gal kazkas zinote panasius opertorius kaip zzet, tobuli, o musu datai jie jau uzimti, nezinau ka dabar daryti, nes as is tu zmoniu, kad zinau, noriu ju ir viskas, bet realybe tokia, kad reikia ieskoti kitu ir kuo skubiau, labai prasau, jei kazkas domite filmavimu ir matete panasius darbus kaip ju, duokit zinoti, busiu labai labai dekinga...
Sveikos brangiosios
gal kas samdetes zzet filmuotojus ir yra kur nors pasiziureti jusu pilna vestuviu filma?
gal kas samdetes zzet filmuotojus ir yra kur nors pasiziureti jusu pilna vestuviu filma?
Sveiki, ga galite ka parekomeduoti reikia vestuviu filmuotoju Vilniuje, nes jau net nezinau galva sukasi nuo informacijos....
QUOTE(rande @ 2013 01 07, 17:35)
Sveiki, ga galite ka parekomeduoti reikia vestuviu filmuotoju Vilniuje, nes jau net nezinau galva sukasi nuo informacijos....
Galėčiau duoti geru žmoniu kontaktus, bet bijau kad dar labiau galva suksis Jums Ieškokite patys, susitikinėkite ir pajausite kas Jums padaris gerą filmą Nes daugelis žmonių turi skirtinga skonį.
QUOTE(Meile30 @ 2013 01 07, 21:04)
Galėčiau duoti geru žmoniu kontaktus, bet bijau kad dar labiau galva suksis Jums Ieškokite patys, susitikinėkite ir pajausite kas Jums padaris gerą filmą Nes daugelis žmonių turi skirtinga skonį.
Galite duoti ir taip ji sukasi jau nuo visko:)
QUOTE(rande @ 2013 01 07, 16:35)
Mes savo vestuvems po labai ilgu ieskojimu, neapsisprendimo reikia ar ne mums filmuotojo, pasirinkome GevaVideo. O dabar negalim atsidziaugti vestuviniu filmu mums jis superinis
Operatorius - tikras profesionalas, isiklause i kiekviena musu pageidavima ir puikiai ispilde musu norus, nors su juo visiskai nedirbome (jam specialiai nepozavome). Mes norejom tik reportazinio filmavimo, t.y. tik uzfiksuoti tos dienos ivykius; labai nenorejom ta diena kazka vaidinti Jis sugebejo puikiai pateikti tos dienos nuotaika, emocijas
Dabar tik gaila, kad pritruko laiko su juo uzmegzti glaudesni rysi, susibendrauti dar iki vestuviu (sutarti pasiraseme likus tik kelioms savaitems iki ju, nors pries tai susirasinejome e-mail), todel jautesi itampa tarp musu. As pati buvau labai priekabi, truko man atsiliepimu apie ji, bijojau pasitiketi. Taciau dziaugiuosi, kad po vestuviu gave filma viska issiaiskinom ir issiskyrem draugiskai
Jo svetaineje esantys darbai yra, jei neklystu, is vestuviu 2010-2011 metais. Susitikus jis parodo naujesnius darbus.
Merginos, gal turie atsiliepimu apie si filmuotoja? http://www.prostudija.lt/
Buvau vienose vestuvese kur jis filmavo... nelabai patiko kaip asmenybe, nes buvo labai susireiksmines, bet rezultatai gana neblogi
Buvau vienose vestuvese kur jis filmavo... nelabai patiko kaip asmenybe, nes buvo labai susireiksmines, bet rezultatai gana neblogi
Jei norite gražaus filmo - rekomenduoju http://videomontazas...l...20montažas
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 11, 22:52)
man asmeniskai labiausiai yra istrige http://www.fresco.lt/category/video/, kainos gal nera pacios zemiausios, bet kai draugu pamaciau klipa labai labai pasigailejau kad mes ju nesamdeme.
aš taip pat UŽ fresco.. labai gražūs darbai, kiek mačiau
sveiki, as taip pat ieškau kas filmuotu vestuves ir atradau jūsų temutę mano sesei filmavo Aura, dabar man atrodo Aurastudio ji įkūrė gaila, kad tą dieną užimta, nes sužinojau, kad su vyru dabar jie filmuoja už tą pačią kainą, man atrodo ten šeimos biznis kažkoks tai kaina pas juos žymiai mažesnė, o dirba dviese , tai žmonės net neatsisėdo o filmas, kurį žiūrėjome, tai viršyjo lūkesčius ,rekomenduoju tikrai tokie paprasti, nepasikėlę kaip kiti, kur skambinau ,dabr jie gyvena Vilniuje, tikrai nesigailsite.reikia ieškoti aurastudio..atrodo taip.
Aurastudio turiu pora filmu. filmavo musu vestuves ir dukros krikstynas. tikrai rekomenduoju. siaip nebrangininkai. musu vestuvese dirbo viena pati, o krikstynas jau filmavo kartu su vyru, tai zinokit labai patiko ju darbas. sutinku su angerija, kad paprasti zmones, dirba nuosirdziai, o kas labiausiai man patiko, kad darbas su jais galima sakyti vyksta komandinis, nes manes klause kokia muzika megstu, kokia idet i filma. siule idejas, kad filmas butu su kazkokia mintimi, o ne vien filmuota visa naturali eiga ( turiu toki filma is sunaus pirmu gyvenimo dienu). dabar planuoju kreiptis i juos nes turiu filmuotos savo pacios medziagos is sunaus kalediniu renginiu darzelyje, tai va galvoju reiktu graziai sutvarkyt.