos  kai atspauzdini buna reikiamo dydzio ar dar reikia didinti kaip tai padaryti?

nu bent drugeliu nieko nedidinau nemazinau, kosytei etikete pati dariausi
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 19, 22:30)
Mamytes ar tikrai Lietuvoj uzdraude degancius zibintus?  g.gif reik tada van biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif dens pirkti g.gif  cool.gif

kiek zinau tai uzdrausti, bet ju dar pilna, ir kaina perpus mazesne nei buvo is pradziu
Atsakyti