Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

QUOTE(lili* @ 2011 07 18, 18:12)
Sveikos Nidos mylėtojos  4u.gif

Sakykit kokius mokesčius tenka susimokėti įvažiuojant į Nidą? ir koks jų dydis lengvajam automobiliui?  blush2.gif

Na suprantama, kad už keltą teks susimokėti, paskui dar radau, kad vietinė rinkliava už įvažiavimą 20lt ? Ar dar kažką reikėtų žinoti? Nes Nidoj paskutinį kartą buvau su eskursija. Patiems važiuoti neteko  blush2.gif

Ačiū, jei kas atsakysit  4u.gif

Vakar kaip tik grįžom iš Nidos, tai už keltą (du suaugę) mokėjom 43 su centais berods ir tas ekologinis mokestis 20 litų - viskas wink.gif
Atsakyti
Važiuosim atostogaut prie jūros ir nusprendėm vieną dieną paskirti Nidai. Kaip suprantu keltis per marias su automobiliu kainuos apie 60 Lt, o kaip pačioje Nidoje su parkavimu? Ar labai brangu? Kur būtų skaniausia ir ne per brangiausia papietauti? Ką pasiūlytumėte pamatyti? Ačiū, jei atsakysit, Nidoj buvom prieš 15 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 21, 18:21)
Važiuosim atostogaut prie jūros ir nusprendėm vieną dieną paskirti Nidai. Kaip suprantu keltis per marias su automobiliu kainuos apie 60 Lt, o kaip pačioje Nidoje su parkavimu? Ar labai brangu? Kur būtų skaniausia ir ne per brangiausia papietauti? Ką pasiūlytumėte pamatyti? Ačiū, jei atsakysit, Nidoj buvom prieš 15 metų  doh.gif

Keltas kainuos 40 Lt + 2.90 zmogui, dar 20 ekologija. Su parkavimu sunkus atvejis, nes jau dabar aiksteles sausakimsos, nors ir mokamos doh.gif Valgyti skaniai ir salyginai nebrangiai galima Kursyje arba Senam zvejy thumbup.gif O del lankytinu vietu, tai kiekvienam skirtingai patinka, bent jau as siulyciau saules laikrodi, Nidos senamiesti ir pasivaiksciojima pakrante 4u.gif Vaziuojant dar galima sustoti prie mirusiuju kopu bei Juodkranteje Raganu kalne 4u.gif Tiesa, Smiltyneje yra juru muziejus, tik gaila kad delfinariumas laikinai del remonto uzdarytas ax.gif Kogero tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nefarma @ 2011 07 21, 19:35)
Keltas kainuos 40 Lt + 2.90 zmogui, dar 20 ekologija. Su parkavimu sunkus atvejis, nes jau dabar aiksteles sausakimsos, nors ir mokamos  doh.gif  Valgyti skaniai ir salyginai nebrangiai galima Kursyje arba Senam zvejy  thumbup.gif O del lankytinu vietu, tai kiekvienam skirtingai patinka, bent jau as siulyciau saules laikrodi, Nidos senamiesti ir pasivaiksciojima pakrante  4u.gif  Vaziuojant dar galima sustoti prie mirusiuju kopu bei Juodkranteje Raganu kalne  4u.gif Tiesa, Smiltyneje yra juru muziejus, tik gaila kad delfinariumas laikinai del remonto uzdarytas  ax.gif  Kogero tiek  mirksiukas.gif

Delfinariume buvom prieš porą metų , tik iki Nidos nenusigavom.
Labai ačiū 4u.gif Pasinaudosim jūsų pasiūlymais, veiklos užteks visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nefarma @ 2011 07 21, 19:35)
Keltas kainuos 40 Lt + 2.90 zmogui, dar 20 ekologija. Su parkavimu sunkus atvejis, nes jau dabar aiksteles sausakimsos, nors ir mokamos  doh.gif  Valgyti skaniai ir salyginai nebrangiai galima Kursyje arba Senam zvejy  thumbup.gif O del lankytinu vietu, tai kiekvienam skirtingai patinka, bent jau as siulyciau saules laikrodi, Nidos senamiesti ir pasivaiksciojima pakrante  4u.gif  Vaziuojant dar galima sustoti prie mirusiuju kopu bei Juodkranteje Raganu kalne  4u.gif Tiesa, Smiltyneje yra juru muziejus, tik gaila kad delfinariumas laikinai del remonto uzdarytas  ax.gif  Kogero tiek  mirksiukas.gif

o Kursis tai čia tas prie maximos?

Aš kai ten praeinu, tai toks vaizdas, kad Palangos kontingentas susirinkęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 07 22, 09:23)
o Kursis tai čia tas prie maximos?

Aš kai ten praeinu, tai toks vaizdas, kad Palangos kontingentas susirinkęs  doh.gif

Taip, tas smile.gif Man asmeniskai dzin koks ten kontingentas, svarbu skaniai ir palygint nebrangiai maitina ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o per jūros šventę yra šansų persikelt į Nidą, ar būna antplūdis ir prie kelto? cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kuri nors is jusu ilsejotes cia? CIA
arba cia Nidos rojus, ar cia
O gal galetumete pasidalinti savo patirtimi, ten kur jums patiko? Vaziuojame dviese,ieskome visu patogumu(dusas,WC,virtuvele).Kainos riba 170Lt.Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Praeitą savaitę ilsėjaus Nidoje, saule mėgavomės 2 pusdienius, bet šiaip man vistiek ten faina pabūt, rytais pabėgėt iki pajūrio, mėgautis miestelio, kopų kraštovaizdžiu... Man tai miela wub.gif Gyvenom poilsio namuose Rasytė, Nidos centre, patogi vieta, nes iki Maximos ir kopų netoli, tik ten bendri patogumai, virtuvėlė irgi, bet šiaip visai tvarkingas bendrabutis. Kainos mažesnės nei kitur, tai jei norij sutaupyt, bandykit ten - kai buvau vis būdavo laisvų kambarių. Mes už 5-vietį mokėjom 155 lt.
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2011 06 14, 16:02)
cia Nidos kulturos ir turizmo INFO centro numeriukai +370 469 52827,
                                                                            +370 469 52347.

Visada pagelbsti paskutines minutes uzsisakymams  ax.gif  smile.gif

informacija neteisinga, nidos infornacijos centro numeris yra +370 469 52345
man jau atsibodo, kad skambina man i namus ir klausineja kur nuomuotis butus biggrin.gif
Atsakyti
Kas cia minejo, kad Nidoj viskas uzimta ir reikejo is anksto apie tai galvot, bet ne paskutine minute? bigsmile.gif
Anaiptol. Radom be jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 03 rugpjūčio 2011 - 20:28
Vienintelis dalykas, ko važiuoju į Nidą-būti. Būti tyloje, kurios jau daugiau niekur kitur neaptiksi (padarykim eksperimentą, paieškokim tylos savo gyvenamoj vietoj...Jei rasite, praneškite, būsiu dėkinga...)
Labai patinka vėlus ruduo, kai nesutinki nė vieno žmogaus, kai eini, kur akys veda, kojos neša.
Nesuprantu, kokia prasmė visiškai tokį pat triukšmingą, kupiną aštrių pojūčių ir įspūdžių buvimą, koks ištisus metus yra žemyne, patirti čia, Nidoje.
Jokiu būdu nesistebiu, nekritikuoju ir nemenkinu atostogų tokių, kokių kiekvienas norime.
Tačiau buvo klausimas, ką veikti, tai ir atsakiau...wink.gif
Šiaip-labai daug metų Neringoje atostogauta, buriuota, beveik visose regatose dalyvauta, išplaukiota viskas skersai-išilgai, čia-patys geriausi prisiminimai ir vaikams. Bet nieko nėra geresnio už tą unikalią kopų erdvę, ramybę ir tylą...
Rašau ir net saldu darosi...wink.gif
Dar yra neįgyvendintų svajonių...Žiema Nidoje, pavasaris Nidoje...Vasara traukia mažiausiai...Kiekvienam-savo... wink.gifsmile.giftongue.gif
Sakot, muziejų mažai, atrakcijų...
Tylos muziejus čia... mirksiukas.gif Vėjo, saulės, vandens kuriami paveikslai...
Danguj, pakrantėse, kopose. Kasdien kita ekspozicija...Ir pakrautos savosios baterijos visiems metams, o gal net ir keleriems...
Atsakyti