QUOTE(sakaliukas @ 2013 11 25, 08:22)
bandžiau šiandien ryte, jau tikėjaus riebių 2 juostelių, juk mm vėluoja penkias dienas,bet nelabai riebi,žinoma ryškus,ne vaiduokliukas,bet ne toks jau kad vau gal per greitai noriu,nežinau,bet man po pirmo nesėkmingo labai neramu dėl visko
man testas labai ryskus buvo tik mmm veluojant apie savaite. Siaip viskas priklauso nuo implantacijos datos, o ir kiekvienas organizmas skirtingas, pamenu cia buvo tokiu gan aiskiai matomu, bet dar vaiduokliuku ideje paneles, o kraujo testai jau kaip reikalas auksti buvo, tai testo ryskumas nevisada yra rodiklis kaip ten kas. Patarciau nesijaudint ir atsipalaiduot, nes vienaip ar kitaip tas nerimas nieko nepakeis. O jei niekaip neina nusiramint, tada galit krauja prisiduot, bet asmeniskai sakyciau geriau luktelt iki 7-8 sav ir nueit pas gine, tada viskas echo metu buna aisku ir nereiks sukt galvos
QUOTE(lyrika @ 2013 11 25, 10:14)
na maximum 7 galejo vakar buti, as O jauciu, plius tuo metu siaubingai norisi
seniau darydavau O testus, tai dabar tiesiog jau zinau, kada ateina ta diena

plius ir pagal paskaiciavima sutampa.
sianakt prabudau nuo siaubingo kvapo, taip trenke zuvimi, kad isejau miegot i kita kambari, o pradejo smirdeti man zuvu maistas, laikomas dezuteje, prie akvariumo. net vyra 3val nakties zadinau, kad pauostytu, nes galvojau isprotesiu. isejau miegot i svetaine, tai visa nakti erzino pries 3d antrame aukste dazytos duru staktos vandeniniais bekvapiais dazais
ryte vyras vale kaciu toleta, tai kvapas toks buvo, jog isejau i lauka net pasivaikscioti, nors siaip nebuvo ten nieko blogo, vienas kakutis, bet negalejau namie buti, o grizus supratau, jog papurske oro gaivikliu, tai vedinau namus visa ryta, nes kvapas buvo nepakenciamas

bet va siuo metu nejauciu jokio zuvies kvapo, niekas neerzina.
na as labai tikiuosi, kad tokie dalykai ka nors reiskia, atsibodo laukti jau

organizmai isdarineja keisciausisu dalykus kai pradedamas planuot

visi simptomai butent tais menesiais buna patys stipriausi- kogero nes tik apie tai ir tegalvojam, tai viska daug labiau sureiksminam, ko pasekoje is sniego gniustes issirutolioja visas kamuolys

linkiu, kad lauktutes, bet siaip nestumo simptomam dar ankstoka (nors jei klausit mano patirties, tai garantuosiu, kad apie 5 dienos po pirmo bandymo man buvo bloga nuo iki tada mylimos kavos

), bet siaip teoriskai, simptomai atsranda nuo pakilusio hCG hormono, kuris pakyla TIK po implantacijos, o implantacija vyksta 6-`12 dienu po O (tai dameskit kelias dienas hCG pakilimui) ir tada jau NT reaguoja ir simptomai pamazu gali pradet reikstis

sekmes sulaukti issvajoto rezultato
Other people's success is not your failure.
[/url]