labukas merginos,kaip ieiti i pastuka?
Na va, kaip ir pasiruošiau, beliko dar iškalti žodžius, kad visko skaityti nereiktų ir kažkaip nusiteikti, kad taip kojytės nedrebėtų
Šeštadienį mano debiutas. Dar nerodytus savo darbelius sukelsiu po vestuvių. Sėkmės visoms ir ačiū už idėjų lobyną

Šeštadienį mano debiutas. Dar nerodytus savo darbelius sukelsiu po vestuvių. Sėkmės visoms ir ačiū už idėjų lobyną

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 14, 22:25)
Man atidare faila....
Nu Karamele tau ner lygiu, super viskas
. O tu prieskonius desi
? As jau arbatzoles nusipirkau.....
Nu Karamele tau ner lygiu, super viskas

jo prieskonius desiu vakar nusipirkau is saldvos tokios raudonos pakuotes bandysiu juos imontuot vietoj akmeneliu, pavadinsiu laimingos santuokos prieskoniai.
ir juos nzn panaudosiu ne ant tilto o bet kur gamtoj kad ispiltu ir jie skrietu toli su veju

Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 06 14, 23:17)
labai grazi tema
mane liepos 16 galit isbraukt nebebus vestuviu
tai tie prieskoniai vietoj akmenuku taip iseina ir isbartyt juos reikia

mane liepos 16 galit isbraukt nebebus vestuviu
tai tie prieskoniai vietoj akmenuku taip iseina ir isbartyt juos reikia

taip jie vietoj akmenuku nenorejau kad abiejose vestuvese butu vienodai tai pakeiciau vietoj akmenuku i prieskonius galima ir i arbatzoles kaip lietaus lasas

Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2011 06 15, 10:56)
labukas merginos,kaip ieiti i pastuka?
svociubutikas svociutems@gmail.com
aciu,pasikeite,nes galvoju kodel negaliu ieiti
pripirkau juosteliu,karoliuku,bandisiu ispuosti taures

pripirkau juosteliu,karoliuku,bandisiu ispuosti taures
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 06 15, 10:58)
Na va, kaip ir pasiruošiau, beliko dar iškalti žodžius, kad visko skaityti nereiktų ir kažkaip nusiteikti, kad taip kojytės nedrebėtų

sekmes startuojant ikalk ant drasos

merginos patarkit,kada geriau iteikti zvakes ir ta istorija paskaitit,gal pries inesant seimos zidini?
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 15, 11:24)
sekmes startuojant ikalk ant drasos
ir viskas bus
as jau dabar kankinu savo mb pradedu savo zodius is scenarijaus o jis taip sunkiai sunkiai kol man atsako
bet tikiuosi pavyks viskas gerai jei ka paskaitysim 

Aciukas, uz prieskoniu instrukcija

Reikes snd trenktis i centra, salimais niekur kancialiarinese nerandu lygiu pustoriu spalvotu lapu pazadu tortui, visi grubleti, net negrazus, o tas prabangus blizgus, lb brangus, o kokius jus lapus naudojat savo tortams?

QUOTE(L'una @ 2011 06 14, 22:37)
Eina sau, apsigalvojo jaunieji, gerai, kad dar vienas vestuves turi, nors padaryto vargo nebus gaila 
Na visko pasitaiko, uzsakiau pagaliau zenkliukus

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 06 15, 11:50)
Na visko pasitaiko, uzsakiau pagaliau zenkliukus
O kokius zenkliukus, ta prasme apdovanojimams?

QUOTE(L'una @ 2011 06 15, 12:01)
as torta dariau is storesniu baltu lapu (tik labai storu neimk labai sunkiai lankstysis ir pirstai paskaus), norejau daryti is melynu ir baltu bet tada su puosimu sunkiai nes neatitaikiau atspalviu todel palikau tik baltus, kazkoks bordakas buvo su spalvotais ir dar papuosimai spalvoti. (ta prasme tos pacios spalvos tik atspalviai skyresi)

Sveikutės,
Aš kol kas viena koja ir akim su jumis
Kitą savaitę jau nusimato rimtesnių darbų pradžia, nes atsiras laisvesnio laiko...
Norėjau paklaust kada jūs dovanojat jauniesiems tas išgraviruotas taures?? Jie jau šventės metu iš jų geria??
Aš kol kas viena koja ir akim su jumis

Norėjau paklaust kada jūs dovanojat jauniesiems tas išgraviruotas taures?? Jie jau šventės metu iš jų geria??