Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

jei nera vietu Kursyje- taip lauke, bet siaip, viduej labai grazi sale yra, net trys is viso thumbup.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Nidos kempingo apartamentus - kaip tik buvom savaitgalį (ir anksčiau teko būti). Švaru, tavrkinga, jauku, gera atmosfera. Yra viskas, ko reikia. Kaina visai nebloga, ypač kai su Laisvalaikio kortele dar -20 proc. nuolaida pas juos.

www.balticvega.lt - apartamentai stilingi, gera vieta, bet nešvaru schmoll.gif. Ir tie vorai unsure.gif... nėra parkingo.

Dar užmatėm dailės akademijos apartamentus šalia Nidos kempingo, iš išorės visai patraukliai pasirodė: www.nidacolony.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 26 birželio 2012 - 12:38
sveiki:)gal kas buvote cia arba cia?
kokie atsiliepimai?
is anksto dekoju uz atsiliepimus:)
Atsakyti
Sveiki,
ar kas nors buvo siemet kinieciu restorane Kuverto gatves apacioj, priesais mokykla? Pernai ten buvo labai skanu, noretusi ir siemet ten sugrizti...
Atsakyti
Kaip šiemet vaizdas "Žuvėdroj"? mums tereiktų vieną naktį pernakvot, bet tokia jau aš esu, kad pvz iš tokių ekonomiškų variantų "Kąstytis" man pasirodė labai nekoks...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 06 16, 21:31)
jei nera vietu Kursyje- taip lauke, bet siaip, viduej labai grazi sale yra, net trys is viso thumbup.gif

Man Kuršis Nidoje Nr. 1 thumbup.gif Jau 10 metų važiuojam į Nidą ir valgome tik ten.
Atsakyti
gal kas buvot cia kaip cia liukso kambarys?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 06 26, 19:36)
Deja, ne - Neringoje visados ilsimės ekonomiškesniuose variantuose 4u.gif Bet variantų tikrai yra kopos.lt, priejūros.lt ...Paros kainai reikėtų nusiteikti apie 300-350 lt...

nzn, is kur jus tokias kainas traukiat, ilsejomes viesbuty su gerais pusryciais- 200 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2012 07 11, 15:16)
nzn, is kur jus tokias kainas traukiat, ilsejomes viesbuty su gerais pusryciais- 200 lt  ax.gif

O kur tokios kainos viešbūtyje? smile.gif
Atsakyti
Tai gal dviese tik? Ir gal kokį birželį?

QUOTE(Nada... @ 2012 07 11, 15:16)
nzn, is kur jus tokias kainas traukiat, ilsejomes viesbuty su gerais pusryciais- 200 lt  ax.gif

Atsakyti
na ka issinuomavom mini butuka uz 120lt ir ryt isvykstam:)
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 09, 22:11)
Kaip šiemet vaizdas "Žuvėdroj"? mums tereiktų vieną naktį pernakvot, bet tokia jau aš esu, kad pvz iš tokių ekonomiškų variantų "Kąstytis" man pasirodė labai nekoks...

O kas jame negerai? ax.gif
Paskutinysyk buvom pries daugiau, nei penkmeti jame.

Papildyta:
QUOTE(kaspasakemiau @ 2012 06 26, 13:36)
.

Dar užmatėm dailės akademijos apartamentus šalia Nidos kempingo, iš išorės visai patraukliai pasirodė: www.nidacolony.lt

oj, cia jau seniai viskas isgraibstyta iki pat rudens biggrin.gif
Atsakyti