Galvoju, kad jei prie Parnidžio ar Mirusių kopų būtų užrašai, gal kažkiek mačytų - visgi ten matomumas l.geras, daug žmonių, galima tokius nesusipratėlius ir sudrausminti ( man taip noreeeejosiiiiii ), bet va, nėra į ką pabaksnoti, gi jokių gerai matomų užrašų nėra.
Gal nidiškiai pasirūpintų, gi meras veiklus ir energijos nestokojantis:)
Sveikos mergytes
Gal kas zinot koki kotedza ar apartamentus kur su suniuku ir dar ziema priimtu ? Labai norim siemet naujuosius nidoj atsvest
Gal kas zinot koki kotedza ar apartamentus kur su suniuku ir dar ziema priimtu ? Labai norim siemet naujuosius nidoj atsvest
kokie atsiliepimai apie "NIDOS KEMPINGA"? kaip kambariai? ar toli nuo miestelio centro? (is zemelapio pateikto ju puslapyje nelabai eina suprasti)
QUOTE(spilgiukee @ 2011 10 04, 20:56)
kokie atsiliepimai apie "NIDOS KEMPINGA"? kaip kambariai? ar toli nuo miestelio centro? (is zemelapio pateikto ju puslapyje nelabai eina suprasti)
Apie 20 min pestute iki centro
Sveikos Mes jau užsisakėm butą vasarai, kažkaip jau galvojau,kad labai anksti ieškau, bet vies tiek keli variantai jau buvo užimti Sakykit, kaip viena ten Kuverto g.? Kažkaip iki ten nebuvom niekada nuėję, užsisakėm ten, nes pernai nepatiko,kad Taikos g. nėra kur mašinos statyti. Kaip supratau ten buvę poilsio namai, kokie bendri atsiliepimai apie tuos butus?
QUOTE(zuika+ @ 2011 06 21, 14:20)
Gal žinote ar šiais metais veikia NIDOS AUKSINĖS KOPOS? Internete duotais telefonais neatsiliepia..
jau keli metai uzdaytas sitas reikalas.... ir man keista, kad TOKS pastatas stovi apleistas......
QUOTE(Laurytuke @ 2012 02 09, 18:14)
gal kas nors esate isinuomavia kambari per kopos.lt ?
Mes 2011 rugpjūtį penkias dienas praleidome čia: http://kopos.lt/N220/lt.php. Likome labai patenkinti: kambarys švarus, malonus šeimininkas ir svarbiausiai priimtina kaina. Kitą kartą tikrai grįžtume.
QUOTE(spilgiukee @ 2011 10 04, 21:56)
Nidos Kempingas ya labai arti jūros, ir toliau nuo pačio miestuko (apie 2 km iki miestuko).
Mes vasarą ilsėjomės čia:
http://www.kopos.lt/N676/lt.php
bet jis nedidelis, vienai šeimai (sakyčiau, trims, max keturiems) . Praėjusią vasarą mokėjom 160lt/para keturiese. Šalia Gintaro muziejaus, švaru, tvarkinga, jauku, baldai, santehcnika ne seni, yra viskas ko reikia - virtuvėlė su pagrindine įranga, tv, ventiliatorius jeigu karšta. Trūkumai - nėra balkono, teasos ir jokios galimybės išsidžiovinti pvz., rankšluosčius lauke. Ir, netiktų su mažiukais vaikais ir vežimėliu - butukas antrame aukšte, į kurį veda gan siauri ir statoki laiptai. Su didesniais vaikais ar ieškant ekonomiškesnio poilsio - variantas.
Jei ką domins, galėsiu įmest realių foto.
Mes praitais metais buvom Baltic vega. tikrai labai patiko,dar uztaikem ant nuolaidu tai liux.kambariai labai tvarkingi, visi butiniausi reikmenys yra (valgyt yra kur pasidaryti),ramu tikrai rekomenduoju
Turiu toki klausimeli
Siaip man Nida tikras rojaus kampelis, bet tie vorai... man gadina visas atostogas kiek esame vaziave (rugpjucio pradzioj ir vidury) ju visur pilna, aplipe medziai, masinos, vakare net lango negali atsidaryt, o as ju siaubingai bijau
Kas esat buve Nidoj liepos menesi, gal ju ten maziau? Ar kazkaip man tik pasitaiko cia su jais susidurti. Esu net kelis namus macius, kur specialiais tinkleliais langai aptraukti, kad ju neprilystu tiek, va toks apsistojimo variantas man butu super
Siaip man Nida tikras rojaus kampelis, bet tie vorai... man gadina visas atostogas kiek esame vaziave (rugpjucio pradzioj ir vidury) ju visur pilna, aplipe medziai, masinos, vakare net lango negali atsidaryt, o as ju siaubingai bijau
Kas esat buve Nidoj liepos menesi, gal ju ten maziau? Ar kazkaip man tik pasitaiko cia su jais susidurti. Esu net kelis namus macius, kur specialiais tinkleliais langai aptraukti, kad ju neprilystu tiek, va toks apsistojimo variantas man butu super