Sveiki. O galima suzinoti kur nebrangiau galima uzsakyti helio balionus krikstynom vilniuje.
busiu labai dekinga. krikstynos jau birzelio 26 d.
QUOTE(laurinute @ 2011 06 17, 17:54)
As parasiau bet negaunu jokio prisijungimo duomenu
---
Turiu klausima ar vaikas baznycioj butinai turi buti su kepuryte
---
Turiu klausima ar vaikas baznycioj butinai turi buti su kepuryte
Pakentek ir atrasys. Man ir ne tuoj pat atrase
---
Manau jog ne
sveikos mamytes,
kur galima butu uzsisakyti lininiu maisiuku cukrui, muilui ir t.t ? buciau labai dekinga uz info
kur galima butu uzsisakyti lininiu maisiuku cukrui, muilui ir t.t ? buciau labai dekinga uz info
QUOTE(rittusia @ 2011 06 17, 18:36)
sveikos mamytes,
paziurek cia gal tiks
http://www.etnolietu...dovanai-gerimui
QUOTE(laurinute @ 2011 06 16, 15:39)
Tik niekaip nesuradau arba gal praziurejau kaip zaidziamas zaidimas profesija
Ir gal kas zinot kur rasti angelo trafareta aciu
Niekas nezinote
QUOTE(laurinute @ 2011 06 17, 19:23)
Niekas nezinote
profesija nezaidziama, o tiesiog speja kiekvienas ir tai yra kazkur iamzinama, ant lapuku, korteliu, linkejimu knygoje, o suejus 18m ar baigus aukstaji moksla pertikrinama ar kazkuris spejimas pasitvirtino
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 17:55)
Man iki siol viskas einasi gerai. Tik va pati nelabai prie siuvinejimo prisedu o reik issiuvinet uzrasus ant prijuosciu
Kokius zodzius siuvinesite?
QUOTE(elvina44 @ 2011 06 17, 17:25)
Sveiki. O galima suzinoti kur nebrangiau galima uzsakyti helio balionus krikstynom vilniuje.
as bent jau pigiausiai radau cia: balionai
QUOTE(Esha @ 2011 06 17, 20:35)
Kokius zodzius siuvinesite?
Mano mociute VARDAS gamina tik man
labutis
o as norejau paklaust, kaip iteikiate padekas sveciam???galvoju i lekstutes dar pradzioj suvyniojus palikt, bet ar neissimetys???
o as norejau paklaust, kaip iteikiate padekas sveciam???galvoju i lekstutes dar pradzioj suvyniojus palikt, bet ar neissimetys???
QUOTE(Ingosa @ 2011 06 17, 22:56)
Kokius zodzius rasei? Neplanavau ju daryt, bet primeciau, kad man labai graziai ziuretusi ant papuosto stalo