Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 18, 00:49)
Tiesa,ar kažin gerai,pasiteisina kortelės ant stalo su vardais?

pas mus buvo daug žmonių tai dariau ir labai džiaugiuosi,nes ''sumaišiau'' dviejų giminių atstovus,tai bent susipažint buvo proga-jokių nepatenkintų veidų ar atsiliepimų,o šalia pasisodinau žento pusseserę,tai sakė liuks žmogus kas ją sugalvojo prie manęs pasodint biggrin.gif ,visą vakarienę prakikenom (nors ji jauna panelė)
kai žmonių nedaug,tai manau nebūtina tada g.gif
tiesa aš jas dariau ant storesnio popieriaus spalvoto,ant viršaus klijavau baltus lapelius su atprintintais angeliukais ir vardais ir visi kortelių viduje surašė ateities spėjimus''po 20 metų''

QUOTE(Ingosa @ 2011 06 18, 01:16)
o cia kaip suprantu tas ritinelis tai ir yra padeka sveciam, taip???

gali būti ir jis,o gali būti ir servetėlė,nes pirma lėkštė bus karštasis patiekalas,tai taip dengia stalą,kad tuščia vieta nebūtų mirksiukas.gif
bet manau tikrai galima ir padėkas taip sudėti.
aš taip pat prisiminimui ''dovanėles'' iš anksto sudėjau

Oras kol kas bent jau sostinėj geras-tikiuosi ir kitur toks ir visoms šventė bus graži,fotosesijos pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Gražių krikštynų akimirkų! Gražios ir saulėtos šventės smile.gif !!
Pasidalinkite idėjomis g.gif , kurios darote šventinius krikštynų saldainius-ką su jais veikiate-tiesiog padedate ant stalo? o gal...mėtote, darote kompozicijas?
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 06 18, 18:07)
pas mus buvo daug žmonių tai dariau ir labai džiaugiuosi,nes ''sumaišiau'' dviejų giminių atstovus,tai bent susipažint buvo proga-jokių nepatenkintų veidų ar atsiliepimų,o šalia pasisodinau žento pusseserę,tai sakė liuks žmogus kas ją sugalvojo prie manęs pasodint  biggrin.gif ,visą vakarienę prakikenom (nors ji jauna panelė)
kai žmonių nedaug,tai manau nebūtina tada  g.gif
tiesa aš jas dariau ant storesnio popieriaus spalvoto,ant viršaus klijavau baltus lapelius su atprintintais angeliukais ir vardais ir visi kortelių viduje surašė ateities spėjimus''po 20 metų''
gali būti ir jis,o gali būti ir servetėlė,nes pirma lėkštė bus karštasis patiekalas,tai taip dengia stalą,kad tuščia vieta nebūtų  mirksiukas.gif
bet manau tikrai galima ir padėkas taip sudėti.
aš taip pat prisiminimui ''dovanėles'' iš anksto sudėjau

Oras kol kas bent jau sostinėj geras-tikiuosi ir kitur toks ir visoms šventė bus graži,fotosesijos pavyks  thumbup.gif

gal turit savo svečių kortelės foto? ax.gif

saldianiukus aš dėjau perprimos dukros krikštynas į dėželes svečiams prie dovanėlių
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 18, 20:12)
saldianiukus aš dėjau perprimos dukros krikštynas į dėželes svečiams prie dovanėlių

As ir taip planuoju daryt ax.gif
Atsakyti
o kokias dovanytes merginos ruošiate svečiams?
aš pernai dovanojau svečiams pirktinius angeliukus ir po saldainiuką, o šį kart planuoju degintus varpelius, bet kadangi jie brangokai atsieina, tai sakiau šeimai bus po vieną dovanėlę... ir dar po kišeninį kalendoriuką... dėl saldainiukų jau abejoju ar darysiu, nes nei paskui juos svečiui valgyt, nei laikyt kaip suvenyrą... na dar nežinau... dar be to jie man aptirpo, susitepė tos dėželės doh.gif

krikšto tėvams galvoju apie maikutes su užrašais- gal žinote kur pigiausia jas užsisakyti internetu?

senelėms rankšluostukai, seneliams- taupyklėlės-saldainiukams

gal dar kas kokių idėjų turite? pasidalinkite, ką jūs ruošėt/ruošiat?

ir dar norėčiau kokių gražių padėkos žodžių seneliams (nors nlb yra už ką dėkoti ax.gif , bet... )... taip pat esu mačius kažkokį laišką krikšto tėvams, kur praleisti žodžiai ir ten kažkaip juos pasako patys krikšto tėvai ir perskaičius gaunasi juokinga istorija ar tai kažkoks kaip pasižadėjimas- gal turite kuri tą tekstą?

labai labai dėkoju, jei dar kuo nors pasidalinsite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 18 birželio 2011 - 21:14
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 18, 21:12)
o kokias dovanytes merginos ruošiate svečiams?
aš pernai dovanojau svečiams pirktinius angeliukus ir po saldainiuką, o šį kart planuoju degintus varpelius, bet kadangi jie brangokai atsieina, tai sakiau šeimai bus po vieną dovanėlę... ir dar po kišeninį kalendoriuką... dėl saldainiukų jau abejoju ar darysiu, nes nei paskui juos svečiui valgyt, nei laikyt kaip suvenyrą... na dar nežinau...  dar be to jie man aptirpo, susitepė tos dėželės doh.gif

krikšto tėvams galvoju apie maikutes su užrašais- gal žinote kur pigiausia jas užsisakyti internetu?

senelėms rankšluostukai, seneliams- taupyklėlės-saldainiukams

gal dar kas kokių idėjų turite? pasidalinkite, ką jūs ruošėt/ruošiat?

ir dar norėčiau kokių gražių padėkos žodžių seneliams (nors nlb yra už ką dėkoti ax.gif , bet... )... taip pat esu mačius kažkokį laišką krikšto tėvams, kur praleisti žodžiai ir ten kažkaip juos pasako patys krikšto tėvai ir perskaičius gaunasi juokinga istorija ar tai kažkoks kaip pasižadėjimas- gal turite kuri tą tekstą?

labai labai dėkoju, jei dar kuo nors pasidalinsite 4u.gif  4u.gif

sveikutes, gal kuri zinot tuos isakymus su dovanomis krikstateviams juoko forma (ten kur bokso pirstines, ziuronus, plaktuka ir t.t. dovanoji)? kazkokioj senoj temoj buvau radus, bet dabar niekaip nebeatkasu g.gif
Atsakyti
As nedovanosiu jokiu suvenyru. Pati ju be proto nemegstu blush2.gif Tai ir kitiems nedovanoju. Mociute gaus siuvineta prijuoste, senelis- deginta plaktuka. Padekos zodzius pasakysiu- ne is kur nurasytus, o is sirdies, nes nuosirdziai TURIU jiems uz ka dekoti.
Krikstateviai gaus suvartojamas dovanas- gurmaniskus krepselius. Jie abu tikri gurmanai, daug keliaujantys, todel si dovana bus kaip tik.
Sveciai gaus saldesiu. Tik dar nesugalvoju kokiu- ar kokiu imantriu sausainiuku graziai papuostu, spec uzsakytu is kepyklos, ar idomesniu saldainiu padalinsiu skirtingu i dezutes. Bet greiciausiai antras variantas, nes tokias dezutes galima pries savaite pasiruosti. O as labai noriu kuo maziau darbo paskutine diena rolleyes.gif
Atsakyti
Kas zinot, kur Vilniuje galima uzsisakyt keptu grybuku, kastonu ir pan. dalykeliu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 18 birželio 2011 - 21:40
QUOTE(Esha @ 2011 06 17, 15:28)
As studijuoju Krikstynu paprocius, ns ketinu ne viena ju pritaikyti per savo sunaus krikstynas, ypac pasiruosime. Ir va koks sakinys patiko "Prieš krikštą kunigui pyrago reikią duodavo, kad pakrikštytų „iš geros rankos“. "
Taigi tos lauktuves kunigui yra musu senoliu paprotys, o ne koks kysis kaip cia diskusija buvo uzvirus smile.gif

Skaičiau ir aš šituos papročius, manau darysim kažką panašiai. Klebonui galvoju duoti taip pat pyrago rolleyes.gif
QUOTE(archeologe @ 2011 06 17, 17:25)
as esu apveltas skaras ir skraistes macius bet suknutes ne

Čia galima rasti http://inga-bure-bur.../...krikÅ”tynos
QUOTE(Esha @ 2011 06 18, 22:21)
As nedovanosiu jokiu suvenyru. Pati ju be proto nemegstu  blush2.gif  Tai ir kitiems nedovanoju.  Mociute gaus siuvineta prijuoste, senelis- deginta plaktuka. Padekos zodzius pasakysiu- ne is kur nurasytus, o is sirdies, nes nuosirdziai TURIU jiems uz ka dekoti.
Krikstateviai gaus suvartojamas dovanas- gurmaniskus krepselius. Jie abu tikri gurmanai, daug keliaujantys, todel si dovana bus kaip tik.
Sveciai gaus saldesiu. Tik dar nesugalvoju kokiu- ar kokiu imantriu sausainiuku graziai papuostu, spec uzsakytu is kepyklos, ar idomesniu saldainiu padalinsiu skirtingu i dezutes. Bet greiciausiai antras variantas, nes tokias dezutes galima pries savaite pasiruosti. O as labai noriu kuo maziau darbo paskutine diena  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif nemėgstu ir aš suvenyru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 18, 22:38)
Skaičiau ir aš šituos papročius, manau darysim kažką panašiai. Klebonui galvoju duoti taip pat pyrago  rolleyes.gif

Vat ir as galvoju apie pyraga ... Gal sakoti koki idesiu i lauktuviu krepseli ir kavos .. smile.gif
Noreciau idet raudono vyno buteli, bet bijau, kad gali nesuprast ... Kaimo baznyteles klebonui tai duociau drasiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 18, 22:38)

Ziurejau ziurejau kazkaip abejingai, kol nepamaciau paskutiniu darbeliu: dukrytei ir mamytei wub.gif wub.gif wub.gif Nu pasaka!!!
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 18, 22:42)
Vat ir as galvoju apie pyraga ... Gal sakoti koki idesiu i lauktuviu krepseli ir kavos ..  smile.gif
Noreciau idet raudono vyno buteli, bet bijau, kad gali nesuprast ... Kaimo baznyteles klebonui tai duociau drasiai  blush2.gif

Aš užsakysiu nedidelį šimtalapį mirksiukas.gif vynelio lai pats perkasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 06 18, 22:51)
Ziurejau ziurejau kazkaip abejingai, kol nepamaciau paskutiniu darbeliu: dukrytei ir mamytei  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nu pasaka!!!

Man taip pat nerealūs šitie darbeliai, bet vasarai aš vilnos pabijojau, nes turi dukrytė veltą suknytę, man ji storoka ir šilta atrodo. Nusipirkom lininę krikštui.
Atsakyti