Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 29, 09:51)
Man tepti pradėjo vakar.. verysad.gif šiandien po nakties irgi radau dėmelę ant paketuko... tai čia mano lialius bėga vadinasi? verysad.gif nes netikiu, kad trys testai su neryškiomis, bet pakankamai greitai išryškėjusiomis juostelėmis melavo..  unsure.gif

console.gif
Nepanikuok, matyt, leliukas pas Tave nori ateiti vėliau wub.gif Jis tikrai ateis greitai, jei to labai labai norėsi ir tuo tvirtai tikėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 08 29, 10:38)
console.gif
Nepanikuok, matyt, leliukas pas Tave nori ateiti vėliau  wub.gif  Jis tikrai ateis greitai, jei to labai labai norėsi ir tuo tvirtai tikėsi  4u.gif

Bet kiek žinau, tai testai nemeluoja g.gif
Atsakyti
Absurdas, skambinu kiek ginekologų niekas nepriima šiandien verysad.gif vaistinėje tai davė tik magnio miltelių, sakė negali duoti nieko daugiau be recepto... negaliu kaip man baisu, ašaros bėga... be to vaistinėje sakė, kad jei rodo kad ir neryškias juosteles, tai nėštumas yra, o tepimas reikšti gali gresianti persileidimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 29, 12:15)
Absurdas, skambinu kiek ginekologų niekas nepriima šiandien verysad.gif vaistinėje tai davė tik magnio miltelių, sakė negali duoti nieko daugiau be recepto... negaliu kaip man baisu, ašaros bėga... be to vaistinėje sakė, kad jei rodo kad ir neryškias juosteles, tai nėštumas yra, o tepimas reikšti gali gresianti persileidimą  verysad.gif

tik nepanikuok, nervai daro savo, geriau maziau vaiksciok ir prigulk, stenkis maziau galvoti apie blogus dalykus, susitark bent jau del rytojaus pas gydytoja, o tiesiogiai savo gydytojai nebandei skambinti, gal kartais kur privaciai priimtu? g.gif
Atsakyti
sveikos,

galvojau gal rasiu pas jus kokiu nauju testu kurie parodo anksciau negu 10-14 dienu lotuliukas.gif bet atrodo reikia kantrybes lotuliukas.gif
mmm man rugsejo 8 tik turetu but, o as atrodo jaudabar jauciuos nestuke.gif arba kazkas man netaip (vis sleikstulys kazkoks), nes ir PMS lyg ankstoka. Ovuliacija vyko manau 25d. tad dar laukt ir lauk... idomu ko sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 29, 12:15)
Absurdas, skambinu kiek ginekologų niekas nepriima šiandien verysad.gif vaistinėje tai davė tik magnio miltelių, sakė negali duoti nieko daugiau be recepto... negaliu kaip man baisu, ašaros bėga... be to vaistinėje sakė, kad jei rodo kad ir neryškias juosteles, tai nėštumas yra, o tepimas reikšti gali gresianti persileidimą  verysad.gif

Tokių ankstyvų persileidimų niekas nestabdo, nes dauguma juk net nepastebėtų, kad buvo užkibęs leliukas, tik testo pagalba galima sužinot, kad yra nėštumas. Be to jei organizmas atmeta, vadinasi kažkas ne taip, pati gamta atsirenka kam gimt, kam ne, jei atmeta, tai vadinasi kažkokia problemėlė yra. Bet jūsų vietoj tikrai nepanikuočiau, nes labai daug kur rašo, kad vienas iš nėštumo požymių yra kraujavimas. Va nėštumo požymiai:
Dažnas šlapinimasis. Vos pradėjusi lauktis gali pastebėti, kad tualete pradėjai lankytis itin dažnai.
Paaštrėjusi uoslė. Dauguma nėštukių pastebi, kad jų uoslė pasidarė labai jautri. Tai gali būti šalutinis didėjančio estrogeno kiekio tavo organizme poveikis.
Skonio pasikeitimas. Pakitę maisto pomėgiai yra net labiau įprastas dalykas, nei momentinės specifinio maisto užgaidos nėštumo metu. Gali nustebti, bet kai kurie tavo mėgstamiausi patiekalai dabar tau kels pasibjaurėjimą.
Pykinimas ar vėmimas. Dažniausiai rytinis pykinimas prasideda praėjus kelioms savaitėms nuo pastojimo, tačiau kai kurias moteris jis vargina nuo pat pradžių.
Tavo bazinė kūno temperatūra išlieka aukšta. Jei matavaisi bazinę kūno temperatūrą ir po ovuliacijos ji išlieka pakilusi – ko gero, tu laukiesi.
Kraujavimas ar tepimas. Kai kurios moterys pastebi nedidelį kraujavimą, rausvą ar rudai raudoną tepimą maždaug tuo metu, kai turėtų pasirodyti mėnesinės. Jei tepimą ar kraujavimą lydi skausmai, nedelsdama kreipkis į gydytoją, nes tai gali būti negimdinio nėštumo požymis.
Patarimas. Nors ir kokia viliojanti būtų mintis pasidaryti nėštumo testą, dauguma jų pirmąją savaitę nuo tos dienos, kada turėjo prasidėti mėnesinės, nieko neparodo. Taigi testo darymas iki trečiosios nėštumo savaitės pabaigos greičiausiai bus laiko, pinigų (o kai kam ir nervų) švaistymas. Skaityk čia, kada ir kaip atlikti nėštumo testą.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 08 29, 11:31)
Bet kiek žinau, tai testai nemeluoja  g.gif

Na, skaičiau LABAI daug apie nėštumo testus, nes labai noriu nestuke.gif - taigi būna tokių atvejų, kad rodo teigiamą vaiduokliuką, bet mmm ateina... verysad.gif Be abejo, galbūt kažkas būna bandę kabintis, bet gamta atmeta. Gamta atmeta net 50 % iki mmm, tad ir patiriam nusivylimus mes, nekantriosios, kurios testuojamės dar iki tų dienų... Geriau jau palaukti ir mėnesinių dieną pasidaryti testą-puodelį - kiek supratau - jis tiksliausias. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leirion @ 2011 08 29, 14:58)
sveikos,

lyg ankstoka. Ovuliacija vyko manau 25d. tad dar laukt ir lauk... idomu ko sulauksiu smile.gif

Oi, dar žiauriai anksti, bet požymius gali jausti, jei jau esi nestuke.gif. Bet geriau tiesiog atsipalaiduok, sveikai maitinkis, gerk folio rūgštį ir tiesiog jaukis laiminga, džiaukis gyvenimu, tada ir 2.gif norės pas Tave ateiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 29, 11:15)

Laba,
Skaiciau,kad jei ir yra nestumas,numatomu menesiniu diena gali ir patepti 4u.gif Gyd dar tikrai nieko nematys...geriau priduoti krauja del HCG ir pakartoti po dvieju dienu..jei skaiciukai auga/dvigubeja pagal savaiciu normas viskas gerai 4u.gif Reiskia mazius vietoj ir auga 4u.gif Sekmes 4u.gif Mes ir antra leliuka gaudom,bet kol kas testas vakar nieko nerode-11 c.d. per pirma nestuma 9 c.d. pamaciau antra juostele(deja tik as viena ja maciau,turbut vidiniu zvilgsniu...na o 11 c.d. jau pakankamai ryski antra juostele buvo smile.gif
ir dar zinau is patirties, siaip sau antros juosteles testas nerodo smile.gif jei jau yra nestuke.gif -tai ir testukas pradeda rodyti smile.gif Dabar svarbiausia ramybe 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 29 rugpjūčio 2011 - 15:39
QUOTE(Kaira @ 2011 08 28, 10:47)
dažniau iš didelio noro būti nėščiai visos pradeda jausti sipmptomus  rolleyes.gif

Kaip apie mane biggrin.gif tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
Bijau kad ir as is to didelio noro einu is proto lotuliukas.gif
Yra tu simptomu, bet protas liepia nusiramint ir neimti visko iskart i galva, palaukt mm savaitgaly. Na, bet siryt darbe dar ir supikino, tad nusipirkau testu pora jautresniu, ryte pasidarysiu viena, gal nurimsiu pagaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nastuliukas @ 2011 08 29, 19:05)
Bijau kad ir as is to didelio noro einu is proto lotuliukas.gif
Yra tu simptomu, bet protas liepia nusiramint ir neimti visko iskart i galva, palaukt mm savaitgaly. Na, bet siryt darbe dar ir supikino, tad nusipirkau testu pora jautresniu, ryte pasidarysiu viena, gal nurimsiu pagaliau ax.gif

Kaip mes visos panasiai reaguojam smile.gif
Man ryt 28 c.d.kaip ir turetu ateiti mmm,bet kaip as ju nenoriu doh.gif nuotaika baisi,visi pms pozymiai...bandau ieskoti panasumu su pirmu nestumu,ir aisku randu biggrin.gif kai nori netrunki smile.gif bet nera svarbiausio-II juosteliu...
jau dariau du testukus, bet nieko,,,jokio vaiduokliuko...10 kartu vis ziurejau ir ziurejau...bandziau nors konturus ismatyti,bet nieko...taigi, ryt dar viena darysiu..o gal wub.gif
Linkiu ir Jums is ryto pamatyti antra juostele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2011 08 29, 21:59)
Kaip mes visos panasiai reaguojam  smile.gif
Man ryt 28 c.d.kaip ir turetu ateiti mmm,bet kaip as ju nenoriu doh.gif nuotaika baisi,visi pms pozymiai...bandau ieskoti panasumu su pirmu nestumu,ir aisku randu biggrin.gif kai nori netrunki smile.gif bet nera svarbiausio-II juosteliu...
jau dariau du testukus, bet nieko,,,jokio vaiduokliuko...10 kartu vis ziurejau ir ziurejau...bandziau nors konturus ismatyti,bet nieko...taigi, ryt dar viena darysiu..o gal wub.gif
Linkiu ir Jums is ryto pamatyti antra juostele wub.gif

O per kiek laiko jus pastojot su pirmu vaikiuku?
Atsakyti