Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

sveikutes cia vel as biggrin.gif

QUOTE(laurinute @ 2011 06 17, 18:17)
kokius zodzius rasote dekodami sveciams g.gif Gal turit pavyzdziu ar paprastus is sirdies

tiesiog is sirdies, jokiu eiliu, ir idejau nebloga foto dukrytes biggrin.gif

QUOTE(Ingosa @ 2011 06 18, 00:16)

o cia kaip suprantu tas ritinelis tai ir yra padeka sveciam, taip???

tas ritinelis ir bus musu padeka sveciams ax.gif tik nezinau dar kada jas iteikti, nes ten padekosiu uz buvima sioje sventeje, tai is karto ant stalo padeti kazkaip be rysio bus g.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 18, 02:01)
O kaip darot su pasižadėjimais g.gif ?
Kaip tas žaidimas turi vykti?

padariau korteles word'u, iskarpiau ir duosiu traukti kiekvienam, beliks tik irasyti savo varda ir grazinti mums, nes mes juos laikome (kaip ir pirmosios dukters, tikriname ar visi vykdo savo pazadus) lotuliukas.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 18, 09:32)
vaikams tai manau labai gerai atskiras staliukas  4u.gif

na pas mus bus 5 vaikai 1-5 metu, tai tikrai nedarysiu atskiro stalo, nes zinu, kad nesedes jie ten visai biggrin.gif lakstys, kazko uzkas ir vel begs doh.gif

kazkas klause kaip puosime stala.....labai grazu buvo kai per pirmos dukters krikstynas ant baltos staltieses buvo ismetyti konfeti spalvoti thumbup.gif tik va dabar niekur nerandu ju.....tik sirdeles doh.gif doh.gif bandysiu dar ieskot, taip pat puosiu veranda, nes svesim namuose lauke, tikiusoi nelis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as busiu kriksto mama. Krikstynos vyks 07.16
stala puosime stai taip
http://www.idejossve...f80_orig.jpgtik bus rozine spalva, dar galvoju apie plunksneles
bus kazkiek pripustu balionu heliu (roziniai ir balti) tik gal geriau juos kur salia, o ne ant stalo...
Padarysiu izadus teveliams ir mociutems. Linkejimus raysism ne ant balionu, o padarysiu daug spalvotu laiveliu rasysim ant ju ir leisim (sventes vieta salia upes).
Nupirksiu pasizadejimu koreteles
http://www.cuk.lt/ca...?id_category=66
kurias veliau atiduosiu teveliams.
Mamyte jau turi kriksto suknute, manes paprase nupirkti juosta ant galvytes, kad butu su daug gelyciu, gal Vilniuje kur uzmatete? Zvake galvoju balta, tik koki kaspina ant jos uzrisiu (paklausiu dar mamytes, ka mano) ir ieskau balto rozanciaus ir gal kur matete?
Atsakyti
Va prisiminiau doh.gif buvau gariūnuose,tai mačiau pas vieną moterytę (atsitiktinai) lininių kostiumėlių mažiems berniukams ir lininių skraisčių,tokios paprastos ''be navarotų'' ,ten ir šiaip visko daug,bet apžiūrinėjo moteris krikštui rūbelius tai ir aš pamačiau kai kilnojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 06 19, 00:45)
Va prisiminiau  doh.gif buvau gariūnuose,tai mačiau pas vieną moterytę (atsitiktinai) lininių kostiumėlių mažiems berniukams ir lininių skraisčių,tokios paprastos ''be navarotų'' ,ten ir šiaip visko daug,bet apžiūrinėjo moteris krikštui rūbelius tai ir aš pamačiau kai kilnojo  biggrin.gif

Siandien maciau labai grazia linine suknele, mamyte sake gal antrai dienai pirks
Atsakyti
Sveikutės,gal galėtumėt parašyti pasižadėjimų tekstukus,labiau skirtus mergytei mirksiukas.gif .

O dėl stalo kortelių su vardu - gal yra kur koks trafaretas,kad galima būtų išsikirpti.Mane labai domintų drugeliai rolleyes.gif .

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Viltr: 19 birželio 2011 - 11:26
Ačiū 4u.gif .

Priminkit,kaip čia dabar reikėtų išsisaugoti?Ir kaip vardus užrašyti?Geriau kompiuteriu ar ranka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 19 birželio 2011 - 11:28
4u.gif
Papildyta:
ten nesamone pridirbau, bandau kitaip
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 19, 12:25)

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti. Būsiu krikšto mama, dovanosiu sidabrinį šaukštelį, ir nežinau, kada jį reikia dovanot - prieš vykstant į bažnyčią, kad būtų galima pašventinti ar jau grįžus? Žodžiu - kurioj vietoj tą dovaną turėčiau įteikti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 06 19, 12:29)
Sveikos,
noriu paklausti. Būsiu krikšto mama, dovanosiu sidabrinį šaukštelį, ir nežinau, kada jį reikia dovanot - prieš vykstant į bažnyčią, kad būtų galima pašventinti ar jau grįžus? Žodžiu - kurioj vietoj tą dovaną turėčiau įteikti... blush2.gif

Na neteko girdėt, kad šaukštelį reiktų šventint schmoll.gif manau po krikšto dovanos teikiamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 19, 13:10)
Na neteko girdėt, kad šaukštelį reiktų šventint  schmoll.gif  manau po krikšto dovanos teikiamos  mirksiukas.gif

na, galbūt šventina tik kryželius, rožančius ir pan. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 06 19, 13:16)
na, galbūt šventina tik kryželius, rožančius ir pan. Ačiū 4u.gif

Tikriausiai taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti