Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

QUOTE(simbail @ 2012 05 23, 09:52)
Na aš turbūt naivolė, bet ieškau butuko šeimai 4 žmonių už kokius daugiausia 130 lt. deja galiu tik tiek mokėti  blush2.gif  Jei nerasiu tiesiog nevažiuosime  verysad.gif

Nerasite normalaus butuko, arba bus pas kokia bobute palepes palepej, be tuliko, duso ir virtuves.
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 05 23, 09:52)
Na aš turbūt naivolė, bet ieškau butuko šeimai 4 žmonių už kokius daugiausia 130 lt. deja galiu tik tiek mokėti  blush2.gif  Jei nerasiu tiesiog nevažiuosime  verysad.gif

na mes praitais metais buvome baltic vega,uz 130lt issinuomave rugpjucio menesi.dabar pasiziurejau atitinkamais laikotarpiais ir nuolaidos yra padarytos.tikrai geri butukai,tvarkingi.mums labai patiko.
galite pasiziureti cia

mes buvom siuose apartamentuose
foto atitinka realybe.malonus savininkas,yra tikrai is ko rinktis:)
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 05 23, 10:52)

Galite iš karto planuotis atosotgas kitur 4u.gif Kokioj Šventojoj, ir tai, keturiems asm. sezono įkaštyje 130 jau gera kaina (turiu omeny, su patogumais, normalus variantas). O Neringoje be šansų. Palangoj tikrai pigiau bus, pasidairykit ten 4u.gif

Nebent, rastumėt su bendrais patogumais kambariuką, be virtuvės. Tas įmanoma. Pervalkoje yra tokia tarybinių laikų poilsinė "Baltija". Kambariai ten neremontuoti, baldai - močiutės, patogumai bendri (bendri tulikai, bendra virtuvė su tarybinių laikų dujinėm viryklėm), bet ir kaina nedidelė. Ten yra ir vienas "šeimyninis apartamentas" biggrin.gif - du maži kambariukai su SAVU sanmazgu ir savu šaldutyvu. Kai kurios smulkmenos gali trikdyti, kaip pvz., vienam kambary kiauras langas ir jei lietus- balos ant grindų; šaldytuvas sukriošęs ir su atatinkamu kvapu; lovos - eeee, gal jau ir antikvaras, patalynė, rankšluosčiai - mmm, geriau atsivežti savo, sanmazge viskas sena sena. Bet yra ir privalumų - kaina maždaug kaip jūsų norima, pastatas MŪRINIS (kas reta Neringoje), o tas reiškia ir gerą garso izoliaciją nuo kaimynų.

O jei norisi komforto Neringoje, reiktų planuotis maždaug 200/para už nakvynę, plius , maistas brangiau (Maximayra tik Nidoje, kitur - mažos parduotuvėlės su užkeltomis kainomis ir pora kavinių).

Dabar vėl prasidės komentarai iš serijos "už tiek galiu pailsėti su AI Turkijoje". Manau, taip, ir tai kiekvieno pasirinkimas. Nepamirškime, kad Neringje ir tą patį poilsinį būstą išnuomavimui įsigyti kainuoja pasakiškus pinigus, kad jų nėra daug ir ateityje neatsiras, kad egzistuoja aibė apribojimų, draudimų ir įstatymų džiunglės tiems, kurie nori įrengti, renovuoti ar pastatyti (plius , viskas vežama gabenama iš "sausumos") , kad sezonas - kraupiai trumpas ir natūralu, jog nuomotojai nori eiti į pliusą, o ne į minusą. O kam netinka/nepatinka - visi laisvi, pasaulis didelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 gegužės 2012 - 12:44
Aš dabar irgi kiek iškojau, tai faktiškai visur žmogus 50LT. Tai mums 4 200Lt. Su viena nuomotoja kalbėjau, sakau mūsų vaikai maži dar, tilptumėm ir į trivietį, tai sakė, nesvarbu, vis tiek 4 asmenys. Ir jau kai visai praradau viltį, radau Pervalkoj 35 LT žmogui, aišku virtuvė ir WC bendras. Pamatysiu, ką ten rasim, kai nuvažiuosim. Tikiuosi, kad blogiau negu Rasytėj nebus
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2012 05 23, 14:02)
Su viena nuomotoja kalbėjau, sakau mūsų vaikai maži dar, tilptumėm ir į trivietį, tai sakė, nesvarbu, vis tiek 4 asmenys.

Na taip - naudositės wc keturiese, duše maudysitės keturiese, jei ten kokia viryklė yra, tai irgi, gaminsite daugiau-ilgiau. Gal skamba juokingai, bet mes savo namuose juk igi skačiuojam ir taupom, ir tikrai pasijustų mokant komunalines, jei gyventų daugiau asmenų. Keturiems asmenims nuomos kainoje yra įskaičiuota iš anksto, maždaug kiek gali išnaudoti keturi žmonės - ir visiems ramu, ir nuomininkui, ir poilsiautojui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 gegužės 2012 - 13:19
QUOTE(flight @ 2012 05 23, 13:31)
O jei norisi komforto Neringoje, reiktų planuotis maždaug 200/para už nakvynę,

kad sezonas - kraupiai trumpas ir natūralu, jog nuomotojai nori eiti į pliusą, o ne į minusą.

Aš manau, kad didžiausias komfortas yra ne patogumai, o būtent geras oras ir tik jis. Dėja šito garantuoti nuomotojai negali. Sėdėti per vėją ir lietų kambaryje už 280 litų, nu menka smalonumas. Esmė yra tame, kad va įsikadę kažkodėl mūsų nuomotojai, kad sezonas trumpas, reiškia reikia uždirbti. Ir jau sezono laiku kaina pasakiška. Bet juokas ima, kai negalvojama, kad nu gerai liepos pabaiga, sezonas tipo, kokias 14 dienų oras -vėjas, lietus, šaltoka (čia kuriais metais taip buvo) ir ką pav. 4 asmenų šeima sumoka 2800 tik už nakvynę (4*50) ir turėtų būti laimingi ir patenkinti atostogom?
Atsakyti
O mane geraja prasme nustebino Rasmusiuko informacija. Išties neblogas variantas. Na, mes paprastai apsistojam Juodkrantėje, bet niekada nepraleidžiam progos atsibastyti iki Nidos. Tad kainas vis pasižiūriu ir Nidoje.
Išties, man regis, didesnės kainos ne vien dėl to, kad uždirbti per 14 dienų, bet ir dėl to, kad išvengtų "bambalinių" antplūdžio.
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2012 05 23, 14:21)
O mane geraja prasme nustebino Rasmusiuko informacija. Išties neblogas variantas. Na, mes paprastai apsistojam Juodkrantėje, bet niekada nepraleidžiam progos atsibastyti iki Nidos. Tad kainas vis pasižiūriu ir Nidoje.
Išties, man regis, didesnės kainos ne vien dėl to, kad uždirbti per 14 dienų, bet ir dėl to, kad išvengtų "bambalinių" antplūdžio.

na mes tai ir siemet rinksimes si varianta.praitais metais labai patiko,zinoma netycia mes ji atradom ir buvo like tik vienas vienintelis kambarys,tai net negalvodami paemem ir tikrai neprasovem:) viskas labai tvarkinga,virtuve,televizorius,vonia su tualetu kartu...na man tikrai patiko:)ir kaina tikrai prieinama,dar jei ant tu akciju uztaikai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2012 05 23, 14:32)
Bet juokas ima, kai negalvojama, kad nu gerai liepos pabaiga, sezonas tipo, kokias 14 dienų oras -vėjas, lietus, šaltoka (čia kuriais metais taip buvo)  ir ką pav. 4 asmenų šeima sumoka 2800 tik už nakvynę (4*50) ir turėtų būti laimingi ir patenkinti atostogom?

O kodėl tada neskrendate į Kosą ar Egiptą, kur lietaus TIKRAI nebus, o liepą pavėsyje - plius 36 ir daugiau? Kas jus verčia rinktis Neringą, kas laiko šautuvą į smilnkinius įrėmęs? g.gif O paskui dejuojate, kad bangu, kad lietus ir kt. - o ką, nežinot lietuviškos vasaros ypatumų, pirmąsyk Lietuvoje? smile.gif

Esmė ta, kad visi esame laisvi rinktis. Neringa yra Neringa, čia savi privalumai ir trūkumai - arba susitaikai su jais ir moki, arba važiuoji kitur. Kam ko reikia. O norėti už pigiai gauti gerai - aha, visi taip norime. Kai turėsite savo 25 m2 butuką Neringoje už pusę milijono, kurio jums niekas nepadovanojo, ir leisite pailsėti jame iki 100 lt para keturiems ar daugiau (ir būtinai - kiemas su nuosavu baseinu už keliasdešimt tūkstančių, kurio išlaikymas ir priežiūra kasmet jums atsieis mažiausiai kelis tūkstančius, ir vaikų žaidimo aikštelė, terasos, remontai kas du metai - reikia gi reikliam poilsiautojui įtikti) , o lyjant lietui leisite pagyventi už dyka - tada kitaip kalbėsim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 gegužės 2012 - 18:45
Ačiū merginos,kurios patarėte, bet deja nepaguodėt doh.gif Nežinau iš tiesų kaip aš čia išsispręsiu, gal vėl į Palangą teks, nors jau ten pabodo visiškai doh.gif O ten, jei apie kainas kalbant, mes butuką nuomojomės 2 kambarių, renovuotam name, aišku su visais patogumais - standartinis butas, rakinama laiptinė ir t.t. Nuomojomės kasmet, nes kaina 500 lt už savaitę. Bangų gatvė. Deja savininkai pardavė šiemet ir mes praradom gerą butą, šaunius savininkus verysad.gif Dabar kiek skambinu tai 130 lt kolkas mažiausia ką radau. Po tokios kainos ką mokėjom tai man visiškas šokas, manau pagailėsiu biggrin.gif Pernai Palangoje atostogos buvo nekokios - lijo kelias dienas liepos vidury, dar kažkokios musės geltonos prie pat jūros puolė, tada skruzdėlės vandenyje ir smėlyje... Užpernai labai šauniai pailsėjom, ir prieš tai metus kiek pamenu buvo gerai. Svarbiausia, kad butas buvo žmoniška kaina smile.gif O jau jei tektų virš 1000 paklot tai tada keliausim į Turkiją, nes dar nebuvau smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Uzsirezervavom mes zvejo nama "Jurate" Nidoj va cia. Niekas nezinot kaip ten? Nes kainyte tokia nebloga..
Atsakyti
Simbail, o į Šventąją nenorit? Jei Palanga pabodo, o Nidoj pigiau nerastumėt. Na, ten ramiau nei Palangoj, o ir kainos mažiau kandžiojasi nei Neringoje. wink.gif Atsiprašau, jei peršu savo nuomonę, bet tai iš savo patirties. smile.gif
Atsakyti