jei nera vietu Kursyje- taip lauke, bet siaip, viduej labai grazi sale yra, net trys is viso
Rekomenduoju Nidos kempingo apartamentus - kaip tik buvom savaitgalį (ir anksčiau teko būti). Švaru, tavrkinga, jauku, gera atmosfera. Yra viskas, ko reikia. Kaina visai nebloga, ypač kai su Laisvalaikio kortele dar -20 proc. nuolaida pas juos.
www.balticvega.lt - apartamentai stilingi, gera vieta, bet nešvaru . Ir tie vorai ... nėra parkingo.
Dar užmatėm dailės akademijos apartamentus šalia Nidos kempingo, iš išorės visai patraukliai pasirodė: www.nidacolony.lt
www.balticvega.lt - apartamentai stilingi, gera vieta, bet nešvaru . Ir tie vorai ... nėra parkingo.
Dar užmatėm dailės akademijos apartamentus šalia Nidos kempingo, iš išorės visai patraukliai pasirodė: www.nidacolony.lt
QUOTE(knopke* @ 2012 06 16, 21:31)
jei nera vietu Kursyje- taip lauke, bet siaip, viduej labai grazi sale yra, net trys is viso
Man Kuršis Nidoje Nr. 1 Jau 10 metų važiuojam į Nidą ir valgome tik ten.
QUOTE(flight @ 2012 06 26, 19:36)
Deja, ne - Neringoje visados ilsimės ekonomiškesniuose variantuose Bet variantų tikrai yra kopos.lt, priejūros.lt ...Paros kainai reikėtų nusiteikti apie 300-350 lt...
nzn, is kur jus tokias kainas traukiat, ilsejomes viesbuty su gerais pusryciais- 200 lt
QUOTE(Nada... @ 2012 07 11, 15:16)
nzn, is kur jus tokias kainas traukiat, ilsejomes viesbuty su gerais pusryciais- 200 lt
O kur tokios kainos viešbūtyje?
Tai gal dviese tik? Ir gal kokį birželį?
QUOTE(Nada... @ 2012 07 11, 15:16)
na ka issinuomavom mini butuka uz 120lt ir ryt isvykstam:)
QUOTE(solo @ 2012 07 09, 22:11)
Kaip šiemet vaizdas "Žuvėdroj"? mums tereiktų vieną naktį pernakvot, bet tokia jau aš esu, kad pvz iš tokių ekonomiškų variantų "Kąstytis" man pasirodė labai nekoks...
O kas jame negerai?
Paskutinysyk buvom pries daugiau, nei penkmeti jame.
Papildyta:
QUOTE(kaspasakemiau @ 2012 06 26, 13:36)
.
oj, cia jau seniai viskas isgraibstyta iki pat rudens