Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

3 men. yra daugoka - as tiek nelaukciau. Galiu parekomenduoti fainus filmuotojus is Vilniaus, jie filmuoja ne tik vestuves, bet ir siaip filmus kuria, tai pasiulo idomiu dalyku, kas man patinka ir uz nedidele kaina, kuria galima paderint
Informacija cia : http://tavofilmas.blogspot.com/
siulau skambinti ir deretis:)
Atsakyti
Nors ir 4 men svarbiausia kad butu verta.
Atsakyti
Sakykit, o kiek kainuoja MGpro paslaugos?
Kiek ziurejau kolkas man jei labiausiai patiko:
šis
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2012 04 22, 12:53)
Sakykit, o kiek kainuoja MGpro paslaugos?
Kiek ziurejau kolkas man jei labiausiai patiko:
šis

Pati filmuko ideja ir operatoriaus darbas thumbup.gif ,bet muzika,kaip per laidotuves. doh.gif Be to jaunieji turejo pagalvot apie makiaza,kazkaip labai nesiziuri,kai operatorius pritraukia is arti visi spuogai ir inkstirai,bei blizgantis veidas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rooosa2 @ 2012 04 22, 13:08)
Pati filmuko ideja ir operatoriaus darbas  thumbup.gif ,bet muzika,kaip per laidotuves. doh.gif Be to jaunieji turejo pagalvot apie makiaza,kazkaip labai nesiziuri,kai operatorius pritraukia is arti visi spuogai ir inkstirai,bei blizgantis veidas. schmoll.gif

Muzika skonio reikalas, man ši daina labai patiko ax.gif bet vestuviu filmui gal nesirinkčiau g.gif Na o veidas, tai kokį davė dievas ir tėvai tokį turim biggrin.gif nu nežinau, daug priekaištų filmui neturiu kolkas. Įdomu kiek kainavo toks viedeo filmas g.gif
Atsakyti
Man ir si musika laabai patiko wub.gif
Atsakyti
Kas per vieni 2cut.lt teko susidurti su jais?
Atsakyti
Esam be galo patenkinti galutiniu rezultatu - ne tik profesionalai, bet ir puikūs žmonės thumbup.gif

Mums tikrai labai pasisekė - netradicinis, uz sirdies griebiantis variantas, o apsisprendėm iš čia gautų rekomendacijų smile.gif
Įkomponavo mūsų vestuvių nuotraukas, o siužetą, grafiką ir net muziką filmui (kuri kiekviename epizode skirtinga) rinkomės patys thumbup.gif

http://videomontazas...l...20montažas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūtaširdė: 25 balandžio 2012 - 17:46
kaži, o būtų įmanoma rasti filmuotoją tik kelioms valandoms? g.gif O merginos pasidalykit kaip kainos, ar labai kandžiojasi? kažkaip mąstau, kad man visos šventės nebūtina filmuotos turėti, bet vestuvinio šokio noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 26, 10:38)
kaži, o būtų įmanoma rasti filmuotoją tik kelioms valandoms? g.gif O merginos pasidalykit kaip kainos, ar labai kandžiojasi? kažkaip mąstau, kad man visos šventės nebūtina filmuotos turėti, bet vestuvinio šokio noriu g.gif

Aišku, kad galima, mums teko tokiose dalyvauti. Parašykite, ar paskambinkite patiems filmuotojams ir susižinosite tiksliai, nes manau, kad jei kelioms valandoms kaina bus kitokia, nei šiaip vienos valandos g.gif
Atsakyti
aš vat bijau, kad nebūtų taip, jog neapsimokės filmuotojams važiuoti dėl kelių valandų, jei kitose vestuvėse užsakinėtų vsią dieną g.gif na reiks pasiskambinėti. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 26, 10:09)
aš vat bijau, kad nebūtų taip, jog neapsimokės filmuotojams važiuoti dėl kelių valandų, jei kitose vestuvėse užsakinėtų vsią dieną g.gif  na reiks pasiskambinėti. ačiū 4u.gif

Mes toki nusisamdem,filmuos nuo zakso iki jaunuju valso. ax.gif As pacio baliaus irgi nenorejau schmoll.gif ,pas mus bus du vaizdo klipai,vienas jaunuju ,kitas su sveciais. thumbup.gif
Atsakyti