Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 30, 13:50)

Kopos, Tomo Mano muziejus, zvejo trobele, svyturys, kapines su krikstais, kas dar?smile.gif
Noreciau iki Mirusiu kopu ir Raganu kalno su dviraciu nuvaziuoti bigsmile.gif
Gal zinote, ka dar verta pamatyti?smile.gif

Čia jau minėtas Gintaro muziejus ir Etnografinis muzijeus 4u.gif

Iki Mirusių kopų ir Raganų kalno su dviračiais smagiai nuvažiuosite dviračių takais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal žinote, kiek km išeina nuo Nidos iki Raganų kalno ir Mirusių kopų?Lengva surasti?Yra kažkokių nuorodų kelyje? smile.gif
Atsakyti
Raganų kalnas yra Juodrkantėje. Iš Nidos iki Juodkrantės yra apie 30 km (į vieną pusę). Mes su nedideliais vaikais tą tastumą nesunkiai įveikdavome, nes važiuojama vien tik dviračių takais, galima Pervalkoje ar Preiloje sustoti ir papietauti, ar išsimaudyti (arčiau Juodkrantės takas nuo marių pusęs persikelia prie jūros pusės, taigi, laukiniai paplūdimiai - jūsų bigsmile.gif ).
Raganų kalną surasti nesunku, Juodrkantė - nedidukas kaimukas.

Mirusios kopos yra arčiau, netoli Preilos. Vienoej vietoje dviračių takas kirs plentą, matysite aikštelę su stendu ir automobilius joje (sezono metu nebūna tuščia) - tai ten jos ir bus. Rasti tikrai nesudėtinga 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
man 60km skamba baisokai, bet jei su vaikais įveikiat, tai ir aš turėčiau biggrin.gif
dviračiu nevažinėju, bet sportuoju, pabėgioju karts nuo karto.
O gal būna galimybių išsinuomoti dviratį Nidoje ir palikti Juodkrantėje, jeigu ką? biggrin.gif
ar tie 60km su dviračiu nesiskaito daug?
Atsakyti
Mes jau uzsisakem viesbuti liepos menesi bigsmile.gif labai laukiu, tikiuosi, orai bus geri smile.gif
Ka verta pamatyti?
Kopos, Tomo Mano muziejus, zvejo trobele, svyturys, kapines su krikstais, kas dar?smile.gif

Plaukti jachta ar laivu palydėti saulės. Plaukti ryte laivu ir pavalgyti žuvies patiekalų į Mingės kaimą. Yra ne vienas maršrutas Kuršių mariomis, tad galima pasirinkti patogiausią ir priimtiniausią. Laivuose duoda dekiukus, tad jei kokie vėjai ar ką, galima jaukiai apsigobti, nežinau ar visur juos duoda, reikia pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 31, 12:47)
O gal būna galimybių išsinuomoti dviratį Nidoje ir palikti Juodkrantėje, jeigu ką? biggrin.gif

Dėl šito nežinau..
Svarbu išsinuomoti teisingą dviratį, nes su kokiu griozdu max trim pavarom ar visai be jų tai tikrai sunku būtų tokį atstumą numinti wink.gif Mes važiuodavome su savais dviračiais. Takelis saugus, didelių įkalnių nėra (berods pora akivaizdesnių), kvėpuoji sau pušynu, mini pamažėle...Svarbu išvykti ryte, nesusivėlinti, nes vakare miškelyje pamaryje greitai temsta, takas neapšviestas, nėra jauku tamsoje gržinėti, o kai kada dar ir šernų pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 gegužės 2014 - 19:55
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 31, 12:47)
Ačiū labai 4u.gif
man 60km skamba baisokai, bet jei su vaikais įveikiat, tai ir aš turėčiau biggrin.gif
dviračiu nevažinėju, bet sportuoju, pabėgioju karts nuo karto.

galite dviratį išsinuomoti Nidoje ir palikti Juodkrantėje.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 31, 17:26)
Plaukti jachta ar laivu palydėti saulės.

O kokia gera idėja bigsmile.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(flight @ 2014 05 31, 19:54)
Svarbu išvykti ryte, nesusivėlinti, nes vakare miškelyje pamaryje greitai  temsta, takas neapšviestas, nėra jauku tamsoje gržinėti, o kai kada dar ir šernų pasitaiko.

Negąsdinkite su šernais biggrin.gif
Jei jau pasiryšim iki Juodkrantės, tai tikrai iš ryto važiuosim, kad galima būtų neskubant nuvažiuoti, sustoti pavalgyti,pasimaudyti ir pan smile.gif

QUOTE(miegalė @ 2014 06 01, 08:36)
galite dviratį išsinuomoti Nidoje ir palikti Juodkrantėje.

Puiku thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas atostogavote Rasyteje ?

ten nieko mandro , net wc ir virtuvele bendri , bet labnaiusiai gasdina plonos sienos .
Ar yra atsiliepimu ?

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 06 16, 13:09)
sveikos,
gal kas atostogavote Rasyteje ?

ten nieko mandro , net wc ir virtuvele bendri , bet labnaiusiai gasdina plonos sienos .
Ar yra atsiliepimu ?

Pati nebuvau, bet kadangi teko šiek tiek sekti šią temą, tai pamenu, kad bent viena narė tikrai rašė, kad neblogai ten, be prabangos, bet tvarkinga.

Man Rasytei pasiūlė 1 asmeniui dvivietį kambarį už 100 Lt nakčiai su bendrais patogumais liepos mėn., jau domėjaus. Kaina kaip kaina, bet gal vis dėlto norėtųs už tokią kainą bent patogumų atskirų, o ne visiško bendrabučio tipo. Gal kartais kas žinote/siūlote apgyvendinimą vienam žmogui Nidoje, ne regis lankydavos šioje temoje ir apgyvendinimą siūlančios narės. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduot ką nors dviems asmenims pačiai rugpjūčio pradžiai? Kur beieškau viskas užimta arba kainos kosminės doh.gif Anksčiau kelis kart buvom apsistoję čia http://www.superholi...ilsis-pas-petra , patiko, kad visai šalia marių, tvarkinga ir su visais patogumais, bet šiais metais pramiegojom ir iš anksto nieko neužsisakėm... O dabar daugiau nei 200 lt parai nesinori mokėt..
Atsakyti
Mes jau uzsisakem viesbuti liepos menesi bigsmile.gif labai laukiu, tikiuosi, orai bus geri smile.gif
Ka verta pamatyti?

o kaip suprast Svejo trobele? yra kazkokia viena kaip muziejus ar kaip? kur ja rast? g.gif
as issinuomavau visa zvejo nama ant mariu kranto thumbup.gif laukiu nesulaukiu liepos pabaigos thumbup.gif
Atsakyti