Jums turbūt nelabai patinka, kai kiekviena panašių daykų klausia, bet gi mes visos galvojam, kad jau pasmus tai kitaip

Paskutinės mėnesinės buvo 2014-10-07, visada tikslios kaip laikrodukas 28dienos. Pagal tai mėnesinės man turėjo prasidėt 2014-11-04. Jų dar nėra (gaunasi vėluoja 3 dienas). ND buvo daryti reguliariai, kaip pagal instrukcijas. NT rodo neigiamą. Blogiausia tai, kad jaučiu simptomus, bet bijau, kad tik dėl to, kad labai noriu ir labai laukiu... Kaip manot ar ateis mėnesinės ir perdaug nesitikėt, ar pasidaryt nėštumo testą vėliau? Šiaip naudoju tą ankstyvąjį, labai jautrų, manau jau turėtų rodyt.. Prisiskaičiau, kad daliai mamų nerodo testai visą nėštumą... Pradedu save įtikinėt, kad ir man taip... Gal tada kraujo tyrimą pasidaryt?
Žinot, geriausia būtų laukt, laukt mėnesinių, jei nebus tai daryti dar testų, jei nėra mėnesinių ir toliau yra simptmai gal kraują pasitikrint, bet esmė tame, kad kantrybės nebėr, aš jau pikta ir nerami darausi, vien apie tai galvoju, vien apie tai skaitau... Čia kaip pagrindinis ir vienintelis svarbus dalykas tapo..
Patarkit man ką nors, ar velnių duokit ar ką