Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima daryti nėštumo testą?

QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 27, 11:56)
Niu tai gal iš vakaro daug skysčių prisigėrei  ax.gif arba gal kokį kitą testą bandei? gal mažiau jautrus?  ax.gif
niu jei pagal ciklo dienas, tai ir man anksti vaiduokliauja 22 CD pirmas vaiduoklis, antras vaiduoklis 23 CD, trečias šiandien  lotuliukas.gif  - 24 CD, rytoj testo nedarysiu (užteks trijų vaiduoklių kolekcijos  blush2.gif ), o pirmadienį jau teoriška mmm diena... tai padarysiu, jei mmm nebus, gal bus ryškus  bigsmile.gif o šiaip jei ciklas neilgas, ir juolab jei žino, kad ovuliacija pradžioje, tai tikrai manau, kad gali jau rodyti... aš tai apie ovuliacija tik pagal tąsias išskyras žinau.. testukų niekada nesu bandžiusi daryti, turbūt dėl to, kad dar lialiuko specialiai neplanuoju  ax.gif

O jūs jaučiat jau kokius nors nėštumo požymius ar tik testuką dar darot? Tiesiog įdomu ar taip anksti įmanoma jaust nėštumo požymius g.gif
Atsakyti
sveikutes, 4u.gif man rytoj kaip ir turetu buti mmm... kaip ir ax.gif aisku noreciau kad ju nebutu,dariausi pries dvi dienas NT bet buvo neigiamas verysad.gif , seip jausdavau anksciau kad pareina jau mm... bet sy karta kaskaip nieko,kaskaip visai kitaip jauciuosi,nezinau net kuom.. nei pilvo neskauda nei papuku,nei nugaros nieko.. tik kita karta papykina lygtai, ir sona paskausta,bet greitai praeina.. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bob218: 27 rugpjūčio 2011 - 21:20
QUOTE(Kaira @ 2011 08 27, 22:06)
O jūs jaučiat jau kokius nors nėštumo požymius ar tik testuką dar darot? Tiesiog įdomu ar taip anksti įmanoma jaust nėštumo požymius  g.gif

Jokių kitų požymių nejaučiu ir tiesą sakant nežinau ar galima net iki mmm pradėti pojūčius jausti... nors gal ir būna... bet aš nieko kolkas special nejaučiu, gal vaiduokliai tik mane išdūrinėja ax.gif
QUOTE(bob218 @ 2011 08 27, 22:19)
sveikutes, 4u.gif  man rytoj kaip ir turetu buti mmm... kaip ir  ax.gif  aisku noreciau kad ju nebutu,dariausi pries dvi dienas NT bet buvo neigiamas verysad.gif , seip jausdavau anksciau kad pareina jau mm... bet sy karta kaskaip nieko,kaskaip visai kitaip jauciuosi,nezinau net kuom.. nei pilvo neskauda nei papuku,nei nugaros nieko.. tik kita karta papykina lygtai, ir sona paskausta,bet greitai praeina.. blink.gif  blink.gif

Linkiu, kad mmm neateitų ir pamatytum tuos II, kurių nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 28, 04:42)
Jokių kitų požymių nejaučiu ir tiesą sakant nežinau ar galima net iki mmm pradėti pojūčius jausti... nors gal ir būna... bet aš nieko kolkas special nejaučiu, gal vaiduokliai tik mane išdūrinėja  ax.gif

Linkiu, kad mmm neateitų ir pamatytum tuos II, kurių nori wink.gif

ir atejo..... tos nelemtosios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 28, 05:42)
Jokių kitų požymių nejaučiu ir tiesą sakant nežinau ar galima net iki mmm pradėti pojūčius jausti... nors gal ir būna... bet aš nieko kolkas special nejaučiu, gal vaiduokliai tik mane išdūrinėja  ax.gif

Būna gi dažnai rašo merginos, kad jaučia įvairius požymius jau iki mm dienos smile.gif Pamenu aš su jauniausiu irgi pasidariau testą 2 d.iki mėnesinių, nes kilo įtarimas. Įtarimą sukėlė tai, kad važiavau iš darbo ir siaubingai norėjau ledų, užsukau į parduotuvę, priėjau prie ledų šaldytuvo, pamačiau ledus ir pagalvojau, kad absoliučiai jų nenoriu. Man taip nebūna, kad taip staiga pasikeistų norai smile.gif Tada iškart nusipirkau testą ir grįžus namo pasidariau, buvo teigiamas. Čia gal menkas požymis, bet matyt ir nuojauta jau kuždėjo smile.gif O šiaip kiek žinau, tai tikrai retai kuriai tie požymiai išlenda iki mm dienos, dažniau iš didelio noro būti nėščiai visos pradeda jausti sipmptomus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 08 28, 11:30)
ir atejo..... tos nelemtosios verysad.gif

Vadinasi vaikutis nori būti šiek tiek jaunesnis 4u.gif linkiu, kad jei planuoji kitą ciklą pasisektų ir pamatytum II smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2011 08 28, 11:47)
Būna gi dažnai rašo merginos, kad jaučia įvairius požymius jau iki mm dienos smile.gif Pamenu aš su jauniausiu irgi pasidariau testą 2 d.iki mėnesinių, nes kilo įtarimas. Įtarimą sukėlė tai, kad važiavau iš darbo ir siaubingai norėjau ledų, užsukau į parduotuvę, priėjau prie ledų šaldytuvo, pamačiau ledus ir pagalvojau, kad absoliučiai jų nenoriu. Man taip nebūna, kad taip staiga pasikeistų norai smile.gif Tada iškart nusipirkau testą ir grįžus namo pasidariau, buvo teigiamas. Čia gal menkas požymis, bet matyt ir nuojauta jau kuždėjo smile.gif O šiaip kiek žinau, tai tikrai retai kuriai tie požymiai išlenda iki mm dienos, dažniau iš didelio noro būti nėščiai visos pradeda jausti sipmptomus  rolleyes.gif

Niu matai tai ir NT nereikėjo, ledų testas padėjo nėštumą išaiškinti smile.gif aš tai nežinau.. jei galvočiau, tai gal atrasčiau ką prikišti.. pvz., trečią dieną galva sunki.. bet tai praeina, tai vėl spaudžia, man retai galvą skauda, bet atvažiavau pas tėvus, pakeičiau aplinką gal dėl to ax.gif dar atsirūginėju kažkaip keistai dažnai, bet atvažiavau pas tėvus, tai visko noriu ir valgau daugiau, tai gal dėl to, dar miego noriu labai, bet buvo sunki darbe savaitė, tai gal dėl to.. tai realiai sugalvoti požymių man išeina lotuliukas.gif bet išties nei vieno jo prie nėštumo nepriskiriu.. jei jau pasitvirtins, tada gal ir ieškosiu ką nėštumui prirašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 08 27, 21:06)
O jūs jaučiat jau kokius nors nėštumo požymius ar tik testuką dar darot? Tiesiog įdomu ar taip anksti įmanoma jaust nėštumo požymius  g.gif

Kiek skaitinėjau, tai vienas dažniausių- sujautrėjusi/papilnėjusi krūtinė, speneliai (nors gi ir prieš mmm taip būna g.gif), taip pat sutrikęs virškinimas, pilvo pūtimas, nuovargis, dirglumas. Bet tie požymiai... Nu gi PMS-as toks pat biggrin.gif O labiausiai priklauso nuo organizmo reakcijos į nėštumą ir įsiklausymo į savo organizmą mirksiukas.gif
Atsakyti
Atejo ilgai ilgai velave mm, unsure.gif sampanas ir martinis nueme stresa ir atejo,ech... 1,5 sav nezinios,8 testai sugadinti ir milijonas zlugusiu svajoniu ech...
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2011 08 28, 14:58)
Kiek skaitinėjau, tai vienas dažniausių- sujautrėjusi/papilnėjusi krūtinė, speneliai (nors gi ir prieš mmm taip būna  g.gif), taip pat sutrikęs virškinimas, pilvo pūtimas, nuovargis, dirglumas. Bet tie požymiai...  Nu gi PMS-as toks pat  biggrin.gif O labiausiai priklauso nuo organizmo reakcijos į nėštumą ir įsiklausymo į savo organizmą  mirksiukas.gif

Del krutines, tai ji ne taip pilneja kaip pries mmm. Esant nestumui, speneliai tampa raudoni kaip sviesoforo spalva, Montgomerio liaukos (tokie spuogiukai aplink speneli) ant speneliu pasididina ir ju padaugeja bei spenelio aureole tampa tamsi. Dar ant krutines atsiranda aiskiai matomos venos. Is esmes, krutine gali buti ir nepapilnejusi, bet butent speneliai isduoda nestuma. Tiesa, jie skauda ant tiek nerealiai, kad nera net ko lyginti su pms sindromu.

Viduriu uzkietejimas. Nestukiu sloga ir kuno temp - 37,0 ir siek tiek daugiau. O daugiau jokiu pozymiu gali ir nebuti. Begiojimas i wc ir vemimas gali veliau atsirasti, kai mmm veluos 2 ir daugiau savaiciu. Didesne krutine gali irgi veliau buti. Skoniai gali ir nepasikeisti. Meguistumas uzeis nepalyginamas su "darbiniu" nuovargiu - siuo atveju tiesiog griusi darbe ant kompo ir bus niekas ne motais.. Bet iki to laiko jau tikrai zinosi apie nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 28, 17:26)
Del krutines, tai ji ne taip pilneja kaip pries mmm. Esant nestumui, speneliai tampa raudoni kaip sviesoforo spalva, Montgomerio liaukos (tokie spuogiukai aplink speneli) ant speneliu pasididina ir ju padaugeja bei spenelio aureole tampa tamsi. Dar ant krutines atsiranda aiskiai matomos venos. Is esmes, krutine gali buti ir nepapilnejusi, bet butent speneliai isduoda nestuma. Tiesa, jie skauda ant tiek nerealiai, kad nera net ko lyginti su pms sindromu.

Viduriu uzkietejimas. Nestukiu sloga ir kuno temp - 37,0 ir siek tiek daugiau. O daugiau jokiu pozymiu gali ir nebuti. Begiojimas i wc ir vemimas gali veliau atsirasti, kai mmm veluos 2 ir daugiau savaiciu. Didesne krutine gali irgi veliau buti. Skoniai gali ir nepasikeisti. Meguistumas uzeis nepalyginamas su "darbiniu" nuovargiu - siuo atveju tiesiog griusi darbe ant kompo ir bus niekas ne motais.. Bet iki to laiko jau tikrai zinosi apie nestuma.

Taip, spenelius tai siaubingai skaudėjo ir jų jautrumas nežmoniškas buvo, bet gerai nepamenu ar iki vėluojančių mėnesinių tą jau jaučiau, ar tik po to kai suvėlavo, bet, kad labai anksti tas "malonumas" užklupo, tai pamenu.
Atsakyti
Man tepti pradėjo vakar.. verysad.gif šiandien po nakties irgi radau dėmelę ant paketuko... tai čia mano lialius bėga vadinasi? verysad.gif nes netikiu, kad trys testai su neryškiomis, bet pakankamai greitai išryškėjusiomis juostelėmis melavo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 08 29, 09:51)
Man tepti pradėjo vakar.. verysad.gif šiandien po nakties irgi radau dėmelę ant paketuko... tai čia mano lialius bėga vadinasi? verysad.gif nes netikiu, kad trys testai su neryškiomis, bet pakankamai greitai išryškėjusiomis juostelėmis melavo..  unsure.gif

Na man tai netepdavo, bet kiek girdejau, kai lelius isitvirtina buna patepliojimu. Tik buna ne skaistus, sviezias kraujas, o tamsesnis, lyg butu senas kraujas.
Atsakyti