Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

Ten geras tik restoranas, o gyvenimui nesirinkčiau, labai jau biudžetinis variantas už liukso kainą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 21, 07:11)
biudžetinis variantas už liukso kainą schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai o ka geriau rekomenduotumete?
Atsakyti
Mes 4 asm. pvz. visada nuomojamės butus. Už minėtos Nerijos kainą, kai imami du atskiri kuklučiai bei ankštoki kambariai su minimaliais baldais, tai vietoje jų gali paimti normalų, gerą butą, kuris kainuos žymiai pigiau. Ir visaip skaičiavau, visada labiausiai apsimoka butas.
Atsakyti
na, mes neziurim kaip labiausiai apsimoka ax.gif butai man asmeniskai nepatinka, jau daug geriau viesbutis 4u.gif
Atsakyti
Tai dar yra vilos su apartamentais, tai tarpinis tarp viešbučio ir buto. Mes tai žiūrėjome kas ne tik apsimoka, bet kad ir būtų žymiai daugiau erdvės, geras remontas, visi patogumai ir pan., nes ėmėm mėnesiui, ir taip kasmet.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 21, 15:32)
Tai dar yra vilos su apartamentais, tai tarpinis tarp viešbučio ir buto. Mes tai žiūrėjome kas ne tik apsimoka, bet kad ir būtų žymiai daugiau erdvės, geras remontas, visi patogumai ir pan., nes ėmėm mėnesiui, ir taip kasmet.

Gal kokius rekomenduotumet rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 21, 16:32)

na taip, jei vaziuojat menesiui tai tikrai toks variantas geriausias, mes max savaitei dazniausiai vaziuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2015 04 21, 15:16)
na, mes neziurim kaip labiausiai apsimoka  ax.gif  butai man asmeniskai nepatinka, jau daug geriau viesbutis  4u.gif

Kokie privalumai lyginant su buto nuoma?

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 21, 15:32)

Smaguma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Funkcionierė @ 2015 04 23, 10:54)
Kokie privalumai lyginant su buto nuoma?

na pvz man viešbučio privalumai - valo, keičia rankšluosčius, jų visuomet pakanka, neperkrautas interjeras, todėl mažiau saugotinų daiktų ir pan.
Butus renkuosi iš principo tik dėl kainos.
Atsakyti
O aš renkuosi dėl visko. Ir dėl normalios virtuvės, kad pusryčiams gali valgyti įvairesnį maistą, o ne tik tai ką duoda viešbutyje, tas pats per tą patį. Apskritai jaukesnė aplinka, ženkliai erdvesnė, daugiau laisvės. Butus nuomojamės su tvarkymo paslauga, todėl tvarko kaip priklauso, reguliariai keičia patalynę ir visada pakanka rankšluosčių.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 23, 11:38)
O aš renkuosi dėl visko. Ir dėl normalios virtuvės, kad pusryčiams gali valgyti įvairesnį maistą, o ne tik tai ką duoda viešbutyje, tas pats per tą patį. Apskritai jaukesnė aplinka, ženkliai erdvesnė, daugiau laisvės. Butus nuomojamės su tvarkymo paslauga, todėl tvarko kaip priklauso, reguliariai keičia patalynę ir visada pakanka rankšluosčių.

na man tokių nepasiseka rast
su tvarkymo paslauga aplamai nemačiau, bet matyt kai jūs lyg minėjot, kad mėnesiui imat,
tai kitos ir sąlygos nei savaitei
Atsakyti