Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

Sveikos, gal žinote kaip vadinasi orientacinis dviračiu arba pėsčiųjų maršrutas Nidoje? Kur reikia tam tikrus taškus rasti ir žemėlapyje atsizymeti? Kažkur skaičiau, bet nebepamenu kur ir kaip rasti g.gif Dekui...
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 07 24, 20:39)
Sveikos, gal žinote kaip vadinasi orientacinis dviračiu arba pėsčiųjų maršrutas Nidoje? Kur reikia tam tikrus taškus rasti ir žemėlapyje atsizymeti? Kažkur skaičiau, bet nebepamenu kur ir kaip rasti g.gif  Dekui...

Škoda orientacinis. Kažkaip taip. Tik ne žemėlapyje reikia atsižymėti, o specialioj kortelėj. Turizmo informacijos centre komplektas (žemėlapis ir kortelė) kainuoja 9 lt. Internete apie žaidima parašyta tinklapyje visitneringa.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 08 07, 08:43)

gal ir galima, bet tikrai nesu gyvenime mačiusi kiemuose palapinių  g.gif ir kaip rast tokį kiemą, skambint nuomotojams ir klausinėt ar jie leis pasistatyt savo kieme palapinę? be to pasistačius jų kieme, tai gi naudosimės jų tuoletu, vandeniu, tikrai netikiu, kad tada sutilptume į mano norimą sumą.

Aš mačiau prieš pora savaičių kieme palapinę, tiesa, čia Preiloje, kur nemažai gyventojų turi kiemelius prie pat marių. Palapinės gyventojai mokėjo už vandenį, naudojimąsi virtuve, wc, kokia tai suma, tiksliai nžn.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2014 08 06, 21:24)
Kodėl negalima privačiam kieme statyt palapinę?

Nezinau. Vakar vaikstinedama maciau kelias palapines kiemuose, o vieno namo kieme dziuvo miegmaisiai ir, itariu, isskalbta palapine.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif o mašina iš klp į nida kelti 40lt kaina į abi puses? Dar yra kažkoks mokestys oro už tarša kiek girdėjau ar tai netiesa?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2014 08 11, 00:18)
Sveiki  4u.gif o mašina iš klp į nida kelti 40lt kaina į abi puses? Dar yra kažkoks mokestys oro už tarša kiek girdėjau ar tai netiesa?

yra ir ekologinis mokestis, jis mokamas pavažiavus kelis km nuo kelto, berods 30 Lt
Atsakyti
trumpai :
liepos pabaigoje buvom Nidoje, kempinge su palapine.
2vaikai, 2suauge, palapine ir automobijos = 100Lt parai.
WC pakankamai svarus (ne toi-toi budele) dusas su karstu vandeniu, galimybe naudotis 220 v netoli palapiniu. virtuve su keliom kaitvietem ir mazyyyyyytis saldytuvas, kuris beveik nesaldo ...
randasi beveik pusiaukeleje tarp Nidos ir juros
Keltas apie 46 Lt + eko 30Lt .
turit klausymu ? rasykit i AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas jau planuoja atostogas ir rezervuojasi vasarai? Kaip kainos eurais, ar nepabrango?
Atsakyti
Laba diena,
jau dairausi vietos apsistoti Neringoje liepos pab. arba rugpjucio pabaigoj 4 asmenims (3 suauge + 1 vaikas (4 m.)) . Noriu tevus šią vasarą palepinti prie jūros smile.gif Gal galit rekomenduoti kur apsistoti? svarbi kaina... ir aišku aplinka, patogumai.
Neringa kažkas nepaprasto. Iš karto širdis atsigauna ten.... kur apsistoti - nesvarbu - Nida, Preila, Pervalka ar Juodkrantė. Būčiau dėkinga už rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2015 04 01, 09:22)
Laba diena,
jau dairausi vietos apsistoti Neringoje liepos pab. arba rugpjucio pabaigoj 4 asmenims (3 suauge + 1 vaikas (4 m.)) . Noriu tevus šią vasarą palepinti prie jūros smile.gif Gal galit rekomenduoti kur apsistoti? svarbi kaina... ir aišku aplinka, patogumai.
Neringa kažkas nepaprasto. Iš karto širdis atsigauna ten.... kur apsistoti - nesvarbu - Nida, Preila, Pervalka ar Juodkrantė. Būčiau dėkinga už rekomendacijas.

Aš kasmet Nidoj poilsiauju. Sezono ir ne sezono metu. Esu nemažai išnaršius vietų. Nors šįkart planuoju Preilą. Norisi visiškos ramybės. Jūs kainą patikslinkit parai. Bandysiu patarti.
Atsakyti
labiausiai patinka Nidoje Nerijos viesbutyje bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2015 04 21, 03:13)
labiausiai patinka Nidoje Nerijos viesbutyje  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Jums patinka mokėti grynais? Mane, pavyzdžiui, suerzino. Aš piniginėje nesivežioju sumos, kurios reikėtų apmokėti savaitės poilsį. Ir interjeras mastau.gif 2000-aisiais gal ir buvo jauku.
Atsakyti