Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(dovilee.s @ 2013 02 12, 00:43)
sveikos merginos, mes planuojam užsisakyti PROstudija.lt.gal dar kuri turit atsiliepimu apie si operatoriu?

PRO studijos filmukai man patiko, gal kalbėjot su jais, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2013 02 20, 16:32)
PRO studijos filmukai man patiko, gal kalbėjot su jais, kokia kaina?

jie turi lyg 4 paketus.minimalus nuo 2000 iki didziojo 3500.
Atsakyti
Ar teko kam susidurti su medushouse?

Atsakyti
Mane labai sužavėjo filmuotojo Ganusausko darbai https://www.youtube....ser/Videodarbai
Atsakyti
Mielos būsimos nuotakos ar jau ištekėjusios ir turinčios patirties, reikia jūsų pagalbos smile.gif
Norime savo vestuvėms rasti filmuotoją/us, kurie ne tik pagamintų neblogą filmuką, bet tuo pačiu būtų charizmatiški ir dienos metu, sugalvojus kažkokią temą, įtrauktų į filmavimą svečius ir būtų tokia kaip ir pramoga smile.gif Gal galėtumėte kažką rekomenduoti? Būčiau lb lb dėkinga wink.gif
Atsakyti
Sveikutės, ruošiamės vestuvėms... wub.gif Ir ieškome, kas galėtų pasiūlyti normaliai bendraujantį, pakankamai kokybiškai dirbantį ir nebrangininką filmuotoją. Ieškojome visokiausiais būdais: skambinome, rašėme emailus, vieni labai pigūs ir įtartini, kiti brangūs ir keliomis kameromis filmuoja... Tad išsirinkti sunku. Kokie Jūsų patyrimai ? Kaip manot, realu išsisukti su 2000 Lt filmuojant vieną dieną ? Veiksmas vyktų Kaune, mačiau ZZET darbus, labai patiko, bet... biudžetas ribojasi, o norisi rezultato - trumpo gražaus jaukaus filmuko smile.gif Gal kas padės ? Ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, taip gal ir nieko, bet visvien vestuvės tokios liūdnos filmuose gaunasi. Ar tai mada vestuvių filmuose įdomu tas lietuviškas gilumas minties, ar autoriaus stilius ? Vien miškai ir žolė kadruose akcentuojama, kiek pabodę smile.gif Reiks pamastyt, bet jei dar būtų kokių meniškesnių variantų, mielai norėtume sužinoti ax.gif
Atsakyti
Sweikos merginos smile.gif planuoju vestuves ir jau baigiu nuprotet su paieskom filmuotoju ir fotografu sad.gif radau cia visokiu variantu...bet ydomiausia buvo rasti sie http://tavofilmas.bl...iai-filmai.html o todel kad jie ima maziausiai pinigu ir man nesuprantama kodel cia taip...vos ne per pus tiek kiek kiti praso...gal kas galetu man kokiu atsiliepimu apie sia kompanija pasakyti ar siaip kazkokiu nuomoniu...labai dekinga buciau...lauksiu Jusu atsiliepimu ir patarimu wink.gif
Atsakyti
Mažiausiai pinigų ima, nes nufilmuoja istoriją, bet nekuria iš jos vestuvinio filmo. Kiek žiūrinėju savo vestuvėms, jei tik kiek pigesnis filmuotojas, tai arba liūdni vaizdai matosi, arba judantys filmuotojo aparatai. Tai suprantu, turbūt technika pigesnė, už tai ir siūlo pigiau blush2.gif Bet jei reikia istorijos iš tos dienos, gal ir nieko paslauga. Nesu aš kritikė, bet gerą darbą nuo ekonomiško atskiriu ax.gif Ir pati ieškau, kas galėtų už vidutinišką kainą padaryti įdomesnį vaizdą, bet dar neapsisprendžiau, ieškau ir bendrauju su filmuotojais. tikiuos, kad pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadvyga33 @ 2013 03 10, 19:20)
Mažiausiai pinigų ima, nes nufilmuoja istoriją, bet nekuria iš jos vestuvinio filmo. Kiek žiūrinėju savo vestuvėms, jei tik kiek pigesnis filmuotojas, tai arba liūdni vaizdai matosi, arba judantys filmuotojo aparatai. Tai suprantu, turbūt technika pigesnė, už tai ir siūlo pigiau  blush2.gif  Bet jei reikia istorijos iš tos dienos, gal ir nieko paslauga. Nesu aš kritikė, bet gerą darbą nuo ekonomiško atskiriu  ax.gif  Ir pati ieškau, kas galėtų už vidutinišką kainą padaryti įdomesnį vaizdą, bet dar neapsisprendžiau, ieškau ir bendrauju su filmuotojais. tikiuos, kad pavyks  4u.gif

nu ir ka radai? pasidalink info wink.gif galpravers ir man smile.gif kada tavo vestuves?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite parekomenduoti vestuviu filmuotoja Klaipedos / Palangos ar pajūrio kraste?! 4u.gif gal kas turejote gabu ir siuolaikiska filmuotoja? Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žinot kokių pradedančiųjų filmuotojų? Mes norime, kad kažkas įamžintų pačią ceremoniją bažnyčioje, tai ir pamąstėm, kad užtektų pradedančiojo, kuris labai nori tai daryti smile.gif jei kam yra kas rašę iš sm, gal galit pasidalint jų nick'ais? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti