sveiki, ieskau filmuotoju savo vestuvems rugsejo 8 diena Palangoje. Daug kam jau rasiau, bet deja kolkas gaunu vien neigiamus atsakymus,kad uzimti..
Sveikos mergaites gal kam yra teke susidurti arba girdeti apie filmuotoja Prana Stropu? is Kauno labai buciau dekinga uz informacija
laba diena,
gal kas galit rekomenduot nebrangius filmuotojus Vilniuje..?
gal kas galit rekomenduot nebrangius filmuotojus Vilniuje..?
Gal galit ką pasakyt apie filmuotoją Rimantą iš Pakruojo?
Sveikos nuotakos,
Mano vestuves rugpjuti,filmuotoja jau uzsisakem.Radom tikrai gera ir uz padoria kaina.Daug jis nesireklamuoja,bet jo darbai kalba patys uz save.Paprasytas pateikia gana daug pavyzdziu.Filmuoja kiek zinau visoje Lietuvoje.Be zmogaus sutikimo nenoriu reklamuot viesai,jei ka sudomino prasau i AZ.
Mano vestuves rugpjuti,filmuotoja jau uzsisakem.Radom tikrai gera ir uz padoria kaina.Daug jis nesireklamuoja,bet jo darbai kalba patys uz save.Paprasytas pateikia gana daug pavyzdziu.Filmuoja kiek zinau visoje Lietuvoje.Be zmogaus sutikimo nenoriu reklamuot viesai,jei ka sudomino prasau i AZ.
QUOTE(muara @ 2011 10 10, 21:19)
mes mokėjome 1000 lt, čia nuo pasiruošimo iki vidurnakčio kuris pas musu užsitęsė iki 1h nakties. Jis iš gargždų, bet kiek žinau jis studijuoja Vilniuje , mūsų vestuvės vyko Klaipėdoje, jis atvyko su savo transportu.
Sveika,
Gal butu galima gauti kontaktu fimuotojo mano pastas kristina122@yahoo.com
per kiek mazdaug laiko po sventes filmuotojai pateikia visa medziaga? ar 3 men yra normalus laikotarpis?
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 03, 21:23)
per kiek mazdaug laiko po sventes filmuotojai pateikia visa medziaga? ar 3 men yra normalus laikotarpis?
Ilgokai musiskis pateiks per menesi.As galvoju,kad ir tas menesis man prailgs.
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 03, 20:23)
Normalu 3men . Jug jie turi ne viena klienta plius jai nori gauti kokybe vertetu pakenteti
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 04, 07:41)
Normalu 3men . Jug jie turi ne viena klienta plius jai nori gauti kokybe vertetu pakenteti
Nelabai sutinku,kad kokybe nuo to priklauso. Gal kaip tik atvirksciai,tie kurie turi daug darbo kepa tuos filmus kaip blynus. Cia tik mums-nuotakoms tas filmas vienintelis ir nepakartojamas,operatoriui jis eiline chaltura. Dabar laukiu pomidoru krusos.
o as su tavimi nesutinku save gerbiantis operatorius nekeps filmu kaip blynu, o viska padarys kruopsciai ir iki galo nes nuo jo kokybes priklauso jo darbo uzmokestis ateityje
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 04, 11:56)
o as su tavimi nesutinku save gerbiantis operatorius nekeps filmu kaip blynu, o viska padarys kruopsciai ir iki galo nes nuo jo kokybes priklauso jo darbo uzmokestis ateityje
Oi,patikek visokiu buna.