Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

QUOTE(jurgita... @ 2011 06 21, 11:31)
Išsakykit savo nuomonę, kaip jums atrodo ar būtinas yra butelis prie svočios karvojaus, man kažkaip sugadina ir vaizdą ir skonį... Ir dar -jūs labaiu už tortą ar už šimtalapį?
Ir dar jei vestuvių dieną jaunikio teta švenčia 50-metį tai ar reiktų tai paminėti, įteikti gėlių ar pan., nes ji dėl vestuvių atkėlė savo šventę.
Ačiū smile.gif

mano karvojus buvo su buteliu, butelį dekoravausi pati rožėmis, tortas buvo su baltas apteptas bezė ir puoštas ruzavomis rožėmis, atrodė labai graziai

O dėl tetos jeigu ją pagerbsite ir įteiksite puiokštę ji bus devintam dangui
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 06 21, 14:20)
O dėl tetos jeigu ją pagerbsite ir įteiksite puiokštę ji bus devintam dangui

drinks_cheers.gif

as torta uzsisakiau paprasta (napoleona tik puostas jis tokiais kaip plikytos teslos papuosimais) dzin man jis tinka ar ne ir nedesiu jokio butelio blush2.gif ax.gif svarbu tortas ir skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 06 21, 12:31)
Išsakykit savo nuomonę, kaip jums atrodo ar būtinas yra butelis prie svočios karvojaus, man kažkaip sugadina ir vaizdą ir skonį... Ir dar -jūs labaiu už tortą ar už šimtalapį?
Ir dar jei vestuvių dieną jaunikio teta švenčia 50-metį tai ar reiktų tai paminėti, įteikti gėlių ar pan., nes ji dėl vestuvių atkėlė savo šventę.
Ačiū smile.gif

del svocios torto as irgi dar neapsisprendus.. tradicini karvoju, simtalapi? gal labai nesureiksminsiu, kai uzsakinesiu ziuresiu smile.gif

o pasveikinti jubiliata , tai krai grazi mintis, visi megsta demesi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as noreciau prisijungti i Jusu gretas, nes esame pakviesti liepos 23 diena liudininkais seses vestuvese. Kiek daug pas Jus ivairiu ideju. Reikia jau ir man kibti rimtai i darbus, nes jau dabar pradedu jaudintis, kad viskas gerai pavyktu doh.gif . Tikiuosi priimsit i savo saunu bureli smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 21, 01:11)
nusliūkinus į lauką prisisijojau

apspangus nuo graziu dalykeliu jau ir suskaityt teksto nesugebejau... skaitai - nusliukinus i lauka prisisiojau smelio.... lotuliukas.gif
nu galvoju, buna po gero apsipirkimo lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 21, 13:39)
drinks_cheers.gif

as torta uzsisakiau paprasta (napoleona

ir apie napoleona galvojau, turiu konditere kuri nuostabiai si torta kepa, tik vat man ant jo kazkaip papuosimai nelabai gera (nezinau ir pati kodel g.gif ), bet gelemis, ne pernelyg zaismingai, manau, tiktu
Atsakyti
Mielos svočiusės, vis seku temukę, bet neprisiruošiu pasisakyt smile.gif
Nežinau ar visos matėt, bet nuo šiandien Maximose 30proc. nuolaida vynams, tame tarpe ir putajančiam, tad besiruošiančioms vestuvėms tikrai galima sutaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2011 06 21, 08:13)
as jau irgi ruosiuosi po truputuka, issirinkau suknyte, vis skaitau svociuciu temas ir renku idejas, kai jau pradesiu savo darbelius, parodysiu.

Nu va, mano manymu, pusė darbo jau padaryta thumbup.gif Nes man išsirinkti suknelę buvo pats sunkiausias darbas biggrin.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 21, 09:06)
niu va ir dar kazkas savo graziu darbeliu parode  thumbup.gif  wub.gif  o as ir galvojau kaip tuos triusikelius padaryti bet apsisprendziau nieko nedovanoti poroms...

pasigirsiu vakar nusipirkau suknele antrai dienai. galvojau niekada neissirinksiu nes ne bet kur ilendu o dabartines merginos tai grynos smilgeles doh.gif

Na ką jau čia, kur tas grožis? blush2.gif Atgrubnagė tikra, kreivai išsikirpau detales ir dar nufotkinau tragiškai doh.gif Nuotrauka per didelė buvo, apkarpiau, bet nesumažinau, tai kokybė išvis katastrofiška doh.gif
Niu va, pamažu pamažu Mission Imposile su suknelėm sprendžiasi. Man tai isterija dėl tų rūbų buvo, tai nuotaka šiaip ne taip nuramino. Jau buvau prigąsdinusi, kad su džinsais eisiu lotuliukas.gif
O apie pamerges tai tikrai patyliu doh.gif Na, bet guodžiuosi ta mintim, kad joms atkeršys jų vaikai lotuliukas.gif

QUOTE(youste @ 2011 06 21, 10:03)
Dėl smėlio kažkuri klausėt - aš smėlį persijojau, perploviau su vandeniu, išrinkau dar šiukšlytes, jei buvo, tada išdžiovinau (per karščius labai greitai išdžiuvo), tada supyliau visą guašo buteliuką, vėl išdžiuvo - ir gavosi puikiausias sausas spalvotas smėliukas thumbup.gif Kai dažiau antrą spalvą, nebelaukiau, kol smėlis išdžius, šlapią dažiau - bet džiūsta ilgiau - gal kad oras atvėso - šiandien žiūrėjau, tai jau beveik išdžiuvęs - ryt pilsiu į paruoštą buteliuką, papuošiu ir tada jau bus galima pasirodyti čia.

Oje, o aš sugalvojau perplaut tik tada, kai jis jau buvo nudažytas doh.gif O aš tai terliojausi taip - įsipilu į guašo buteliuką vandens ir tada plaku su teptuku, kol atsibosta. Užpilu ant smėlio ir vėl kartoju - pilu vandens ir plaku. Paskui smėlį išmaišiau ir dabar stovi jis man, džiūsta cool.gif Bijau, kad išdžiūvus ta geltona netaptų purvina labai, smėlio juk neploviau doh.gif Užtai nuo rankų tas geltonumas nenusiplauna:D Stalą šiaip ne taip nušveičiau.
O kokius buteliukus naudoji? Patogiausia, aišku, puslitriukai, nu bet per vestuves juk nepilsi iš Kėdainių kečupo sloiko lotuliukas.gif

QUOTE(juratele:) @ 2011 06 21, 12:09)
As is Alvito prie Vilkaviskio, nutekejau i ten.
o per mano vestuves jaunajai sueina 25 metai, tai mes 25 rozes dovanosim ir akvariuma taure su auksine zuvyte, kad jos norus pildytu.
Papildyta:

zinau kaip sunku ruba issirinkt kai nesi liekna, as ir sukne antrai dienai preita savaite nusipirkau, vargau bazeje visa diena, o dar reikejo smulkmenas susipirkt. praleidau bazeje pusantros dienos, bet jau beveik viska turiu.

Mano tėvas gyvena netoli Alvito ax.gif
Nu su ta auksine žuvele tai super sugalvota thumbup.gif
Oi, kaip pažįstami vargeliai su drabužiais ir jų išsirinkimu
console.gif
Papildyta:
QUOTE(aistute87 @ 2011 06 21, 12:44)
Sveikos,

Ir as noreciau prisijungti i Jusu gretas, nes esame pakviesti liepos 23 diena liudininkais seses vestuvese. Kiek daug pas Jus ivairiu ideju. Reikia jau ir man kibti rimtai i darbus, nes jau dabar pradedu jaudintis, kad viskas gerai pavyktu doh.gif . Tikiuosi priimsit i savo saunu bureli smile.gif  4u.gif

Sveika, tai žinoma, kad priimsim 4u.gif Ar man tik taip atrodo, ar liepos 23 jama visus rekordus biggrin.gif .

QUOTE(lauricka @ 2011 06 21, 12:48)
apspangus nuo graziu dalykeliu jau ir suskaityt teksto nesugebejau... skaitai - nusliukinus i lauka prisisiojau smelio....  lotuliukas.gif
nu galvoju, buna po gero apsipirkimo  lotuliukas.gif

O čia tai geras biggrin.gif Ir kaip aš anksčiau apie tai nepagalvojau - nebūtų reikėję dažyt lotuliukas.gif

QUOTE(Ginju @ 2011 06 21, 13:09)
Mielos svočiusės, vis seku temukę, bet neprisiruošiu pasisakyt smile.gif
Nežinau ar visos matėt, bet nuo šiandien Maximose 30proc. nuolaida vynams, tame tarpe ir putajančiam, tad besiruošiančioms vestuvėms tikrai galima sutaupyti smile.gif

Ačiū už info, būtinai pasinaudosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 21, 14:17)
Nu va, mano manymu, pusė darbo jau padaryta thumbup.gif Nes man išsirinkti suknelę Sveika, tai žinoma, kad priimsim 4u.gif  Ar man tik taip atrodo, ar liepos 23 jama visus rekordus biggrin.gif .

Pastebejau, kad liepos 23 labai populiari. O kaip Jus su tortais darote tuos karavojus uzsakinejat ar siaip torciuka g.gif ? Nes as pavyzdziui uzsisakiau toki torta kaip pinigu maisas visai idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 06 21, 11:31)
Ačiū smile.gif

jei pasveikintumet, manau, tikrai maloniai nustebintumet jubiliate.
as buteliui pasiuvau vestuvine suknele, o kaip nuotaka be jaunikio, antrajam buteliui siusiu smokinga
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 21, 15:17)
Na ką jau čia, kur tas grožis? blush2.gif Atgrubnagė tikra, kreivai išsikirpau detales ir dar nufotkinau tragiškai doh.gif Nuotrauka per didelė buvo, apkarpiau, bet nesumažinau, tai kokybė išvis katastrofiška doh.gif
Sveika, tai žinoma, kad priimsim 4u.gif  Ar man tik taip atrodo, ar liepos 23 jama visus rekordus biggrin.gif .

nu nereikia nuvertint saves negalvokit kad ir man viskas pavyksta as gi negraziu darbeliu nerodau blush2.gif lotuliukas.gif
liepos 23 jama jama tuos rekordus drinks_cheers.gif bus ispudziu po 23 tai oj oj oj spesim skaityt unsure.gif tikiuosi kad visi bus thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes. as vis cia landau, kad i rnesvociausiu, bet ideju reikia po menesio,
gal kas esate susidurusios su tokia situacija,
1. jaunikis pas jaunaja vyks is savo namu, tai gal kokiu ideju turit islydejimui? islydes seima-tevai, seses...
2. kokiu zinot uzduociu per jaunuju sutikima, busimu vaiku skaiciui issiaiskinti (be lekstes dauzymo, tiltelio to vadinamo), kazka idomesnio, ne taip nuvalkioto g.gif g.gif

vakar radau keleta ideju sutikimui jaunuju, gal kam pravers kas nemate:
http://www.youtube.c...h?v=zLuPwJAr60s
mes naudosim is cia keleta dalykeliu, retesniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, prisijungiu ir aš prie gausaus svočių rato. Vestuvės liepos 9 dieną.
Atsakyti