o as siandien radau superiniu uz 130-150 asiku siai savaitei ir iki 11 liepos, ir ne vienai nakciai jei nuomojiesi,Jei kam idomu rasykit parasysiu kur ieskot:)
tai va, kad niseina tai kompanijai vaziuot, tai reikia vaziuot salia draugu, jie nuomojasi kambari, o reikia kito.
pernai buta 6 vieti buvom rade uz 160
QUOTE(vile999 @ 2011 07 04, 20:40)
kambarys paprastas, butu lova tik , dusas su wc atskirai
Na kaip uz toki tai kaina tada tikrai aukstoka
Laba diena, gal galite patarti kur Nidoje apsistoti dviems, vyresnio amziaus zmonems. Kad grazu ir tvarkinga butu, taip pat netriuksminga. Ka patartumete?
QUOTE(D&R @ 2011 07 06, 14:24)
Laba diena, gal galite patarti kur Nidoje apsistoti dviems, vyresnio amziaus zmonems. Kad grazu ir tvarkinga butu, taip pat netriuksminga. Ka patartumete?
Kai ieškojau panašaus varianto tėvams, man užkliuvo šis, atrodo nerealiai, bet kainos irgi ne kiekvienam :
http://www.kopos.lt/N048/lt.php
QUOTE(flight @ 2011 07 06, 15:42)
Kai ieškojau panašaus varianto tėvams, man užkliuvo šis, atrodo nerealiai, bet kainos irgi ne kiekvienam :
truputi per brangu, as ziurineju kazkur apie 300 para jei maziau super tik kad rasti eina sunkiai, nes visi tokie senoviski ir netvarkingi atrodo... O manau foto tai geriausios sudetos, tai nuvykus ir infarkta gali gauti
Dėl foto tai bet kokios į šią svetainę nepatenka, realybę atitinka.
Patarčiau ieškoti, naudojantis šios svetainės paieška, galima filtruoti pagal pageidaujamus kriterijus, tereikia pažymėti, kad ieškoma ne google, o svetainės ribose. Yra puikių variantų, tačiau reikia padirbėti (įvertinti kriterijų atitikimą ir užimtumo kalendorių atžymas).
Patarčiau ieškoti, naudojantis šios svetainės paieška, galima filtruoti pagal pageidaujamus kriterijus, tereikia pažymėti, kad ieškoma ne google, o svetainės ribose. Yra puikių variantų, tačiau reikia padirbėti (įvertinti kriterijų atitikimą ir užimtumo kalendorių atžymas).
QUOTE(D&R @ 2011 07 06, 16:00)
truputi per brangu, as ziurineju kazkur apie 300 para jei maziau super tik kad rasti eina sunkiai, nes visi tokie senoviski ir netvarkingi atrodo... O manau foto tai geriausios sudetos, tai nuvykus ir infarkta gali gauti
Aha, man tai net ne truputį per brangu;)
Man dar patiko Karalienė Luizė, čia Pervalkoje, ant pat marių kranto, gražūs kambariai, yra sauna, baseinas..
QUOTE(flight @ 2011 07 06, 17:08)
Aha, man tai net ne truputį per brangu;)
Man dar patiko Karalienė Luizė, čia Pervalkoje, ant pat marių kranto, gražūs kambariai, yra sauna, baseinas..
Ka tik pavarciau, nezinau, bet man kaip Pervalkoje,tai irgi brangoka as eiskau Nidoje, kad ir kavines ir kad parduotuves butu salia ,
O tu jau radai ar dar paieskose?
QUOTE(D&R @ 2011 07 06, 16:00)
nu jau iki 300 kiek nori ir kokiu nori galima rast, va tik del uzzimtumo cia kitas reikalas
paziurekit www.raktaspoislsiui.lt, gal dar ten kazkas like laisvo, nes ten ir vieta liuks ir irengta neblogai
QUOTE(vile999 @ 2011 07 06, 21:49)
nu jau iki 300 kiek nori ir kokiu nori galima rast, va tik del uzzimtumo cia kitas reikalas
paziurekit www.raktaspoislsiui.lt, gal dar ten kazkas like laisvo, nes ten ir vieta liuks ir irengta neblogai
na drisciau pasigincyti, kas grazu kainuoja nuo 600 litu . Del www.raktaspoislsiui.lt nezinau man labai pigiai atrodo baldai ant ratuku, tokie baldai ir pigus ir nepatogus ir dar aikstele ten mokama. Daug minusu mano akimis. O kad nauja tai pliusas
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 07 06, 21:16)
Aš ilgai ieškojau ir jau beveik buvau radusi, gan paprastą variantą irgi Pervalkoje, bet netikėtai planai pasikeitė ir dovanos lokacija bus nebe Neringoje
kur pergalvojai?