Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Nu bet jus pagalvokit kas darosi ant sio svieto.Atsimenat gal, kai rasiau, jog draudimo agenturoje uz 4 savaites draudimo man priskaiciavo 360 svaru ,as atsisakiau tiek moketi , bet kadangi nesupratau kaip pildyti internetu formas, siandien nuejau i ta pacia agentura, jie mane is karto atpazino, prisedau ir sakau -internete radau daug pigesni draudima ,bet kadangi nemoku pildyti formu sugryzau pas jus .
Tai jie man zinot kiek apskaiciavo si karta uz draudima...61 svara uz ta pati laikotarpi .Nesupratau ,likau pasimetus .Nuo 360 iki 60 svaru ...Ot iesko durneliu ...
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 06 14, 23:26)
idedu savo naują darbą

na ir ką čia bepridursi? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2011 06 15, 14:51)
dita0506 - labai labai  wub.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Ziit, nerealus dedukas thumbup.gif wub.gif

Dita, labai grazu wub.gif . Man mistika tas esdinimas doh.gif

Burbanti, geras doh.gif Pasirodo kaip visur reikia deretis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 birželio 2011 - 20:44
ziit, bet koks nemažas tavo berniukas bigsmile.gif, kokio jis dydžio?
dita0506, labai šauniai atrodo susiuvimas ir išėsdinimas thumbup.gif
burbanti, ačiū už temelę 4u.gif
Atsakyti
didokas 7.5x10cm mirksiukas.gif molis gi pigus (mano) tai leidziu sau pakaifuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 06 15, 22:32)
didokas 7.5x10cm mirksiukas.gif molis gi pigus (mano) tai leidziu sau pakaifuoti biggrin.gif

Oho, turėtų būti saldokas berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Jezau ,jezau , ir vel su problemomis ateinu.
Patarkit jus man kaip ir ka rasyti lankytoju knygoje .Kelinta jau diena ieskau info internete ir nerandu.
Kaip ten sukurpti koki sakini ,kad irasytu jie savo pastebejimus ir ispudzius biggrin.gif juokingai nuskambejo tas 'ispudzius' biggrin.gif ?

Ar uztektu tokio parasymo:I would be delighted if you had the time to leave a comment what you think of my exhibition

Ziit ,ar taisiklingai parasiau angliskai sakini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 birželio 2011 - 12:50
man atrodo teisingai. pabandysiu dar paieskoti internete
as gal pakeisciau "think of my exhibition" i 'think about my exhibition" kazkodel of man skamba negatyviai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 16 birželio 2011 - 17:17
QUOTE(naca @ 2011 06 15, 21:43)
Ziit, nerealus dedukas  thumbup.gif  wub.gif

Dita, labai grazu  wub.gif . Man mistika tas esdinimas doh.gif
Burbanti, geras  doh.gif  Pasirodo kaip visur reikia deretis  doh.gif

ačiū merginos
Naca ėsdinti nėra taip sudetinga, tik visada reikia stebėti procecą
Atsakyti
Įkišiu ir aš savo trigrąšį blush2.gif - "I would be delighted if you would take some time and leave a comment about my exhibition"
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2011 06 16, 23:59)
Įkišiu ir aš savo trigrąšį  blush2.gif  - "I would be delighted if you would take some time and leave a comment about my exhibition"

man irgi tas variantas labiau patinka, "minkstesnis" lotuliukas.gif
Moliuskas, as tik dabar atkreipiau demesi i dar viena eilute vaiku sarase biggrin.gif paveluotai aisku, bet sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 17 birželio 2011 - 07:02