Labas vakarelis
Vajezau paskaitau vis cia ka jus svciukes cia dirbate ir man net geda pasidaro, kad as dar taip nieko ir nepradejus, tik po biski kaupiu info
Kai pagalvoju kad vestuves jau po menesiuko, o as ne tik kad sukneles su batais neturiu bet ir atributiku jokiu
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 06 15, 07:58)
Na va, kaip ir pasiruošiau, beliko dar iškalti žodžius, kad visko skaityti nereiktų ir kažkaip nusiteikti, kad taip kojytės nedrebėtų
Šeštadienį mano debiutas. Dar nerodytus savo darbelius sukelsiu po vestuvių. Sėkmės visoms ir ačiū už idėjų lobyną
Didziausios tau sekmes viskas bus gerai
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 15, 17:12)
galit prijuosciu nuoroda ideti? nerandu
aciu
Papildyta:
kaip jums tokia prijuoste
http://www.smile.lt/...nt01returnid=62 tik patobulinta, i lekste reikia ideti jaunikio foto
cia gera ideja

Gal reiketu ir uzsakyti julab kad ir kaina nebloga
QUOTE(youste @ 2011 06 16, 13:26)
Sveikos, pagaliau pradėjau daryti namų darbus Labiausiai džiaugiuosi, kad pavyko nudažyti smėlį - man labai patiko ta idėja, kad jaunieji gamtoje iš atskirų indų supila į vieną, dar iš atsirinktų akmenukų pasidaro pamatus, tik galvojau, kad spalvoto smėlio negausiu, bet pamėginau su guašu - labai graži, ryški spalva išėjo - dar vieną buteliuką paruošiu kitos spalvos. Kas darėt su akmenukais, kai rašot teigiamus ir neigiamus jausmus - su kuo rašėt ant akmenukų?
Papildyta:
Štai mano smėliukas:
Labai graziai atrodo

O sakykit ta smeliuka su akmenukais butinai reikia i vandeni pilti as galvoju, kad jeigu sudejus i inda jie taip graziai atrodokad grazus atminimas butu. Gal taip kur gamtoje ar jau parvaziavus iteikti juos
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 17, 13:27)
tuscios dezutes su lapeliu viduje kokie dar rubai pirmajai nakciai?!
smelis turi buti 2 spalvu ir juos jaunieji supila i bendra stiklini inda (as dar tada ant virsaus sudesiu akmenukus atsirinktus ir spynele (nes gaila ant tilto kabinti))
SVOČIA:
Šie du atskiri indai pripildyti smėlio simbolizuoja jūsų atskirus gyvenimus, atskiras šeimas, tai yra tai kas jūs esate dabar ir kuo buvote kaip atskiros asmenybės. Suberkite šį smėlį į vieną indą. (pauzė kol supils)
PIRŠLYS:
Dabar sudėkite jausmus kuriuos atsirinkote ant tilto nereikalingus mesdami į upę. (gali paskaityti ka deda)
SVOČIA:
Kai nebeliko atskirų smėlio smiltelių, jos nebegali būti vėl supiltos į atskirus indus, tad linkime kad jūsų santuoka būtų ilga, laiminga, neišskiriama kaip šios smėlio smiltelės bei pagražinta jūsų pasirinktais jausmais.
PIRŠLYS:
Pakelkime taures už laimingą santuoką.
Labai aciu dabar jau aiskeja ka su tuo smeliu daryti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 17, 18:07)
Gerą čia klausimą uždavei

iš tikrųjų - kam visas šitas gėris atitenka? Negi jauniesiems?
Jūratėle, SOS, minėjai, kad Vilkavišky kažkur parduotuvėlė niekučių vestuvinių atsidarė Gal išduotum paslaptį, kur?
BūtinaiGraviravau
tyliai tyliai
Tai taip, jei nebūtų bajerio su taurėm, net dėmesio nekreipčiau į tokias eiles
Ankstesnėse temose merginos tikrai kalbėjo apie tai : Atsimenu tik, kad kažkur prie kažkokio bankomato
Aš taip pat
Prašom:[attachmentid=213976]
tik čia nedickas labai

Gal atsiras, kuri turės didesnį
aciukas, reikes pabandyti gal issididinti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 20:24)
IKI parduotuvej ju yra. mes ten ir pirkom.
Papildyta:
va svociutes pasirodau ir as savo darbeli cia mano prizeliai kaip ir sakiau anksciau braskiu tyre :
koks grozis
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 20:26)
ziaurai bijau rytojaus savojo starto

turbut nakty akeliu nesudesiu vis galvosiu ar viska susidejau
po visos sventes uzsuksiu su jumis pasidalinti savaja patirtim
Sekmes rytoj viskas bus gerai