QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 15, 18:09)
tikrai neina bandziau uzsisakyti padariau uzsakyma nusiunciau ir atrase vienu zodziu neturim
nei kada nei ar tures nei kas ir ko
kol issiaiskinau kas ko neturi mat buvau uzsakius ir prijuostes 

Ačiū, kad paguodei

QUOTE(mamux02 @ 2011 06 15, 20:00)
Tiesa, gal kas matėt, kur yra pirkti organzos maišelių ( ne visai miniatiūrinių).
Pirkau "Thomas Philips" Šiauliuose. Mažesni po litą, didesni - 2 lt.
QUOTE(lauricka @ 2011 06 16, 07:51)
del tauriu...
maximoj dabar visoms taurem 40%. nuolaidos, as pirkau grazias taures (po 3vnt ) tokios supakuotos, ir nebrangiai gavosi, tai nezinau ar begraviruosiu, nes jos pakankamai puosnios
maximoj dabar visoms taurem 40%. nuolaidos, as pirkau grazias taures (po 3vnt ) tokios supakuotos, ir nebrangiai gavosi, tai nezinau ar begraviruosiu, nes jos pakankamai puosnios

O gal geriau pirmiau pabandyk pas pačius graverius nueit ir pasiklaust, kokias taures jie graviruos?

O iš maxės tai Martinio taurių papirkau (sau, aišku, nėr čia ko gerų daiktų kitiems dalint

QUOTE(youste @ 2011 06 16, 14:26)
Sveikos, pagaliau pradėjau daryti namų darbus
Labiausiai džiaugiuosi, kad pavyko nudažyti smėlį

Šiandien nukoviau dvi sukneles (pats didžiausias mano galvos skausmas). Ir labai tuo patenkinta. Tik bėda - dar batelių neturiu, o kanopa mano tai

Dar suku galvą dėl linkėjimų paveikslo: aš užsikepiau padaryti su jaunųjų nuotrauka ir rašyti linkėjimus ant rėmelių, o muzikantas liepė nupirkti molbertą, guašo, teptukų ir vakaro metu svečiai tegu piešia