Ar visisškai galima pasitikėti Nidos nuomotojais? Ar niekada dar jūsų neapgavo? Radau pasiūlymą skelbikas.lt. Niekur kitur nesiskelbia, jokios info nei foto nėra. Paskambinau, kaip tik mano pageidaujamoms dienoms laisva..Net nusiderėjau stipriai. Prašo avanso..Nežinau, ar galima pasitikėti..
QUOTE(deltadu @ 2011 08 05, 15:05)
Ar visisškai galima pasitikėti Nidos nuomotojais? Ar niekada dar jūsų neapgavo? Radau pasiūlymą skelbikas.lt. Niekur kitur nesiskelbia, jokios info nei foto nėra. Paskambinau, kaip tik mano pageidaujamoms dienoms laisva..Net nusiderėjau stipriai. Prašo avanso..Nežinau, ar galima pasitikėti..
Visada visko pasitaiko, bet siaip neteko girdeti nusiskundimu kad kas apgautu
QUOTE(deltadu @ 2011 08 05, 16:05)
o as girdejau ir vos pati nepapuoliau pernai
kaip duos pavarde su vardu avansui pagooglinkit, zmones greit priraso skundu jei tik apgauna, as irgi per google radau taip
gal kas susidure kaip su zvejyba nidoj, preiloj ar reikia kokiu leidimu, jei reikia kur isigyti, kokia ju kaina?
QUOTE(flight @ 2011 08 07, 14:26)
Tiesa, rimtas minusas Neringai - šįmet ten įsisuko dviračių vagys Kažkaip, anksčiau būdavo taip saugu šiuo požiūriu..
mums pernai nuo masinos du dviracius (surakintus dar ir tarpusavyje) nupjove. Ne Nidoje, bet irgi kurortiniame miestelyje. Gerai, kad drausti buvo, bent nuostoliu nepatyrem. Siemet prie PC palikto dviracio spyna irgi nubruzinta iki metalo radau, gal tikejosi, kad ten tik ta gumine slangute ir tera. Tikrai reikia saugot
Man vis tiek Nida gražu, unikalu ir visai man ten nereikia kažkokių nemokamų naktinių klubų, nes triukšmo ir namie turiu pakankamai.
[/quote]
Man taip pat,atskiras Lietuvos kampelis,su savo nuostabiu groziu
Važiuoti žadam savaitgalį į Nidą..Išsinuomojom butą už nesvietišką kainą.. Kad tik oras būtų geras. Įtariu, per tokias šventes tai Nidoj žmonių bus daug.
Mes jau Nidoje. Gyvenam centre, pusantro kambario butuke su virtuvėle už 150 lt/para. Jei kam norėsis komentarų apie butuką, klauskit. Daugiau mano įspūdžių yra temoje "Smiltynė-Nida, dviračių takas".
Pirmoji dienos pusė buvo saulėta graži, lipom į Parnidžo kopą, dabar baigia lynoti, išgeriu kavą ir už pusvalandžio trauksim prie jūros, vakare plauksim laivu palydėti saulės. Veikti kol kas yra ką.
Kas dėl poilsiautojų - jų daug; pastebėjom nemažai užsieniečių šeimų su vaikais. Čia gera, atsigauna dūšia
Pirmoji dienos pusė buvo saulėta graži, lipom į Parnidžo kopą, dabar baigia lynoti, išgeriu kavą ir už pusvalandžio trauksim prie jūros, vakare plauksim laivu palydėti saulės. Veikti kol kas yra ką.
Kas dėl poilsiautojų - jų daug; pastebėjom nemažai užsieniečių šeimų su vaikais. Čia gera, atsigauna dūšia
Sakykite, kur yra ši vieta Nidoje?
QUOTE(deltadu @ 2011 08 09, 21:02)
Kartais tai ne soninis ejimas (uzlipus laiptais nuo mariu puses, paejus takuciu, sukantis kairen) i Parnidzio kopa?
Vietines tikrai zinos, kur
Sakykite, kur yra ši vieta Nidoje?
Man tai panašu į Mirusias kopas Bet jos ne Nidoje...
o cia tikrai Nidoje? man labai panasu i Pilkasias ar tai Mirusias kopas . Jos yra kazkur ties Pervalka.Nuo ju atsiveria nuostabus vaizdas i marias