Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

Sveiki. O galima suzinoti kur nebrangiau galima uzsakyti helio balionus krikstynom vilniuje.
busiu labai dekinga. krikstynos jau birzelio 26 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 17, 17:54)
As parasiau bet negaunu jokio prisijungimo duomenu verysad.gif
---
Turiu klausima ar vaikas baznycioj butinai turi buti su kepuryte

Pakentek ir atrasys. Man ir ne tuoj pat atrase
---
Manau jog ne g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, 4u.gif

kur galima butu uzsisakyti lininiu maisiuku cukrui, muilui ir t.t ? buciau labai dekinga uz info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 06 17, 18:36)
sveikos mamytes,  4u.gif

kur galima butu uzsisakyti lininiu maisiuku cukrui, muilui ir t.t ? buciau labai dekinga uz info  rolleyes.gif

paziurek cia gal tiks
http://www.etnolietu...dovanai-gerimui
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 16, 15:39)

Tik niekaip nesuradau arba gal praziurejau kaip zaidziamas zaidimas profesija g.gif
Ir gal kas zinot kur rasti angelo trafareta g.gif  aciu

Niekas nezinote g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 06 17, 19:23)
Niekas nezinote g.gif  verysad.gif

profesija nezaidziama, o tiesiog speja kiekvienas ir tai yra kazkur iamzinama, ant lapuku, korteliu, linkejimu knygoje, o suejus 18m ar baigus aukstaji moksla pertikrinama ar kazkuris spejimas pasitvirtino mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 17:55)
doh.gif  Man iki siol viskas einasi gerai. Tik va pati nelabai prie siuvinejimo prisedu blush2.gif o reik issiuvinet uzrasus ant prijuosciu

Kokius zodzius siuvinesite?
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2011 06 17, 17:25)
Sveiki. O galima suzinoti kur nebrangiau galima uzsakyti helio balionus krikstynom vilniuje.
busiu labai dekinga. krikstynos jau birzelio 26 d. 4u.gif

as bent jau pigiausiai radau cia: balionai
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 17, 20:35)
Kokius zodzius siuvinesite?

Mano mociute VARDAS gamina tik man
Atsakyti
labutis 4u.gif
o as norejau paklaust, kaip iteikiate padekas sveciam???galvoju i lekstutes dar pradzioj suvyniojus palikt, bet ar neissimetys??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingosa: 17 birželio 2011 - 21:57
Na man tai patiko mintis dezuteje prie leksciu padeti.
Specialiai ir rinksiuos dezuciu maketa toki, kad spalvom tiktu prie stalo puosybos spalvu. O iseidami pasiims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2011 06 17, 22:56)
o as norejau paklaust, kaip iteikiate padekas sveciam???galvoju i lekstutes dar pradzioj suvyniojus palikt, bet ar neissimetys???  g.gif

Kokius zodzius rasei? Neplanavau ju daryt, bet primeciau, kad man labai graziai ziuretusi ant papuosto stalo ax.gif
Atsakyti