Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

Ar visisškai galima pasitikėti Nidos nuomotojais? Ar niekada dar jūsų neapgavo? Radau pasiūlymą skelbikas.lt. Niekur kitur nesiskelbia, jokios info nei foto nėra. Paskambinau, kaip tik mano pageidaujamoms dienoms laisva..Net nusiderėjau stipriai. Prašo avanso..Nežinau, ar galima pasitikėti..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 05 rugpjūčio 2011 - 15:11
QUOTE(deltadu @ 2011 08 05, 15:05)
Ar visisškai galima pasitikėti Nidos nuomotojais? Ar niekada dar jūsų neapgavo? Radau pasiūlymą skelbikas.lt.  Niekur kitur nesiskelbia, jokios info nei foto nėra. Paskambinau, kaip tik mano pageidaujamoms dienoms laisva..Net nusiderėjau stipriai. Prašo avanso..Nežinau, ar galima pasitikėti..sad.gif

Visada visko pasitaiko, bet siaip neteko girdeti nusiskundimu kad kas apgautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 05, 16:05)
Ar visisškai galima pasitikėti Nidos nuomotojais? Ar niekada dar jūsų neapgavo? Radau pasiūlymą skelbikas.lt.  Niekur kitur nesiskelbia, jokios info nei foto nėra. Paskambinau, kaip tik mano pageidaujamoms dienoms laisva..Net nusiderėjau stipriai. Prašo avanso..Nežinau, ar galima pasitikėti..sad.gif

o as girdejau ir vos pati nepapuoliau pernai
kaip duos pavarde su vardu avansui pagooglinkit, zmones greit priraso skundu jei tik apgauna, as irgi per google radau taip doh.gif
Atsakyti
gal kas susidure kaip su zvejyba nidoj, preiloj ar reikia kokiu leidimu, jei reikia kur isigyti, kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 08 07, 14:26)
Tiesa, rimtas minusas Neringai - šįmet ten įsisuko dviračių vagys sad.gif Kažkaip, anksčiau būdavo taip saugu šiuo požiūriu..

mums pernai nuo masinos du dviracius (surakintus dar ir tarpusavyje) nupjove. Ne Nidoje, bet irgi kurortiniame miestelyje. Gerai, kad drausti buvo, bent nuostoliu nepatyrem. Siemet prie PC palikto dviracio spyna irgi nubruzinta iki metalo radau, gal tikejosi, kad ten tik ta gumine slangute ir tera. Tikrai reikia saugot unsure.gif
Atsakyti

Man vis tiek Nida gražu, unikalu ir visai man ten nereikia kažkokių nemokamų naktinių klubų, nes triukšmo ir namie turiu pakankamai.
[/quote]

Man taip pat,atskiras Lietuvos kampelis,su savo nuostabiu groziu rolleyes.gif
Atsakyti
Važiuoti žadam savaitgalį į Nidą..Išsinuomojom butą už nesvietišką kainą.. lotuliukas.gif Kad tik oras būtų geras. Įtariu, per tokias šventes tai Nidoj žmonių bus daug. verysad.gif
Atsakyti
Mes jau Nidoje. Gyvenam centre, pusantro kambario butuke su virtuvėle už 150 lt/para. Jei kam norėsis komentarų apie butuką, klauskit. Daugiau mano įspūdžių yra temoje "Smiltynė-Nida, dviračių takas". wink.gif
Pirmoji dienos pusė buvo saulėta graži, lipom į Parnidžo kopą, dabar baigia lynoti, išgeriu kavą ir už pusvalandžio trauksim prie jūros, vakare plauksim laivu palydėti saulės. Veikti kol kas yra ką.

Kas dėl poilsiautojų - jų daug; pastebėjom nemažai užsieniečių šeimų su vaikais. Čia gera, atsigauna dūšia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugpjūčio 2011 - 15:12
Sakykite, kur yra ši vieta Nidoje?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 09, 21:02)

Kartais tai ne soninis ejimas (uzlipus laiptais nuo mariu puses, paejus takuciu, sukantis kairen) i Parnidzio kopa? g.gif

Vietines tikrai zinos, kur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 09 rugpjūčio 2011 - 20:52

Man tai panašu į Mirusias kopas g.gif Bet jos ne Nidoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugpjūčio 2011 - 20:55

user posted image

o cia tikrai Nidoje? man labai panasu i Pilkasias ar tai Mirusias kopas . Jos yra kazkur ties Pervalka.Nuo ju atsiveria nuostabus vaizdas i marias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 09 rugpjūčio 2011 - 20:59