Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 14:04)
Ir dar - gal galėtumėte pasidalinti mintimis, kokiais rūbais rengsite jaunuosius pirmajai nakčiai?

as, tai desiu naktinius jaunajai, iskirpsiu skyles tam tikrose vietose smile.gif jaunikiui pantalonus irgi su skyle, o dar duosiu ranksluostuka prakaitui valyt, zvake, sex energijos, varskes pakeli, paklode su meiles simfonija ir kolkas tiek, nebent dar kazka sugalvosiu ax.gif

nesulaukiu as atsakymu i savo klausimus unsure.gif , tai tada klausiu, gal zinot kur Kaune yra vestuviu atributikos be baziu?
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 17, 15:12)
atsiprasau, kad kisu nosi  blush2.gif  bet labai jau cia saldu, ankstyvos meiles eilerastukas

saldu nesaldu bet kai issigraviruoja ant tauriu:
ant vienos
kai dvi sirdys
tyliai tyliai
ant kitos
meile ateina
plaka vienu ritmu

tai man grazu nes tos taures viena be kitos nieko vetos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 17 birželio 2011 - 14:32
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 17, 15:27)
tuscios dezutes su lapeliu viduje kokie dar rubai pirmajai nakciai?!

O man norisi kažkokių "rūbų"... Dabar galvoju, kad ir apie šlipsą su užrašu jaunikiui. O apie tas dėžutes su lapeliais galima plačiau?
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 17, 15:30)
saldu  nesaldu bet kai issigraviruoja ant tauriu:
ant vienos
kai dvi sirdys                             
tyliai tyliai    
ant kitos                              
meile ateina
plaka vienu ritmu

tai man grazu nes tos taures viena be kitos nieko vetos tongue.gif

as taip ir graviruosiu, o pirkau bazeje tas metalines taures pasidabruotas, kur viena prie kitos pastacius is kojeliu pasidaro sirdis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 17 birželio 2011 - 16:27
QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 16:36)
O man norisi kažkokių "rūbų"... Dabar galvoju, kad ir apie šlipsą su užrašu jaunikiui. O apie tas dėžutes su lapeliais galima plačiau?

tai kad cia nieko placiau ir neina pasakyti tuscios dezutes graziai supakuotos ale viduje turetu buti kazkokie rubeliai, bet ten tik lapeliai jug pirmai nakciai rubu nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2011 06 17, 15:29)
as, tai desiu naktinius jaunajai, iskirpsiu skyles tam tikrose vietose smile.gif jaunikiui pantalonus irgi su skyle, o dar duosiu ranksluostuka prakaitui valyt, zvake, sex energijos, varskes pakeli, paklode su meiles simfonija ir kolkas tiek, nebent dar kazka sugalvosiu  ax.gif

nesulaukiu as atsakymu i savo klausimus  unsure.gif , tai tada klausiu, gal zinot kur Kaune yra vestuviu atributikos be baziu?

laba ienele, as padariau idele siri ir ant jos parasiau lygtai surio spauimo recepta, ir ta siri uzkabinau abiem jauniesiems einan miegoti. tai buvo pries 3 metus...
Papildyta:
QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 15:36)

slipsiukus jei nematet aro smile.lt 4u.gif
Papildyta:
gal pravers uzrasas ant prijuostes : "skaniausi kasneliai po prijuoste" biggrin.gif
"pabuciuok virtuves sefe"
Atsakyti
Sveikos saunuoles smile.gif
kam ryt startas? laikom kumscius uz gera ora 4u.gif
QUOTE(simoselis @ 2011 06 16, 15:25)
Dar suku galvą dėl linkėjimų paveikslo:  aš užsikepiau padaryti su jaunųjų nuotrauka ir rašyti linkėjimus ant rėmelių, o muzikantas liepė nupirkti molbertą, guašo, teptukų ir vakaro metu svečiai tegu piešia doh.gif Nu kąžn, čia jau bus sviestas sviestuotas schmoll.gif O su nuotaka tokio dalyko juk nederinsi g.gif

o kam jis cia taip liepe? daryk kaip pati mastai ir tiek, tu gal geriau isivaizduoji situacija nei muzikantas smile.gif zinoma si klausima gali derint ir su nuotaka, bet tada neliks staigmenos. O as dabar neapsisprendziu, ar vis tik kazka prasytis, kad nupiestu jaunuosius ar dar pries isvaziuojant i baznycia ju paciu paprasyti, kad centre issipiestu ka nors (pvz sirdutes) ir uzsirasytu data, nes veliau prie stalo maniau skaitysiu zodzius: " Santuoka – tai piešinys, kurį du jauni žmonės tapo visą gyvenimą. Šiame piešinyje būna įvairiausių spalvų: Raudonos spalvos, reiškiančios meilę, narsą ir pagarbą, aistrą. Tai lyderių ir atradėjų spalva... T. ir K. šiandien dar tik pradėjo tapyti savo nuostabųjį paveikslą... kviečiu visus pabūti dalininkais ir savo linkėjimus išreikšti piešinyje. "
nors gal nereikia ju g.gif pabos klausyt

QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 14:36)

As turiu nupirkusi slipsa su pozomis ir maniau jaunajai kokius karolius is sirdeliu rasiu, bet kol kas akis neuzkliuvo. Gal matet kuri? Na ir taip pat idesiu i dezute lyg turetu buti naktiniai, o ten tik palinkejimas ir kaklo papuosalai.
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2011 06 17, 08:59)
ir dar klausimelis, kai paskaitysit visokius stalo ispirkimo kontraktus, liudijimus, jaunuju lovos akta, vaikelio laiska, tai juos atiduodat jauniesiems juoms paskui, kazkaip juos reminat, dedat i kokias papkes at tiesiog ant paprasto lapo turit?

Gerą čia klausimą uždavei g.gif iš tikrųjų - kam visas šitas gėris atitenka? Negi jauniesiems?

QUOTE(juratele:) @ 2011 06 17, 10:08)
merginos SOS

Jūratėle, SOS, minėjai, kad Vilkavišky kažkur parduotuvėlė niekučių vestuvinių atsidarė smile.gif Gal išduotum paslaptį, kur? 4u.gif

QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 17, 10:52)
Aha, aš irgi ten smile.gif kai išgraviruos tau, pasirodyk. Nes man kažko trūksta ant jų dar  g.gif tai galvoju ką pridėt. Beje, ką graviravai?  4u.gif

Būtinai:) Graviravau tyliai tyliaiwink.gif

QUOTE(lauricka @ 2011 06 17, 13:12)
atsiprasau, kad kisu nosi  blush2.gif  bet labai jau cia saldu, ankstyvos meiles eilerastukas

Tai taip, jei nebūtų bajerio su taurėm, net dėmesio nekreipčiau į tokias eiles:)

QUOTE(Mija23 @ 2011 06 17, 14:29)
nesulaukiu as atsakymu i savo klausimus  unsure.gif , tai tada klausiu, gal zinot kur Kaune yra vestuviu atributikos be baziu?

Ankstesnėse temose merginos tikrai kalbėjo apie tai g.gif Atsimenu tik, kad kažkur prie kažkokio bankomato biggrin.gif

QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 14:04)
Ir dar - gal galėtumėte pasidalinti mintimis, kokiais rūbais rengsite jaunuosius pirmajai nakčiai?

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 17, 14:27)
tuscios dezutes su lapeliu viduje kokie dar rubai pirmajai nakciai?!

smelis turi buti 2 spalvu ir juos jaunieji supila i bendra stiklini inda (as dar tada ant virsaus sudesiu akmenukus atsirinktus ir spynele (nes gaila ant tilto kabinti))

Aš taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(paulauske @ 2011 06 17, 14:36)

Prašom:[attachmentid=213976]
tik čia nedickas labai blink.gif Gal atsiras, kuri turės didesnį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 17 birželio 2011 - 19:11
QUOTE(simoselis @ 2011 06 17, 19:07)
Gerą čia klausimą uždavei g.gif iš tikrųjų - kam visas šitas gėris atitenka? Negi jauniesiems?

Ankstesnėse temose merginos tikrai kalbėjo apie tai g.gif  Atsimenu tik, kad kažkur prie kažkokio bankomato biggrin.gif

tai va, bet niekas neisduoda paslapties ax.gif

dekui uz atsakyma, skaiciau seniau nemazai temu, deja nepasizymejau, o dabar laiko tikrai nebeturiu, vestuves mums kita savaitgali blink.gif vaikas serga, istrigau kaime, tai zodziu verysad.gif stengiuosi is paskutiniuju...
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 17, 11:45)
ir dar iskilo problema su tais kamstiniais padekliukais, megos jyske ju jau senai sake nera. gal kuri matet kaune kur nesenai?

IKI parduotuvej ju yra. mes ten ir pirkom.
Papildyta:
va svociutes pasirodau ir as savo darbeli doh.gif cia mano prizeliai blush2.gif kaip ir sakiau anksciau braskiu tyre ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 17, 19:11)
slipsiukus jei nematet aro smile.lt  4u.gif
Papildyta:
gal pravers uzrasas ant prijuostes : "skaniausi kasneliai po prijuoste"  biggrin.gif
"pabuciuok virtuves sefe"

Ačių, mačiau jau, kai ką pasidariau iš ten, užrašai neblogi.

QUOTE(norkele @ 2011 06 17, 19:30)
As turiu nupirkusi slipsa su pozomis ir maniau jaunajai kokius karolius is sirdeliu rasiu, bet kol kas akis neuzkliuvo. Gal matet kuri? Na ir taip pat idesiu i dezute lyg turetu buti naktiniai, o ten tik palinkejimas ir kaklo papuosalai.

Aš galvoju jaunikiui šlipsą, o jaunajai skarelę, nes ryte jos neduosiu.

QUOTE(simoselis @ 2011 06 17, 20:07)
Prašom:[attachmentid=213976]

Ačiū, dabar esmę supratau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 17, 22:24)
IKI parduotuvej ju yra. mes ten ir pirkom.
Papildyta:
va svociutes pasirodau ir as savo darbeli  doh.gif  cia mano prizeliai  blush2.gif  kaip ir sakiau anksciau braskiu tyre  ax.gif

user posted image

ziaurai bijau rytojaus savojo starto unsure.gif turbut nakty akeliu nesudesiu vis galvosiu ar viska susidejau unsure.gif
po visos sventes uzsuksiu su jumis pasidalinti savaja patirtim cool.gif
Atsakyti