QUOTE(wesika @ 2011 06 21, 08:13)
as jau irgi ruosiuosi po truputuka, issirinkau suknyte, vis skaitau svociuciu temas ir renku idejas, kai jau pradesiu savo darbelius, parodysiu.
Nu va, mano manymu, pusė darbo jau padaryta

Nes man išsirinkti suknelę buvo pats sunkiausias darbas
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 21, 09:06)
niu va ir dar kazkas savo graziu darbeliu parode

o as ir galvojau kaip tuos triusikelius padaryti bet apsisprendziau nieko nedovanoti poroms...
pasigirsiu vakar nusipirkau suknele antrai dienai. galvojau niekada neissirinksiu nes ne bet kur ilendu o dabartines merginos tai grynos smilgeles
Na ką jau čia, kur tas grožis?

Atgrubnagė tikra, kreivai išsikirpau detales ir dar nufotkinau tragiškai

Nuotrauka per didelė buvo, apkarpiau, bet nesumažinau, tai kokybė išvis katastrofiška
Niu va, pamažu pamažu
Mission Imposile su suknelėm sprendžiasi. Man tai isterija dėl tų rūbų buvo, tai nuotaka šiaip ne taip nuramino. Jau buvau prigąsdinusi, kad su džinsais eisiu
O apie pamerges tai tikrai patyliu

Na, bet guodžiuosi ta mintim, kad joms atkeršys jų vaikai
QUOTE(youste @ 2011 06 21, 10:03)
Dėl smėlio kažkuri klausėt - aš smėlį persijojau, perploviau su vandeniu, išrinkau dar šiukšlytes, jei buvo, tada išdžiovinau (per karščius labai greitai išdžiuvo), tada supyliau visą guašo buteliuką, vėl išdžiuvo - ir gavosi puikiausias sausas spalvotas smėliukas

Kai dažiau antrą spalvą, nebelaukiau, kol smėlis išdžius, šlapią dažiau - bet džiūsta ilgiau - gal kad oras atvėso - šiandien žiūrėjau, tai jau beveik išdžiuvęs - ryt pilsiu į paruoštą buteliuką, papuošiu ir tada jau bus galima pasirodyti čia.
Oje, o aš sugalvojau perplaut tik tada, kai jis jau buvo nudažytas

O aš tai terliojausi taip - įsipilu į guašo buteliuką vandens ir tada plaku su teptuku, kol atsibosta. Užpilu ant smėlio ir vėl kartoju - pilu vandens ir plaku. Paskui smėlį išmaišiau ir dabar stovi jis man, džiūsta

Bijau, kad išdžiūvus ta geltona netaptų purvina labai, smėlio juk neploviau

Užtai nuo rankų tas geltonumas nenusiplauna:D Stalą šiaip ne taip nušveičiau.
O kokius buteliukus naudoji? Patogiausia, aišku, puslitriukai, nu bet per vestuves juk nepilsi iš
Kėdainių kečupo sloiko
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 21, 12:09)
As is Alvito prie Vilkaviskio, nutekejau i ten.
o per mano vestuves jaunajai sueina 25 metai, tai mes 25 rozes dovanosim ir akvariuma taure su auksine zuvyte, kad jos norus pildytu.
Papildyta:
zinau kaip sunku ruba issirinkt kai nesi liekna, as ir sukne antrai dienai preita savaite nusipirkau, vargau bazeje visa diena, o dar reikejo smulkmenas susipirkt. praleidau bazeje pusantros dienos, bet jau beveik viska turiu.
Mano tėvas gyvena netoli Alvito
Nu su ta auksine žuvele tai super sugalvota
Oi, kaip pažįstami vargeliai su drabužiais ir jų išsirinkimu
Papildyta:
QUOTE(aistute87 @ 2011 06 21, 12:44)
Sveikos,
Ir as noreciau prisijungti i Jusu gretas, nes esame pakviesti liepos 23 diena liudininkais seses vestuvese. Kiek daug pas Jus ivairiu ideju. Reikia jau ir man kibti rimtai i darbus, nes jau dabar pradedu jaudintis, kad viskas gerai pavyktu

. Tikiuosi priimsit i savo saunu bureli
Sveika, tai žinoma, kad priimsim

Ar man tik taip atrodo, ar liepos 23
jama visus rekordus

.
QUOTE(lauricka @ 2011 06 21, 12:48)
apspangus nuo graziu dalykeliu jau ir suskaityt teksto nesugebejau... skaitai - nusliukinus i lauka prisisiojau smelio....
nu galvoju, buna po gero apsipirkimo
O čia tai geras

Ir kaip aš anksčiau apie tai nepagalvojau - nebūtų reikėję dažyt
QUOTE(Ginju @ 2011 06 21, 13:09)
Mielos svočiusės, vis seku temukę, bet neprisiruošiu pasisakyt

Nežinau ar visos matėt, bet nuo šiandien Maximose 30proc. nuolaida vynams, tame tarpe ir putajančiam, tad besiruošiančioms vestuvėms tikrai galima sutaupyti
Ačiū už info, būtinai pasinaudosim