Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

o as galiu rekomenduoti "vaizdogamyba", operatorius Daumantas. Jaunas, bet manau perspektyvus vaikinukas. Dar turime tik intro, bet esame patenkinti tuo ką matom, laukiam su nekantrumu viso filmo (intro http://vimeo.com/28674836 ). Kaina netgi labai prieinama wink.gif dienos eigoje beveik buvo nepastebimas, filmavo nesikišdamas į veiksmą, nereguliavo kur kaip ką daryti, naudojosi tuo ką darėm fotografu prašymu. Likom labai patenkinti ne tik kaip operatoriumi, bet ir žmogumi, labai malonus, lengvai bendraujantis vaikinukas 4u.gif
Atsakyti
Norite grazaus tradicinio vestuviu filmo? Galiu rekomenduoti vestuviu-filmavimas.eu komanda is Vilniaus. Sese uzsakinejo ir liko labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli, ar kas nors is jusu yra susidurusios su filmuotoju Rimantu Navicku? filmavimas.vestuviu.lt Labai lauksiu atsakymo. help.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelip @ 2011 10 01, 20:57)
Sveikos, turiu klausimeli, ar kas nors is jusu yra susidurusios su filmuotoju Rimantu Navicku? filmavimas.vestuviu.lt  Labai lauksiu atsakymo. help.gif

kas konkreciai domina?
jei idomu del kainu, kaip, su kuo dirba, gali jam drasiai skambinti (net ir skype jis turi savo nurodes). Tikrai maloniai bendrauja ir atsakys i visus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muara @ 2011 09 19, 16:25)
o as galiu rekomenduoti "vaizdogamyba", operatorius Daumantas. Jaunas, bet manau perspektyvus vaikinukas. Dar turime tik intro, bet esame patenkinti tuo ką matom, laukiam su nekantrumu viso filmo (intro http://vimeo.com/28674836 ). Kaina netgi labai prieinama wink.gif dienos eigoje beveik buvo nepastebimas, filmavo nesikišdamas į veiksmą, nereguliavo kur kaip ką daryti, naudojosi tuo ką darėm fotografu prašymu. Likom labai patenkinti ne tik kaip operatoriumi, bet ir žmogumi, labai malonus, lengvai bendraujantis vaikinukas  4u.gif

kokia jo pasla\ugu kaina? ir is kur jis?
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 10 01, 20:01)
kas konkreciai domina?
jei idomu del kainu, kaip, su kuo dirba, gali jam drasiai skambinti (net ir skype jis turi savo nurodes). Tikrai maloniai bendrauja ir atsakys i visus klausimus 4u.gif

Idomu viskas, ar esate su juo susidurusi? Ar likote patenkinti galutiniu rezultatu?
Dekoju. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 10 02, 11:42)
kokia jo pasla\ugu kaina? ir is kur jis?

mes mokėjome 1000 lt, čia nuo pasiruošimo iki vidurnakčio kuris pas musu užsitęsė iki 1h nakties. Jis iš gargždų, bet kiek žinau jis studijuoja Vilniuje g.gif , mūsų vestuvės vyko Klaipėdoje, jis atvyko su savo transportu.
Atsakyti
QUOTE(rimulee @ 2011 09 08, 01:58)
sveiki as ka tik prisijungiau gal nespejau visko suziureti  g.gif bet butu idomu suzinoti nuomone is nauju jaunavedziu  4u.gif atsiliepimai apie ju sventes filmavima?? laukiu atsiliepimu  mirksiukas.gif

As tinku rolleyes.gif Vestuves atsokome pries keleta men. Viso forumo neskaiciau, nes jau man jis neaktualus cool.gif taigi filmuotojo ieskojom gan ilgai buvau jau vilti praradus. Navickas buvo vestuviu parodoj buvau apie ji prisiskaicius sm. Man jis saltas pasirode, nors negaliu taip teigti nedaug bendravau. Gal profesionalas jis ir geras, bet kaina atbaide 2500 plius kuras. Jis is klp. Pasirinkom pajurio video ir likom labai patenkinti. Visu pirma jie filmuoja dviese, skirtumas tai yra patikekit, geru operatoriu kaina eina apie 2000. Taigi mano berniukai ispilde visus lukescius, labai smagu bendrauti buvo, visos baimes isgaravo. Kaina 2000 plius 200 uz kura. Jie is klp, mes is kauno. Taresi ko norim filme ko ne. Bendravom laiskais. Filmu likaom patenkinti. Butent tai ko ieskojom bigsmile.gif . Beje visiskai nenuvargino mazai vaidybos.
Atsakyti
Labukas baigiu su protu susipykti doh.gif ieskau filmuotojo galvoju gal net nebeimti bet po to nenoriu gailetis ieskau internete vanilinis dangus vestuviu video bet ju puslapyje nerandu taip pat fresco kur butu galima rasti?? ar labai jie brangus kaip supratau is forumo geri atsiliepimai jei labai brangus aisku atkrenta blink.gif
gal dar kokiu yra neblogu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pamelucik @ 2011 10 12, 21:20)
As tinku  rolleyes.gif Vestuves atsokome pries keleta men. Viso forumo neskaiciau, nes jau man jis neaktualus  cool.gif taigi filmuotojo ieskojom gan ilgai buvau jau vilti praradus. Navickas buvo vestuviu parodoj buvau apie ji prisiskaicius sm. Man jis saltas pasirode, nors negaliu taip teigti nedaug bendravau. Gal profesionalas jis ir geras, bet kaina atbaide 2500 plius kuras. Jis is klp. Pasirinkom pajurio video ir likom labai patenkinti. Visu pirma jie filmuoja dviese, skirtumas tai yra patikekit, geru operatoriu kaina eina apie 2000. Taigi mano berniukai ispilde visus lukescius, labai smagu bendrauti buvo, visos baimes isgaravo. Kaina 2000 plius 200 uz kura. Jie is klp, mes is kauno. Taresi ko norim filme ko ne. Bendravom laiskais. Filmu likaom patenkinti. Butent tai ko ieskojom  bigsmile.gif . Beje visiskai nenuvargino mazai vaidybos.

Nesupratau kuriuos? navicka pasirinkot? ar ka kita? blush2.gif as kaip issivaizduoju filmatoriu tai filmuoja vestuves nuo pradziu iki po 12 ar siais laikais jau kitaip filmuka koki sustato? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulee @ 2011 10 16, 19:51)
Labukas baigiu su protu susipykti  doh.gif  ieskau filmuotojo galvoju gal net nebeimti bet po to nenoriu gailetis ieskau internete vanilinis dangus vestuviu video bet ju puslapyje nerandu taip pat fresco kur butu galima rasti?? ar labai jie brangus kaip supratau is forumo geri atsiliepimai jei labai brangus aisku atkrenta  blink.gif

brukstelk man i az del vanilinio dangaus mirksiukas.gif o siaip tiek fresco tiek vanilinio dangaus man atrodo yra youtube ax.gif
Atsakyti
labas,
galiu parekomenduoti puikius zmones,kurie filmuoja vestuves,nesenai pati maciau ju paskutiniuosius darbus ir mano nuomone jie puikus.
Arturas{ parasykite asmeniskai man,jei domins tel nr) cia ko gero negalima:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 20 spalio 2011 - 22:38
Aš dar kartą galiu parekomenduoti Liną Vailionį iš Druskininkų 4u.gif Jeigu domina kontaktai, susisiekit su manim. Kaina juokinga, o filmas mums laaaabai patiko 4u.gif wub.gif
Atsakyti