QUOTE(deilija @ 2013 10 03, 07:12)
Na va mano bt nukrito, todėl laukiu mm... dymka tikiuosi tu sulauksi kitokių rezultatų
labai gaila
labas rytas. kaip ir minejot,gine nieko nepasake,testas ju neigiamas. sake laukt. galvoju kad apsisarvuosiu kantrybe ir krauja nesidarysiu,kazkaip lt gaila. o BT sende kaip ir vakar 37. ir pajutau kad krutine turiu
Sveikos merginos, aš neiškenčiau ir pasidariau NT 24CD, kai ciklas 28 d. Lyg ir pamačiau labai labai neryškų vaiduokliuką, nu labai neryškų, kaip šešėlį, tai rytoj arba poryt bandysiu kartot. Tikiuos, kad akys iš to noro gerai rodo
man ti gers ryte buva,taip nekantrauju ir dar vis kas paerzin kaip spicialiai. ryta daraus NT-nu fakc kad brokuots-nieko nei vienos juosteles neparode,palikau ant skalbenkos gulet. einu po pusvalandzia i vonia,ziuriu- dvi atsiradusios juosteles. zinau kd neteisingas-bet taip atrodo lyg spicialiai.
QUOTE(dymka @ 2013 10 03, 10:17)
man ti gers ryte buva,taip nekantrauju ir dar vis kas paerzin kaip spicialiai. ryta daraus NT-nu fakc kad brokuots-nieko nei vienos juosteles neparode,palikau ant skalbenkos gulet. einu po pusvalandzia i vonia,ziuriu- dvi atsiradusios juosteles. zinau kd neteisingas-bet taip atrodo lyg spicialiai.
O gi ir taip užtenka nervų laukiant o čia dar erzina
QUOTE(Renalta @ 2013 10 16, 09:20)
Atejau pasiuosti
MMM turi pasirodyti ryt, si ryta pasidariau NT, jis neigiamas , manau si menesi tapti nepavyko
MMM turi pasirodyti ryt, si ryta pasidariau NT, jis neigiamas , manau si menesi tapti nepavyko
Nenusiminkit, vistiek galiausiai pavyks sėkmytės!
QUOTE(Renalta @ 2013 10 16, 08:20)
Atejau pasiuosti
didziajai daugumai moteru Nt pradeda rodyti TIK jau veluojant mmm, taip, akd kol neatejo mmm diena nereiktu nei NT gadint, nei ciklus jau nurasinet. Kantrybes ir linkiu nesulaukt mmm
sveikos. nelabai susigaudau kada tos vaisingos dienos,bet manau kad si savaite jei neklystu. tai taip be isterikos bet viliuosi
QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 16, 10:23)
didziajai daugumai moteru Nt pradeda rodyti TIK jau veluojant mmm, taip, akd kol neatejo mmm diena nereiktu nei NT gadint, nei ciklus jau nurasinet. Kantrybes ir linkiu nesulaukt mmm
MMM ir siandien dar nepasirode, ryt bandysiu gadinti NT.