Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 22:24)
va svociutes pasirodau ir as savo darbeli  doh.gif  cia mano prizeliai  blush2.gif  kaip ir sakiau anksciau braskiu tyre  ax.gif

Labai gražu... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 22:26)
ziaurai bijau rytojaus savojo starto  unsure.gif  turbut nakty akeliu nesudesiu vis galvosiu ar viska susidejau  unsure.gif
po visos sventes uzsuksiu su jumis pasidalinti savaja patirtim  cool.gif

Sėkmės.... 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 21:26)
ziaurai bijau rytojaus savojo starto  unsure.gif  turbut nakty akeliu nesudesiu vis galvosiu ar viska susidejau  unsure.gif

labai sauniai atrodo tyre wub.gif saunuole esi 4u.gif
isivaizduoju kaip baisu, bet pasisitenk pailseti, viskas bus ok thumbup.gif svarbiausia gera nuotaika ir oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 21:26)

Viskas bus gerai, laikysim kumščius už tave, mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
TABELIUK tavo tyreles superines, viskas taip grazu :4u:palaikom tave cia visos esancios, tad viskas bus super, pasistenk pailseti ir ryte pabusti zvali thumbup.gif

O as jau einu i pabaiga su torto detaliu karpymu, ilsinu db akis, nes sudetingas procesas, nepaskubesi doh.gif na, bet nera nepadaromu dalyku, susidorosiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

Vajezau paskaitau vis cia ka jus svciukes cia dirbate ir man net geda pasidaro, kad as dar taip nieko ir nepradejus, tik po biski kaupiu info blush2.gif
Kai pagalvoju kad vestuves jau po menesiuko, o as ne tik kad sukneles su batais neturiu bet ir atributiku jokiu doh.gif

QUOTE(ingulisBrk @ 2011 06 15, 07:58)
Na va, kaip ir pasiruošiau, beliko dar iškalti žodžius, kad visko skaityti nereiktų ir kažkaip nusiteikti, kad taip kojytės nedrebėtų
Šeštadienį mano debiutas. Dar nerodytus savo darbelius sukelsiu po vestuvių. Sėkmės visoms ir ačiū už idėjų lobyną

Didziausios tau sekmes viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 15, 17:12)
galit prijuosciu nuoroda ideti?  nerandu
aciu
Papildyta:
kaip jums tokia prijuoste http://www.smile.lt/...nt01returnid=62  tik patobulinta, i lekste reikia ideti jaunikio foto 

cia gera ideja thumbup.gif Gal reiketu ir uzsakyti julab kad ir kaina nebloga smile.gif

QUOTE(youste @ 2011 06 16, 13:26)
Sveikos, pagaliau pradėjau daryti namų darbus    Labiausiai džiaugiuosi, kad pavyko nudažyti smėlį  - man labai patiko ta idėja, kad jaunieji gamtoje iš atskirų indų supila į vieną, dar iš atsirinktų akmenukų pasidaro pamatus, tik galvojau, kad spalvoto smėlio negausiu, bet pamėginau su guašu - labai graži, ryški spalva išėjo - dar vieną buteliuką paruošiu kitos spalvos. Kas darėt su akmenukais, kai rašot teigiamus ir neigiamus jausmus - su kuo rašėt ant akmenukų?
Papildyta:
Štai mano smėliukas:

user posted image

Labai graziai atrodo thumbup.gif O sakykit ta smeliuka su akmenukais butinai reikia i vandeni pilti as galvoju, kad jeigu sudejus i inda jie taip graziai atrodokad grazus atminimas butu. Gal taip kur gamtoje ar jau parvaziavus iteikti juos unsure.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 17, 13:27)
tuscios dezutes su lapeliu viduje kokie dar rubai pirmajai nakciai?!

smelis turi buti 2 spalvu ir juos jaunieji supila i bendra stiklini inda (as dar tada ant virsaus sudesiu akmenukus atsirinktus ir spynele (nes gaila ant tilto kabinti))
SVOČIA:
Šie  du atskiri indai pripildyti smėlio simbolizuoja jūsų atskirus gyvenimus, atskiras šeimas, tai yra tai kas jūs esate dabar ir kuo buvote kaip atskiros asmenybės. Suberkite šį smėlį į vieną indą. (pauzė kol supils)
PIRŠLYS:
Dabar sudėkite jausmus kuriuos atsirinkote ant tilto nereikalingus mesdami į upę. (gali paskaityti ka deda)
SVOČIA:
Kai nebeliko atskirų smėlio smiltelių, jos nebegali būti vėl supiltos į atskirus indus, tad linkime kad jūsų santuoka būtų ilga, laiminga, neišskiriama kaip šios smėlio smiltelės bei pagražinta jūsų pasirinktais jausmais.
PIRŠLYS:
Pakelkime taures už laimingą santuoką.

Labai aciu dabar jau aiskeja ka su tuo smeliu daryti smile.gif

QUOTE(simoselis @ 2011 06 17, 18:07)
Gerą čia klausimą uždavei g.gif iš tikrųjų - kam visas šitas gėris atitenka? Negi jauniesiems?
Jūratėle, SOS, minėjai, kad Vilkavišky kažkur parduotuvėlė niekučių vestuvinių atsidarė Gal išduotum paslaptį, kur? 
BūtinaiGraviravau tyliai tyliaiwink.gif
Tai taip, jei nebūtų bajerio su taurėm, net dėmesio nekreipčiau į tokias eiles
Ankstesnėse temose merginos tikrai kalbėjo apie tai : Atsimenu tik, kad kažkur prie kažkokio bankomato
Aš taip pat drinks_cheers.gif
Prašom:[attachmentid=213976]
tik čia nedickas labai blink.gif Gal atsiras, kuri turės didesnį

aciukas, reikes pabandyti gal issididinti 4u.gif

QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 20:24)
IKI parduotuvej ju yra. mes ten ir pirkom.
Papildyta:
va svociutes pasirodau ir as savo darbeli  cia mano prizeliai  kaip ir sakiau anksciau braskiu tyre  :

user posted image

koks grozis wub.gif

QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 20:26)

Sekmes rytoj viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 17, 21:57)
O as jau einu i pabaiga su torto detaliu karpymu, ilsinu db akis, nes sudetingas procesas, nepaskubesi  doh.gif  na, bet nera nepadaromu dalyku, susidorosiu  biggrin.gif

Kad butu lengviau su tuo tortu, as detales kirpau pagal trafareta ir keturis lapus sudejus iskarto, o paskui su virbalu ir liniuote prasibraukiau lenkimo linijas, tada labai lengvai ir greitai susilanksto detale wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 18, 10:20)
Kad butu lengviau su tuo tortu, as detales kirpau pagal trafareta ir keturis lapus sudejus iskarto, o paskui su virbalu ir liniuote prasibraukiau lenkimo linijas, tada labai lengvai ir greitai susilanksto detale wink.gif

*gitana* aciu uz info, na nieko detales jau sukariau po viena doh.gif bet va del lenkimo, saunu, ir as taip darysiu, nes kai taip lenki ziuriu negraziai persilenkia blush2.gif
Atsakyti
saunios braskiu tyres drinks_cheers.gif wub.gif

kur tu *gitana* anksciau buvai man visus pirstus paskaudo kol susilanksciau torta doh.gif blush2.gif

oras nenuskilo svociutems bent pas mus lyja verysad.gif
Atsakyti
[quote=simoselis,2011 06 17, 20:07]
Gerą čia klausimą uždavei g.gif iš tikrųjų - kam visas šitas gėris atitenka? Negi jauniesiems?
Jūratėle, SOS, minėjai, kad Vilkavišky kažkur parduotuvėlė niekučių vestuvinių atsidarė smile.gif Gal išduotum paslaptį, kur? 4u.gif
ten kur seniau vokiskeliu parduotuve buvo, beveik priesais katedra. ten pirkau grazia palinkejimu knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 18, 16:12)
kur tu *gitana* anksciau buvai man visus pirstus paskaudo kol susilanksciau torta doh.gif  blush2.gif

Atleiskit mergaites, pati tik pries diena pradejau lankstyti tai galvojau kaip cia padaryti kad lengviau butu, nes kai po kelis lapus karpiau tai punktyriniu liniju nebuvo, tada ie sove tokia mintis, prisiminiau kaip vaikystej darydavau blush2.gif
Atsakyti
Mija23 berods tu klausei apie skarelę keturiais kampais, tai šičia turi, bet kainos dar neklausiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 19 birželio 2011 - 11:30
Sveikos svociutes,
stai ir as...aciu labai jums uz palaikyma tikrai labai gera ir malonu skaityti tokius gerus atsiliepimus ir palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
....bet... viskas buvo sudina verysad.gif taip sudina kad nebezinau nuo ko ir pradeti verysad.gif vestuves buvo pacios prasciausios kokios tik gali buti verysad.gif neturiu nei vieno gero zodzio...prasidejo visos blogybes nuo to kad isvaziave i gamta jauniesiems mes visas pulkas buvo giliai ******...jie pasake mums svarbiausia yra musu abieju fotosesija o ka veiksti jus mums vienodai. darykit ka norit. pradejo lyti. lakstem kol suradom pavesine. as tam tikrai nebuvau pasiruosus tokiai eigai kai jaunuju nera, fotografai laksto su jaunaisiai mes numesti darykit ka norit. kiek pazaidem mes po tuo stogu nieks neturi fotiko kad galetumem nors jau isiamzinti. po to seip ne taip prasigiedrijo ir paprasiau einam is tos pavesines suzaisim zaidima "braskes ir agrastai" su pirsliu suslapstem lapelius. tai zodziu kas ka norejo tas ta ir dare. jaunoji vel kiek ten pasivaidenus su jaunikiu nuleke eilini karta fotkintis. as jiems sakau davai skirkit man minute turiu akmenelius (ta meiles recepta) greit sumetom i vandeny tai kaip slapiu skuduru per snuky pareiske kad ji matykit geriau pasifotkint. nu zinokit man tada jau truko kantrybe....vos susilaikiau nepasiuntus ant triju raidziu. toliau, daug sveciu nerado kur ta kaimo turizmo sodyba yra nes ji tikrai labai painioj vietoj. tai mes sedejom ant plento ir laukem visu jaunuju draugu nes ponams reikia parodyti kelias....muzikantai juodai prasti buvo. muzika grojo tragiska vedimas visas toks be rysio kad ten visi sveciai tiesiog sedejo ir knapsejo. as kiek turejau zodziu paskaiciau. fotografai pavarge jau nieko nebefotkino. zodziu likom be fotkiu visai tik kiek kas turejo savus fotikus tiek ir pasifotkinom. antra diena isvis tragedija. muzikantu nera. pries stalo kviesti visus tiesiog yra misija neimanoma, prasai po 10 kart kol teikiasi atsisseti kad nors ta jaunuju suri pateikti, po to medaliu apdovanojimai. zaidimu suzaidziau tik viena ir taip per prievarta reikejo rinkti dalyvius. ai zodziu toks sudas kad zinokit sedziu ir galvoju dieve dieve nu kodel as sutikau buti pirsliene...tikrai ruosiausi, sedejau dirbau, kuriau, galvojau o isvis niekam tas nebuvo idomu. net patiems jauniesiems. dejau didely kryziu as daugiau ant svociavimo. nebent mokes man pinigus kad as sitaip daugiau vargciau.
pirmas blynas is mano patirties tiesiog tragiskai prisviles. labai tikiuosi kad kitoms bus daug geriau.
Atsakyti