Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

Tai ir nevaziuokit,skambinkit I tic,pagelbes
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 07 08, 14:57)
Gaila, kad yra vietų, kur vaikai nepageidaujami ir nepriima apsistot...  doh.gif Kažkokia diskriminacija..  doh.gif

Kad nepriima, tai jokia diskriminacija - savininkas turi teisę nenuomoti savo būsto tam tikrai klientūrai, jei nenori. Bet dažnas skelbime neinformuoja (kad pvz., nepriims su vaiku iki tiek metų) - gaištasi abipusis laikas doh.gif

Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal čia nidiškių užklysta? g.gif Gal kas galėtų pasidalinti informacija, kur skaniai ir už protingą kainą galima papietauti ir kur geriausia pirkti žuvį? smile.gif) Ačiū, tikiuosi atsilieps kas nors:)
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2013 11 06, 10:36)
O man kaip tik Nidoj net per daug veiksmo  biggrin.gif Ieškom dar ramesnio pajūrio  ax.gif

o lyginant su Latvijos Nida, mūsų Nidos paplūdimy daug daugiau zmoniu? pvz kai Šventojoje per piką patiesalas patiesalą liečia, tai Latvijos Nidoj žmonių kas kokius 30 metrų. tai kaip Nidoje, šiemet bandytume važiuot, bet man norisi įprastai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2014 07 10, 17:08)
Sveiki, gal čia nidiškių užklysta? g.gif  Gal kas galėtų pasidalinti informacija, kur skaniai ir už protingą kainą galima papietauti ir kur geriausia pirkti žuvį? smile.gif) Ačiū, tikiuosi atsilieps kas nors:)

Senas zvejas, porcijos diiiiidziules, dviems vienos beveik pakanka, o vaikams tai tikrai, kainos nedideles
Kursis, siek tiek gal brangiau kepsniai, bet porcijos dideles ir skanu, seimininkus pazystu asmaniskai daug metu, zinau ju politika, tad ir sviezia, ir skanu, ir daug 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Cat&Rat @ 2014 07 10, 23:18)
o lyginant su Latvijos Nida, mūsų Nidos paplūdimy daug daugiau zmoniu? pvz kai Šventojoje per piką patiesalas patiesalą liečia, tai Latvijos Nidoj žmonių kas kokius 30 metrų. tai kaip Nidoje, šiemet bandytume važiuot, bet man norisi įprastai.. ax.gif

na, per karscius jau buvo zmoniu gretimai, bet tikrai ne Palanga ir ne Sventoji, na, o kad pasimojuot - tai ir taip nbuvo, reikedavo patylom kalbeti, bet tai tik pagrindiniame iejime, ties senu zveju, toleliau matydavosi maziau zmoniu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 07 11, 08:15)
Senas zvejas, porcijos diiiiidziules, dviems vienos beveik pakanka, o vaikams tai tikrai, kainos nedideles
Kursis, siek tiek gal brangiau kepsniai, bet porcijos dideles ir skanu, seimininkus pazystu asmaniskai daug metu, zinau ju politika, tad ir sviezia, ir skanu, ir daug 4u.gif  4u.gif

Rašo, kad "Senas Žvejas" yra adresu Smiltynės pl 8, Nida. Tai čia kur Nidos-Smiltynės plentas? Nerandu kurioje vietoje doh.gif smile.gif Tai čia nedavažiavus Nidos? Jei iš Preilos pusės važiuojant.
Papildyta:
O kur būtų galima nemokamai pasistatyti Nidoje automobilį, kad būtų galima eiti pasivaikščioti po Nidą? ax.gif Gyvensime ne Nidoje.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 07 11, 10:27)
Rašo, kad "Senas Žvejas" yra adresu Smiltynės pl 8, Nida. Tai čia kur Nidos-Smiltynės plentas? Nerandu kurioje vietoje doh.gif  smile.gif Tai čia nedavažiavus Nidos? Jei iš Preilos pusės važiuojant.

čia bus pravažiavus jau Nidos ženklą, bet visai netoli to plento iš tiesų
Netoli degalinės (tiksliau nedavažiavus jos)
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 07 11, 10:27)
Rašo, kad "Senas Žvejas" yra adresu Smiltynės pl 8, Nida. Tai čia kur Nidos-Smiltynės plentas? Nerandu kurioje vietoje doh.gif  smile.gif Tai čia nedavažiavus Nidos? Jei iš Preilos pusės važiuojant.
Papildyta:
O kur būtų galima nemokamai pasistatyti Nidoje automobilį, kad būtų galima eiti pasivaikščioti po Nidą?  ax.gif Gyvensime ne Nidoje.

si kavine ties treciu ivaziavimu i Nida, toliau jau tiesiai tik uzsienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2014 07 10, 17:08)
Sveiki, gal čia nidiškių užklysta? g.gif  Gal kas galėtų pasidalinti informacija, kur skaniai ir už protingą kainą galima papietauti ir kur geriausia pirkti žuvį? smile.gif) Ačiū, tikiuosi atsilieps kas nors:)

čia rekomenduotam Senam žvejy kojos nebekelčiau. blush2.gif Man ten eilinė valgykla, vaikam bulvyčių fri nėra,o su virtom nevalgo... doh.gif Porcijos didelės, bet asmeniškai man schmoll.gif Nors aišku, skonis draugų neturi. biggrin.gif Tik tiek, kad pigu.

Žuvis skani Purvynės g. prie pat marių.. tikslaus adreso nepasakysiu. Sunkiai labai radom, nes ir reklamos nebuvo spėjęs ištraukt. Gavom tik ištrauktą iš rūkyklos. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 07 11, 08:15)
Kursis, siek tiek gal brangiau kepsniai, bet porcijos dideles ir skanu, seimininkus pazystu asmaniskai daug metu, zinau ju politika, tad ir sviezia, ir skanu, ir daug 4u.gif  4u.gif

Na siemet vienintelis Seno Zvejo pliusas yra tai,kad kolkas nera tu nenormaliu eiliu ,kai tenka laukti virs valandos eileje,kad galetum pasimaitinti....O maisto kokybe ir aptarnavimas gerokai suprastejas,taip porciju dydi isliko,bet kokybe kazkur isgaravo.Du kartus pakartojau,kad nedetu ant karsto kepsnio to majonezinio padazo (viaaau),visvien atnese karsta kepsni su majonezo (rausvo) gabalu ant virsaus doh.gif Apie zuvies patiekalus ,net negaliu komentuoti,nes skonis toks,lyg zuvyte dar nuo praeito sezono butu is saldiklio istraukta....
Kursyje,kaip suprantu niekas nesikeicia,pagarbos sveciui = 0 .As nesuprantu kodel ileidziami zmones i sale kurioje ruosiamas banketas,fursetas ar kazkas panasaus doh.gif .Jau antra karta teko sveciuotis,kai aplink stumdomi stalai ,kedes ,ir inirtingai - garsiai ruosiamasi busimam baliui, na vienu zodziu vyksta paruosiamieji darbai.Nors maistas tikrai niekada nenuvyle ,bet atmosfera ir nesugebejimas izoliuoti svesiu nuo buitiniu darbu isties stabdo ten sugryzti.Jei jau ten lankysites ,tai rekomenduoji apsistoti pirmojoje saleleje kur yra baras.
Man asmeniskai labiausiai patinka Nidus restorane (na iki restorano ten tolokai), rami aplinka,neprabangi,bet tvarkinga,demesingas ir kompetetingas aptarnavimas,kiek lankemes ne karto neteko klausytis rusisku keiksmazodziu is salia sedinciuju (ko nepasakyciau apie Sena Zveja),viskas ka valgem mums tiko ir patiko ,na neskaitant nekuriu niuansu (tiksliau pacio patiekalo pateikimo subtilybiu),bet cia jau musu problema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 11 liepos 2014 - 12:13
QUOTE(Mistica @ 2014 07 11, 12:23)
čia rekomenduotam Senam žvejy kojos nebekelčiau.  blush2.gif Man ten eilinė valgykla, vaikam bulvyčių fri nėra,o su virtom nevalgo...  doh.gif Porcijos didelės, bet asmeniškai man  schmoll.gif Nors aišku, skonis draugų neturi.  biggrin.gif Tik tiek, kad pigu. 

Žuvis skani Purvynės g. prie pat marių.. tikslaus adreso nepasakysiu. Sunkiai labai radom, nes ir reklamos nebuvo spėjęs ištraukt. Gavom tik ištrauktą iš rūkyklos.  thumbup.gif

taip, ten nera restoranas auksto lygio, bet kad maistas sviezias - galiu guldyti galva, kai uzsukam aplankyti, visuomet matom, kaip virtuveje darbas sukasi, kiek dedama mesos i balandeli ar cepelina, kaip sefas visus ant blakstienu stato, kad butu visiems gerai, matyt, jums netiko ir nepatiko, bet tikrai ten sviezia, skanu, o ko jus tikites is aptarnavimo, kai toks zmoniu burys ateina?ten mergaites net asarodamos lekstes nesa, kai pikas doh.gif niekada nedirbciau tokio darbo, kai matau is sono doh.gif ir nereikia tiketis, kad uz tokias kainas jums patieks restorano lygio patiekala 4u.gif

eiles siemet jau maciau, bet greitai radom vietele , nors griztant nuo juros matem, kaip zmones lukuriuoja
jei dar jos tupinetu aplink kiekviena svecia, gal to, gal ano, tai zmoniu eile nusidriektu visai didziule, ten yra tempai, kam nepatinka, visada galima rasti restorana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 11 liepos 2014 - 12:11
QUOTE(knopke* @ 2014 07 11, 13:05)

skonis draugų neturi. mirksiukas.gif Nesakau, kad senas maistas ir t.t. Priekaištų aptarnavimui apskritai nepasakiau nei vieno, nors man apskritai maisto neatnešė, nes neužsirašė. biggrin.gif Bet ir gerai, nes kai pamačiau, ką kitiems atnešė ir nebenorėjau valgyt. biggrin.gif Ar jums tik nuo aptarnavimo priklauso restoranas ar ne? biggrin.gif Tiesiog pasakiau, koks maistas, mano asmenine nuomone. biggrin.gif Nereikia pykti už priešingą nuomonę nei jūsų. 4u.gif Aš galbūt išranki maistui, bet buvę su manim žmonės neišrankūs ir jiems nepatiko nei padažas uždrėbtas, nei bulvės suvirusios ir sutrupėjusios.

Eilių nebuvo. Mes buvom rugpjūčio gale. Ir buvo tuščia mirksiukas.gif

Kur visada norisi sugrįžti tai Don Vito, ten viskas 10 balų. wub.gif
Atsakyti