Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

QUOTE(Mistica @ 2013 09 02, 10:29)
Kur labai patiko, tai Don Vito. wub.gif In vino irgi kaip visada.  thumbup.gif Ir niekieno čia neminėtas lyg, Senasis uostas (šalia Kuršio).  thumbup.gif O  grįždami iš Nidos visada sustojam Juodkrantėj Vila Flora jų firminio morkų pyrago.  wub.gif

Don Vito tikrai thumbup.gif Jei vaziuociau dabar, tai valgyciau tik ten smile.gif
Senasis uostas - eiline kavine, nei nustebino, nei suzavejo.
Atsakyti
Nors ir keliavau pavasari po Nidos apylinkes dviraciu, taciau dabar reikalui esant suku galva ar i Vecekrūgo kalna galima davaziuoti automobiliu? Kaip tai padaryti?
Reikia sveciams parodyt Nida, ir ant dviracio nepasodinsi, o su auto nekeliavau.
Patarkit kas zinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2013 09 04, 13:45)
Nors ir keliavau pavasari po Nidos apylinkes dviraciu, taciau dabar reikalui esant suku galva  ar i Vecekrūgo kalna galima davaziuoti automobiliu? Kaip tai padaryti?
Reikia sveciams parodyt Nida, ir ant dviracio nepasodinsi, o su auto nekeliavau.

Kur toks kalnas yra? Negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2013 09 04, 14:45)
Nors ir keliavau pavasari po Nidos apylinkes dviraciu, taciau dabar reikalui esant suku galva  ar i Vecekrūgo kalna galima davaziuoti automobiliu? Kaip tai padaryti?

Visai iki Vecekrugo automobiliu neprivažiuosite. Galite pavažiuoti nuo Preilos iki dviračių tako. Pėstute liktų koks kilometras tai tikrai
Atsakyti
Marių Krantas 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ką dabar būtų galima šiuo metu Nidoje nuveikti? Ar dar veikia kas nors? Nesinori nuvažiavus tik sedėt apartamentuose
Atsakyti
Man Nida kažkaip nelabai. Kiek kartų buvome, man ten per daug ramu, nėra veiksmo g.gif
Atsakyti
Nida - dieviško grožio Lietuvos kampelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 10 02, 23:18)
Man Nida kažkaip nelabai. Kiek kartų buvome, man ten per daug ramu, nėra veiksmo  g.gif

Taigi šitą kampelį ir renkasi tie, kuriems norisi ramybės, o ne Paangos skruzdėlyno
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 10 02, 21:18)
Man Nida kažkaip nelabai. Kiek kartų buvome, man ten per daug ramu, nėra veiksmo  g.gif

O man kaip tik Nidoj net per daug veiksmo biggrin.gif Ieškom dar ramesnio pajūrio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2013 11 06, 09:36)
O man kaip tik Nidoj net per daug veiksmo  biggrin.gif Ieškom dar ramesnio pajūrio  ax.gif

Pabandykite poilsiauti Pervalkoje, man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2013 11 06, 09:36)
O man kaip tik Nidoj net per daug veiksmo  biggrin.gif Ieškom dar ramesnio pajūrio  ax.gif

tada Latvija, Latvija ir dar kartą latvija... ten begalinės erdvės palyginus su nida
Atsakyti