pasakykite man ar man vaidenasi, ar yra antras brūkšniukas

paskutinės mmm buvo rugpjūčio 4 d., rugpjūčio 15 d. buvo nesaugūs lytiniai santykiai, kitos mmm turėtų būti pirmadienį-antradienį.. ar įmanoma, kad testas rodo nėštumą, ar tikrai man akyse aptemo?

Papildyta:gal kas žinote kaip iš kompo įkelti nuotrauką čia?
Papildyta:

*Garbanele*, 25 Rug 2011 - 10:21, para�ė:
*Garbanele*, 25 Rug 2011 - 10:21, para�ė: ![]()
Sveikos merginos,
pasakykite man ar man vaidenasi, ar yra antras brūkšniukasbet aš jį matau, net per porą metrų stovėdama.. pasidariau šįryt EasyCup testą, pirmomis minutėmis nieko neužmačiau, tai pažiūrėjau į laikrodį, kad po 10 minučių dar patikrinti ir patikrinu ir matau vaiduoklį, galvoju akyse aptemo... ištraukiau net juostelę iš puodelio, bet ten tikrai antra linija matosi...
paskutinės mmm buvo rugpjūčio 4 d., rugpjūčio 15 d. buvo nesaugūs lytiniai santykiai, kitos mmm turėtų būti pirmadienį-antradienį.. ar įmanoma, kad testas rodo nėštumą, ar tikrai man akyse aptemo?nufotografavau su telefonu, tuoj pažiūrėsiu kaip įdėti čia nuotrauką..
Papildyta:

paskutinės mmm buvo rugpjūčio 4 d., rugpjūčio 15 d. buvo nesaugūs lytiniai santykiai, kitos mmm turėtų būti pirmadienį-antradienį.. ar įmanoma, kad testas rodo nėštumą, ar tikrai man akyse aptemo?

Papildyta:

Ir as manyciau, kad kuo puikiausiai matosi! sveikinu

Atejau vel pasidalinti nezinomybes beda

Papildyta:
Gintare1987, 25 Rug 2011 - 10:10, para�ė:
Gintare1987, 25 Rug 2011 - 10:10, para�ė: ![]()

Matau ir as

*Garbanele*, 25 Rug 2011 - 10:21, para�ė:
*Garbanele*, 25 Rug 2011 - 10:21, para�ė: ![]()
Sveikos merginos,
pasakykite man ar man vaidenasi, ar yra antras brūkšniukasbet aš jį matau, net per porą metrų stovėdama.. pasidariau šįryt EasyCup testą, pirmomis minutėmis nieko neužmačiau, tai pažiūrėjau į laikrodį, kad po 10 minučių dar patikrinti ir patikrinu ir matau vaiduoklį, galvoju akyse aptemo... ištraukiau net juostelę iš puodelio, bet ten tikrai antra linija matosi...
paskutinės mmm buvo rugpjūčio 4 d., rugpjūčio 15 d. buvo nesaugūs lytiniai santykiai, kitos mmm turėtų būti pirmadienį-antradienį.. ar įmanoma, kad testas rodo nėštumą, ar tikrai man akyse aptemo?nufotografavau su telefonu, tuoj pažiūrėsiu kaip įdėti čia nuotrauką..
Papildyta:

Papildyta:

as matau grazu vaiduokliuka,tyliai sveikinu

ulyte ir mamyte, 25 Rug 2011 - 14:09, para�ė:
ulyte ir mamyte, 25 Rug 2011 - 14:09, para�ė: Laba ryta,
Atejau vel pasidalinti nezinomybes bedapries 1,5 sav rasiau kad gadinu testukus,nors iki mm buvo like 5 d,paskui 3 ir tt. Testai neigiami. Iki mm sugadinti 6 ar 7
) savijauta kuzdejo kad kazkas ne taip,pilvo putimas,krutines skausmas,mieguistumas. Ytariau kad galejo uzkibt nes per vaisingas dienas abaigem pagal instrukcijas viska
dabar mm veluoja jau 4 dienos jei imsim cikla 31 dienos,nors mano ciklas 29-30d. Testas neigiamas ir si ryt. Pamaudzia pilva kaip pries mm,bet praeina,vel kartais pamaudzia.. kas cia per biesas m?
Atejau vel pasidalinti nezinomybes beda

Niu kartais testukai nerodo kurį laiką, kiek esu skaičiusi, šiaip jei mmm vėluoja, o NT nerodo, tai siūlau kraujo tyrimą pasidaryti, jis tikrai jau mmm vėluojant 100 % pasakys ar yra nėštumas, ar ne.. linkiu, kad viskas toliau būtų pagal planus ir instrukcijas

Gintare1987, 25 Rug 2011 - 12:10, para�ė:
Gintare1987, 25 Rug 2011 - 12:10, para�ė: ![]()

ulyte ir mamyte, 25 Rug 2011 - 14:09, para�ė:
ulyte ir mamyte, 25 Rug 2011 - 14:09, para�ė: ![]()
Matau ir as

angel08, 25 Rug 2011 - 14:51, para�ė:
angel08, 25 Rug 2011 - 14:51, para�ė: ![]()
as matau grazu vaiduokliuka,tyliai sveikinu

Niu aš dar netikiu, kad galiu būti nėštukė.. bet dėkui už gražius žodžius..

ech.. dar tik pusę aštuonių, bet norisi eiti miegoti, kad greičiau rytas ateitų

Gintare1987, 25 Rug 2011 - 12:10, para�ė:
Gintare1987, 25 Rug 2011 - 12:10, para�ė: ![]()

Labutis.Nu as tai kol kas nieko nematau.Matau tik viena juostele.Nes ta kita alia juostele ta kur is kaires puses,bet ten ne juostele,o testo medziageles priklijavimo vieta.Taip kad kol kas nesveikinu,o laukiam jau ryskesniu vaiduokliukuGarbanele

*Ryto rasa*, 25 Rug 2011 - 20:19, para�ė:
*Ryto rasa*, 25 Rug 2011 - 20:19, para�ė: Nes ta kita alia juostele ta kur is kaires puses,bet ten ne juostele,o testo medziageles priklijavimo vieta.
Niu tiek gal dar atskiriu