Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(kavasucitrina @ 2011 06 19, 12:29)
Sveikos,
noriu paklausti. Būsiu krikšto mama, dovanosiu sidabrinį šaukštelį, ir nežinau, kada jį reikia dovanot - prieš vykstant į bažnyčią, kad būtų galima pašventinti ar jau grįžus? Žodžiu - kurioj vietoj tą dovaną turėčiau įteikti... blush2.gif

mums dovanojo kruopas kad kose virt, cukru kad pasaldint, ir saukstuka kad butu kuo ta kose valgyt, viskas buvo kai jau grizom namo, iteike kriksto liudijima, zvake, tada tas tradicines dovaneles (kruopos, cukrus, muilas, pirmam dantukui, pirmai sruogai, sermuksnio sakyte, vilnone kojines) su reiksme ir saukstuka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 06 19, 13:16)
na, galbūt šventina tik kryželius, rožančius ir pan. Ačiū 4u.gif

mums pasventino kriksto tevai angelo sargo statulele smile.gif
Atsakyti
aš kai klausiau kungio ar šventina tas visokias kruopas, cukrų ir kt., tai sakė šventina tik religinius daiktus, t.y. rožančius, statulėlė, kryžius ir pan.. tiap kad manau šaukštuko nešventina

o Viktorija, kad per ,,daiktai" buvo sruogai, pirmam dantukui? kažkokios dėželės ar kas?

dėkoju, drugeliais pasonaudosiu ir aš? manau spasudinsiu ant spalvoto popieriaus, o paksui nunešiu kasman gražiai ranka užsrašytų wub.gif

o gal turit idėjų, kaip kuom juos pritvritinti prie taurės? doh.gif - klijais, lipnia guma, lipnia juosta ar kuom? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 19 birželio 2011 - 13:25
Tie drugeliai ant taures tiesiog uzmaunami. Jie laikosi tarp spraneliu ir uodegeles. Na bent jau kai buvau vienoje sventeje, tai buvo taip uzmauti ir lengvai nusieme be jokiu kliju ar pan likuciu smile.gif

O man klausimas iskilo. Tos kutrios svente darys kavineje. Tai kaip su puosyba? Vaziuosite ta diena puosti stalo? Na nes vistiek bus ir paciu eksasuaru. Man klausimas KADA? KAIP SUSPET? doh.gif doh.gif
Tortas, sales puosybas, pacios sukuosena ir makiazas. Dar ziuret namuose svara plaikyt, krikstuka geros nuotaikos palaikyk. Nu niekaip nesutelpu i laika nors ir krikstynu ceremonija prasides apie 16 val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 14:23)

o Viktorija, kad per ,,daiktai" buvo sruogai, pirmam dantukui? kažkokios dėželės ar kas?
dėkoju, drugeliais pasonaudosiu ir aš? manau spasudinsiu ant spalvoto popieriaus, o paksui nunešiu kasman gražiai ranka užsrašytų wub.gif

o gal turit idėjų, kaip kuom juos pritvritinti prie taurės?  doh.gif - klijais, lipnia guma, lipnia juosta ar kuom? doh.gif

nu toki tipo vezimeliai, vant vieno uzrasyta kad dantukui, toks sunkesnis jis, kitas toks plastmasinis su permatomu kaip maisiukai buna medziaginiai, tai sruogai, buna prie krikstynu prekiu ax.gif
drugelius spausdinau ant puskortonio ir karpiau, uodegeles biski daugiau ikirpau kad geriau laikytusi rolleyes.gif
vajetau, sunku kai daug sveciu biggrin.gif apie 40 zmoniu, darau pasizadejimus, tai jau 32 yra bet jau neberandu tinkamu paveiksliuku ir tuo labiau minciu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 19, 14:48)
nu toki tipo vezimeliai, vant vieno uzrasyta kad dantukui, toks sunkesnis jis, kitas toks plastmasinis su permatomu kaip maisiukai buna medziaginiai, tai sruogai, buna prie krikstynu prekiu  ax.gif
drugelius spausdinau ant puskortonio ir karpiau, uodegeles biski daugiau ikirpau kad geriau laikytusi  rolleyes.gif
vajetau, sunku kai daug sveciu  biggrin.gif  apie 40 zmoniu, darau pasizadejimus, tai jau 32 yra bet jau neberandu tinkamu paveiksliuku ir tuo labiau minciu  doh.gif  biggrin.gif

na tu kūrybinga- pati viską gamini, maketuojies thumbup.gif thumbup.gif atlaikei savo dukrytės krikštynas, dbr kaip suprantu, eini krikšto mama thumbup.gif wub.gif

o tų vežimėlių esu mačius pas mus ,,Gulbej".. tai čia jau krikšto mamos reikalas, ką suruoš... aš tik užsakysiu didesnį siuvinėtą maišelį kraiteliui... o jau ji tegul deda ką nori... dar muiliuką iš Rygos manufaktūros nupirksiu, kad kr mamytei nereikėtų daug išlaidaut... ax.gif
kraičio dėžę jau turim 4u.gif - tėvelis pagamino thumbup.gif - tik dar duosiu gražiai išdeginti wub.gif

aš pasižadėjimus dariau visiems ant vienodų kortelių ax.gif gal trūksta minčių, tai galiu persiųsti savas... ax.gif

o sienas kaip nors puošiat kokiom pasiekimų foto ar kuom? aš sakiua darysiu 4 drugelius (pagal mėnesius) įklijuosiu nuotraukyčių ir surašysiu svarbiausius faktus, o paskui tuos drugelius pratęsiu iki metukų ir bus papuošimui 1 metukų gimtadieniui thumbup.gif pirmosios dukros rugiagėlės dar ir dbr kabo ant koridoriaus sienos 4u.gif

tiesa, dėl visko suspėjimo.... pirmai dukrai kavinukę leido pasipuošti iš vakaro, nes ten atskira patalpa... ir pasiėmiau ,,komandą", kas padėjo puošti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 19 birželio 2011 - 14:00
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 14:56)
na tu kūrtybinga- pati viską gamini, maketuojies thumbup.gif  thumbup.gif  atlaikei savi durkytės krikštynas, dbr kaip suprantu, eini krikšto mama thumbup.gif  wub.gif

nu to kuribingumo tai maza, tik va su kompu biski pramokau is to noro kazka pasidaryt paciai ir kad neblogai atrodytu blush2.gif biggrin.gif o dabar taip, kriksto mama busiu, bet ten dar ir vestuves tai zodziu sudetingas reikalas viska suplanuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 18, 22:12)
o kokias dovanytes merginos ruošiate svečiams?

labai labai dėkoju, jei dar kuo nors pasidalinsite 4u.gif  4u.gif

Sveciams galvoju prie baznycios, pries ceremonija kiekvienam dovanot is karoliuku verta angeliuka, kad isisegtu prie krutines, veliau, kai vakarienes metu zaisim zaidimus ivairius, tai turesiu daug prizu ... O iseinant kiekvienas gaus po krikstynu lauktuviu maiseli ..
QUOTE(Esha @ 2011 06 19, 14:38)
O man klausimas iskilo. Tos kutrios svente darys kavineje. Tai kaip su puosyba? Vaziuosite ta diena puosti stalo? Na nes vistiek bus ir paciu eksasuaru. Man klausimas KADA? KAIP SUSPET?  doh.gif  doh.gif 

Vat pas mus tas pats .. Ceremonija 16 val. Vakariene 18 val. 11 km nuo baznycios .. Per ta laika dar fotosesija laukia, niekaip nespesim paruost ... Be to, priklausys nuo oro, kur mums dengs stala - jei silta, tuomet terasoj, jei ne - tuomet salej .. Nezinau, gal ekspromtu kokiu balionu pora pakabinsim nuvaziave ... Labai stalo puosybai demesio ir neteiksiu, dar gal ka pasiulys kavines darbuotojai tuo klausimu uz papildoma mokesti.. g.gif

Jei svesciau namie, tada taip - akcentas butu stalo ir aplinkos puosimas krikstukes foto, balionais ir kt. papuosimais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 19 birželio 2011 - 15:04
QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 16:03)
Sveciams galvoju prie baznycios, pries ceremonija kiekvienam dovanot is karoliuku verta angeliuka, kad isisegtu prie krutines, veliau, kai vakarienes metu zaisim zaidimus ivairius, tai turesiu daug prizu ... O iseinant kiekvienas gaus po krikstynu lauktuviu maiseli ..

o jei ne paslaptis, ką ketinat dėti į tą lauktuvių maišelį? ar čia bendrai saldumynū, kas liks nuo vaišių stalo ar šiaip ką spec suruošit?

aš sakiau bandysiu klausti kavinėj, ar jie mokėtų sulankstyti servetėles drugeliais.. servetėles duosiu savo kokias nors ružavas su batukais (bent tokias buvau pirkus pirai dukrai)
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 16:37)
š sakiau bandysiu klausti kavinėj, ar jie mokėtų sulankstyti servetėles drugeliais.. servetėles duosiu savo kokias nors  ružavas su batukais (bent tokias buvau pirkus pirai dukrai)

O kaip atrodo taip sulankstytos serveteles? Gal turite pavyzdi?
Jau radau keleta pavyzdeliu pati smile.gif

O mane vis traukia medziagine servetele suristi nertu drugeliu. Kuris butu pasiuvinetas zydrais karoluukais (labai saikingai) ir krakmolintas ar kaip kitaip kietintas. Jau puse metu neatsisakau sios idejos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 19 birželio 2011 - 15:46
uch, pasizadejimai padaryti, galetu zmoniu nepadauget karsta.gif biggrin.gif nu dabar profesijos korteles nat greicio, tada eile aikrastukui, scenarijuj susideliot kad bent didzioji dalis nesutaptu su tuo kas per musu buvo, kazka teveliams manau padarysiu, ir tada jau sarasa pirkiniu desiuos biggrin.gif nu krikstukui rubelius dar kita savaite ziuresim, jei nieko doro tai siusim. Bandysiu nepadaryt kaip savom krikstynom visko paskutinei minutei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 19, 16:37)
o jei ne paslaptis, ką ketinat dėti į tą lauktuvių maišelį?

I lauktuviu maiseli tai is anksto pridesiu saldumynu kokiu ir dar Krikstukes kosytes i vaikiskus indelius (as ne Sirsiu medu darysiu, o supilsiu balto kreminio likerio - bus moterims prie kavos smile.gif, gal dar ir kavos mazucius maisiukus idesiu ) ...
Tiesa, vaikams sventeje (o ju pas mus bus apie 6) dovanosiu muilo burbulus.. galvoju va tokius
http://www.cuk.lt/pr...?id_product=424
Bet paduosiu juos sventes pradzioje, kad turetu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 19 birželio 2011 - 16:40
QUOTE(Domke @ 2011 06 19, 17:37)
Tiesa, vaikams sventeje (o ju pas mus bus apie 6) dovanosiu muilo burbulus.. galvoju va tokius
http://www.cuk.lt/pr...?id_product=424
Bet paduosiu juos sventes pradzioje, kad turetu ka veikt  biggrin.gif

Pas mus ir vaikam bus muilo burbulai. Ir demesys parodytas ir uzsiemimas bus ax.gif
Atsakyti