Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Kokios kainos?Nes puslapyje nera jokios info.

Ju kainos priklauso kaip su jais susisieksi biggrin.gif Kai skambinau telefonu sake 3000lt, kai rasiau emeila 2800lt schmoll.gif g.gif zodziu nesuzavejo ju toks neapsisprendimas:D be to jie filmuoja su fotoaparatais.
Atsakyti
QUOTE(youstina @ 2012 08 07, 10:09)
Ju kainos priklauso kaip su jais susisieksi biggrin.gif  Kai skambinau telefonu sake 3000lt, kai rasiau emeila 2800lt schmoll.gif  g.gif  zodziu nesuzavejo ju toks neapsisprendimas:D be to jie filmuoja su fotoaparatais.

Taip, jie filmuoja su profesionaliais fotoaparatais, nes jų raiška daug kartų didesnė nei filmavimo kamerų. HD kokybė thumbup.gif Pačios atkreipkit dėmesį, kai ką nors pafilmuojat, kiek daug vietos užima tas filmukas. mirksiukas.gif Greit fotoaparatai išstums filmavimo kameras iš filmavimo paslaugų rinkos. Kai į mano vestuves jie atvyko su fotoaparatais, galvojau kad jie juokauja. lotuliukas.gif
Atsakyti
o as visiems rekomenduoju http://zzet_lt/ filmuotojus smile.gif jie nuostabus thumbup.gif filmavo mano isleistuves, mokyklos sventes, klipukus..kokybe superine, daug ideju bei siaip puikus zmones. thumbup.gif kam bus idomu, galesiu placiau papasakot per az
Atsakyti
Gal zinote kokia mazdaug kaina vienai dienai šitų filmuotojų http://vestuviufilma...s.blogspot.com/? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 07 rugpjūčio 2012 - 17:41
Laba diena 4u.gif
Gal galite rekomenduoti filmuotoją Panevėžyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 05 24, 17:15)
Sveiki, galbut galite parekomeduoti gera operatoriu siauliuose?

Galbut turite kokiu atsiliepimu apie siaulieti operatoriu Ramuna Snarski?

Sveika,
galiu pasiūlyti Artūra filmuotoją jis dirba splius televizijoje gerai išmano savo darbą.
Atsakyti
Mes uzsakinejome is cia smile.gif
www.vaizdogamyba.lt
norejome paprasto, grazaus filmuko. ta ir gavome.

QUOTE(renata.o @ 2012 07 31, 18:44)
Sveiki smile.gif
Ieskome pradedancio filmuotojo, vestuves bus rugsejo 14, penktadieni, Vilniuje.
Gal kas gali ka nors parekomenduoti?

Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 08 07, 11:19)
... jie filmuoja su profesionaliais fotoaparatais, nes jų raiška daug kartų didesnė nei filmavimo kamerų. HD kokybė  thumbup.gif... Greit fotoaparatai išstums filmavimo kameras iš filmavimo paslaugų rinkos...

Siuolaikiniai profesianalus veidrodiniai fotoaparatai tikrai puikiai filmuoja video, su jais galima kurti saunius klipus, uzsienyje jau senai tai daroma, gaunasi labai graziai, bet tikrai nepigiai: http://vimeo.com/26316061#
Reportazai su fotoaparatais dazniausiai nefilmuojami, nes tai gana sudetinga, filmuojaint su fotoaparatu nera operativumo, nes fotoaparatas yra sukurtas fotografavimui wink.gif Vestuviu filmavimui filmuotojai naudoja min 2 arba daugiau fotoaparatu su ivairiais objetivais, o profesionali foto tehnika tikrai labai brangiai. Vestuviu filmas is fotoaparatu dazniausiai susideda TIK is 4-6 klipu, jokio reportazo.
Vestuviu filmavimas fotoaparatais tikrai neisstums filmavimo vaizdo kameromis, ne visiems patinka vestuviu filmai, kuriu trukmie yra apie 20 min, dauguma zmuoniu yra priprate prie klasikiniu, ilgesniu ir issamesniu filmu. Ir kaip taisykle, vestuviu filmai, nufilmuoti fotoaparatais yra keleta kartu brangesni negu filmai nufilmuoti klasikiniu budu. Ne visi gali moketi uz vestuviu filma 3000-5000Lt, kiekvienas pasirenka sau priimtina varianta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silkcoat: 23 rugpjūčio 2012 - 12:35
QUOTE(silkcoat @ 2012 08 23, 12:33)

Manau, kad tie, kurie gali sau leisti, tikrai ateityje rinksis video su veidrodžiais. Ir vestuvių filmas su veidrodžiais nėra tik iš kelių klipų, nežinau su kuo Jūs susidūrėt, bet aš esu mačiusi kitaip (net kur įdėjot tos komandos treileriai susideda iš kelių dešimčių klipų (nebent vadiname reiškinius skirtingais vardais). Antra - "klasikiniai" video filmukai niekaip nesusiję su klasika. Aš labai tikiuosi, kad didžioji dalis tokių filmuotojų natūraliai išnyks, nes žmonės praregės, kokią baisybę užsisako (didžiąja dalimi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 rugpjūčio 2012 - 15:41
QUOTE(rG. @ 2012 08 26, 17:07)
Manau, kad tie, kurie gali sau leisti, tikrai ateityje rinksis video su veidrodžiais. Ir vestuvių filmas su veidrodžiais nėra tik iš kelių klipų, nežinau su kuo Jūs susidūrėt, bet aš esu mačiusi kitaip (net kur įdėjot tos komandos treileriai susideda iš kelių dešimčių klipų (nebent vadiname reiškinius skirtingais vardais). Antra - "klasikiniai" video filmukai niekaip nesusiję su klasika. Aš labai tikiuosi, kad didžioji dalis tokių filmuotojų natūraliai išnyks, nes žmonės praregės, kokią baisybę užsisako (didžiąja dalimi).

Labai netaktiskai paraset. blink.gif Kodel jus galvojat,kad po daugelio metu vis dar bus įdomu ziuret ta holivudinį 10 minuciu filmuka su jau nebemadinga muzika ir nenaturalia surezisuota vaidyba?Manau bus daug įdomiau pasiziuret ta ilga,bet naturalu filma su brangiais zmonemis,kuriu jau galbut daugelio ir gyvu tarpe nebus.Bus įdomu pamatyt kaip jie elgesi,ka kalbejo,kaip atrode...Cia galima panasiai prilygint,kad ateityje masinos isnyks nes su lektuvu bus patogiau nuvykt is tasko A į taska B doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rooosa2 @ 2012 08 26, 18:44)

Visiskai pritariu.
Mergaites, nesvarbu kas su kuo filmuoja, svarbiausia galutinis rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 rugpjūčio 2012 - 15:41
Vestuves praejo, kolkas vestuvinio filmo dar nematem, bet pagal padaryta video pakvietima, priesvestuvini video galiu drasiai rekomenduoti ZZET Pictures komanda. Ju darbus galit pamatyt youtube. Mano priesvestuvinis video ( jei kam idomu): http://www.youtube.c...h?v=5euavwT8U4g
Atsakyti